- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.641
Aminn canım benimm inşaAllahBugün ağlamaklı geçeceksevinç gözyaşları olsun hep..
Evet kuzum artık gitmem lazım..
Tamam canım benim dikkat etcem, kahvaltı kısmıni düşünüyordum evden hazırlarım götürürüm artık.
Sende kendine iyi bak, sağlıkla gelsin minnoş bebeğin,
Canımsınn EsoşummmmÇookk çoookk aminnn kuzum
Grubun başında olmak seliz gibi sana da uğur getircek inşaAllah
2024 yılına anne olarak giriş yapıcaksın Allahın izniyle
Her zaman dualarımdasın
Bende iyimm bitanemmm beklemedeyim takip ediyorum sizi meraklaCanımm Tinimmm şükür iyiyizzz heyecanla keseyi görmeyi bekliyorumsen nasılsınnn
Bende bendee içimde çok güzel hisler var kuzummm Allahım Tez vakitte nasip etsiin bir bir gelecek mucizelerimizTinimmmm sıra sendeee duaların gücüne çokkk inanıyorumm ben, olacak Allahım nasip edecek inşallahh
Benim de kuzumm, mucizenn enn tez zamanda bulsun seni inşallahhCanımsınn Esoşummmmiyikii varsınızzz aminnn aminnn kuzumm
Bende iyimm bitanemmm beklemedeyim takip ediyorum sizi merakla
Bende bendee içimde çok güzel hisler var kuzummm Allahım Tez vakitte nasip etsiin bir bir gelecek mucizelerimiz
Ay ay ay nasil sevindim anlatamam OzgeEvet teyzesi,geliyor
Çok Şükür veren Allah'a..
Darısı sana olacak Allah'ın izniyle
kuzum hep yanındaydınn, iyi ki varsın
Sıra sendegüzel kalplimm
İyim çok şükür canım
Canım benim aminnnnnAy ay ay nasil sevindim anlatamam OzgeAllah tamamina erdirsin insallah saglikla devam etsin, saglikla kucaginiza alin
Ayyyy gözlerim neler görüyooooooooo hayırlı olsunGelmez mi aşko geldi de bakalım Çarşamba tekrar edicem çok emin olamadım silik çıktı ama koyulasmasi lazımmalum kimyasal olayları flaan var bide test artimed marka güvenemiyorum
Teach_Mavi uyuz o yapmıyor
Çok teşekkür ederim selizayımAyyyy gözlerim neler görüyooooooooo hayırlı olsun
Zor ki ne zor balım alışmaya çalışıyoruzÇok teşekkür ederim selizayım
Sen gideli çok şey değiştihiç girmiyorsun artık annelik zor mu geçiyor
Allah kolaylık versin inşallah canımZor ki ne zor balım alışmaya çalışıyoruz
Nerelerdesin yahu, çocuk oldu ayran içtik ayrı düştükBu sene bebek isteyen herkese bol şans dilerim
%3 cok da kotu degil, zaten normali %4 ve uzeri. Morfoloji takviyeyle cok duzelmese bile takviye sayilari cok etkiliyor. Toplam sperm sayisi arttiginda, ayni morfoloji yuzdesi de olsa saglikli sperm sayisi da artmis oluyor. Dolayisiyla da saglikli bir embryo olusma ihtimali de artiyor. Yani %3’le hamile kalma ihtimaliniz gayet var, siz her ikinize de takviyeleri kullanarak bir sure deneyebilirsiniz.Kızlar selam. Birkaç aydır cocuk düşünüyoruz neyin ne olduğunu bilip ona göre ilerleyelim dedik.benim hormonlarım düzgün çıktı fakat eşimde morfoloji %3 çıktı.düşük gösteriyo ama hamile kalan da oluyor takviyeyle düzelir diyolar tecrübesi olan var mı
Papatyammm kan testi verdin mi? Listeye kalbini koyalım çiçeğimCanım benim aminnnnnRabb'im sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.. şükür Allah'a
Darısı tüm arakdaslarima olsun
Çiçeğim salı günü vercem inşallahPapatyammm kan testi verdin mi? Listeye kalbini koyalım çiçeğim
Şimdiden kalbini koyalım bitanemmmÇiçeğim salı günü vercem inşallah
9.gunum olacak
Oy olur bebegimŞimdiden kalbini koyalım bitanemmmo zaman ne cumartesi mi öğrenmiştin bana göre cumada
Sayı ve hız olarak değerleri baya iyi inşallah morfolojide de sıkıntı yok der sorunsuz ilerleriz.sayıda artarsa dediğiniz gibi şansımız artar.mubarek 3 aylarda hepimiz için dua ediyorum%3 cok da kotu degil, zaten normali %4 ve uzeri. Morfoloji takviyeyle cok duzelmese bile takviye sayilari cok etkiliyor. Toplam sperm sayisi arttiginda, ayni morfoloji yuzdesi de olsa saglikli sperm sayisi da artmis oluyor. Dolayisiyla da saglikli bir embryo olusma ihtimali de artiyor. Yani %3’le hamile kalma ihtimaliniz gayet var, siz her ikinize de takviyeleri kullanarak bir sure deneyebilirsiniz.