- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.621
Sabah 8den beri test yapmanı bekleyip takip ediyodum kızEvet kuzummm, şükürler olsun
Sağlıkla gelsin kucağımıza insallahhbugün 6.gunum.
Rabbim burdaki tüm canım arkadaşlarıma nasip etsin hep dualarimda hepsi
belkim türkiyeye gelmeden senden de böyle güzel bi haber alırız esoşummmİnşallah ayağınızı sürüyünn Özgişimmm geleceğiz Allah’ın izniyleeAminnn aminnn bitanemm sendee iyikiii varsınn sizden öğreneceklerimiz var
Oyy adaşımmm keşkee keşkee kuzucummm aminnnnnnbelkim türkiyeye gelmeden senden de böyle güzel bi haber alırız esoşummm
Bu sene sizin seneniz olacak Allahın izniyle
Rabbim tez zaman da seni de müjdelendirsin inşaAllahhh❤
Evetttt resmen tüm kızlar ayağını sürüdu bak.İnşallah ayağınızı sürüyünn Özgişimmm geleceğiz Allah’ın izniyleeAminnn aminnn bitanemm sendee iyikiii varsınn sizden öğreneceklerimiz var
AminnnnnSabah 8den beri test yapmanı bekleyip takip ediyodum kız
Çok şükür güzel haberi aldın çok sevindimmm çoookkkk
Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllah
Çok güzel anne olucaksın sen
Rabbim burda ki tüm arkadaşlarımızın da tez zaman da böyle güzel haberler almasını nasip etsin inşaAllah
Ay canım maşallah gözün aydın olsun çok sevindim. Allah bebeklerinizi bi avazda kucağınıza almanızı nasip etsinAminnnnn
Oy canım benim ya
Ya ben aslında 5te yaptımsonra iki saat uyuyamadım vs.buraya kızlar uyuyordur diye dokuz da attım ...
Çok sağol kuzuminsallahh sağlıkla kucağımıza alalım yavrularimizi..
Darısı tüm canım kızlarımın başına olsun
Amin canim benimAy canım maşallah gözün aydın olsun çok sevindim. Allah bebeklerinizi bi avazda kucağınıza almanızı nasip etsin
Çookk çoookk aminnn kuzumOyy adaşımmm keşkee keşkee kuzucummm aminnnnnnRabbim ne olur sevindirse içinde benide Bu sene bende öyle hissediyorum Esoşumm coşacaz İnşAllah
Amin yavrum inşallahAmin canim benimsağlıkla gelsinler dünyaya
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin darısı sana
Aminn kuzum benimAminnnnn
Oy canım benim ya
Ya ben aslında 5te yaptımsonra iki saat uyuyamadım vs.buraya kızlar uyuyordur diye dokuz da attım ...
Çok sağol kuzuminsallahh sağlıkla kucağımıza alalım yavrularimizi..
Darısı tüm canım kızlarımın başına olsun
Çok ağladım sabah gözlerim şiştiAminn kuzum benim
Ben bile heyecan yapmıştım seni beklerken senin o halini düşünemiyorum bile
Eşine verdin mi güzel haberi
Yeaa kıyamam yaÇok ağladım sabah gözlerim şişti
Eşim diyo noldu uyumadn mi hiçdaha haberi yok. Soylicem bugün
Yeaa kıyamam ya
Yaaaa kıyamammmÇok ağladım sabah gözlerim şişti
Eşim diyo noldu uyumadn mi hiçdaha haberi yok. Soylicem bugün
Bugün ağlamaklı geçecekYaaaa kıyamammm
Söylediğinde de beraber mutluluktan ağlarsınız artık
Ptesi iş başı da yapıcaksın galiba aman kendini çok yorma kuzummm dikkat et kendine güzel güzel beslen emii
Canımm Tinimmm şükür iyiyizzz heyecanla keseyi görmeyi bekliyorum
Tinimmmm sıra sendeee duaların gücüne çokkk inanıyorumm ben, olacak Allahım nasip edecek inşallahhİnşallah ayağınızı sürüyünn Özgişimmm geleceğiz Allah’ın izniyleeAminnn aminnn bitanemm sendee iyikiii varsınn sizden öğreneceklerimiz var
Canım.mavisim Allah razı olsunPapatyamveben-Mavi canim Özgemm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insalalh çok mutlu oldum darısı tinime Tiniminimavihanim bekleyen bütün anne adaylarına inşallah
MaviHayallerim kuzum keseyi gormussunuz sağlıkla al kucağına inşallah daha nice güzelliklere
Teşekkür ederim canım evt keseyi ve bebeği gördük çok şükürPapatyamveben-Mavi canim Özgemm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insalalh çok mutlu oldum darısı tinime Tiniminimavihanim bekleyen bütün anne adaylarına inşallah
MaviHayallerim kuzum keseyi gormussunuz sağlıkla al kucağına inşallah daha nice güzelliklere