Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çookk çoookk aminnn kuzum🤲🏻
Grubun başında olmak seliz gibi sana da uğur getircek inşaAllah😍
2024 yılına anne olarak giriş yapıcaksın Allahın izniyle🤲🏻🥰
Her zaman dualarımdasın🥰😘😘😘
Canımsınn Esoşummmm🥰🥰🥰 iyikii varsınızzz aminnn aminnn kuzumm🤲🏻🥰
Canımm Tinimmm şükür iyiyizzz heyecanla keseyi görmeyi bekliyorum 😇 sen nasılsınnn 😍😍
Bende iyimm bitanemmm beklemedeyim takip ediyorum sizi merakla🥹❤️
Tinimmmm sıra sendeee duaların gücüne çokkk inanıyorumm ben, olacak Allahım nasip edecek inşallahh💙🤲🥰
Bende bendee içimde çok güzel hisler var kuzummm Allahım Tez vakitte nasip etsiin bir bir gelecek mucizelerimiz🥰💜

Canımsınn Esoşummmm🥰🥰🥰 iyikii varsınızzz aminnn aminnn kuzumm🤲🏻🥰

Bende iyimm bitanemmm beklemedeyim takip ediyorum sizi merakla🥹❤️

Bende bendee içimde çok güzel hisler var kuzummm Allahım Tez vakitte nasip etsiin bir bir gelecek mucizelerimiz🥰💜
Benim de kuzumm, mucizenn enn tez zamanda bulsun seni inşallahh💙🤲🌸🥰

Hanımlar herkese merhaba, ben 35 yaşındayım. Iki buçuk yıldır da evliyim. İlk önceleri eşimde erken boşalma vardı. Dolayısıyla hiç korunmadim ama düzenli bir cinsel hayatımız da olmadı. Sonra bu durumu aştık çok şükür. Spermiyogram , HSG ve diğer tetkikler der iken her şey çok şükür normal diyebiliriz. Ancak, yine de bir bebeğimiz olmadı şimdiye kadar. Geçenlerde gittiğim bir doktorum sayesinde de Pregnly'ye başlayacağım pazartesi günü. İçim böyle bir tuhaf. Bilemiyorum
Bir şeyler yazarsanız memnun olurum
Hepinize sevgiler 😘

Evet teyzesi,geliyor🥰😍🤲🤲
Çok Şükür veren Allah'a..
Darısı sana olacak Allah'ın izniyle 😍
kuzum hep yanındaydınn, iyi ki varsın 🌺❤️🤲
Sıra sende 🌺😍 güzel kalplimm
Ay ay ay nasil sevindim anlatamam Ozge🙏🏻🙏🏻💞💞 Allah tamamina erdirsin insallah saglikla devam etsin, saglikla kucaginiza alin 😍🙏🏻

Tazee annelerim MaviHayallerim MaviHayallerim ve Teach_Mavi Teach_Mavi iyisiniz değil mi kızlarımm :KK60:
İyim çok şükür canım 🥰
Grubu takip ettiğim halde bazen bildirim gelmiyor anlamadım sanki kimse yazmamış gibi oluyor
Cuma akşam keseyi ve bebeği gördük çok şükür
Doktor herşey yolunda kalp atışı da var ama cihazdan duyulmuyor çok yeni dedi .
2 hafta sonra gel bebek biraz daha büyümüş olur hem dedi . Kalp atışını da o zaman dinleyecek . Yoksa bu hafta gitsekte duyulur elbette
İlaçlara 11. Haftaya kadar devam

Ay ay ay nasil sevindim anlatamam Ozge🙏🏻🙏🏻💞💞 Allah tamamina erdirsin insallah saglikla devam etsin, saglikla kucaginiza alin 😍🙏🏻
Canım benim aminnnnn🥰🥰🤲❤️ Rabb'im sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.. şükür Allah'a 💕🤲
Darısı tüm arakdaslarima olsun ❤️🤲

Kızlar selam. Birkaç aydır cocuk düşünüyoruz neyin ne olduğunu bilip ona göre ilerleyelim dedik.benim hormonlarım düzgün çıktı fakat eşimde morfoloji %3 çıktı.düşük gösteriyo ama hamile kalan da oluyor takviyeyle düzelir diyolar tecrübesi olan var mı

Kızlar selam. Birkaç aydır cocuk düşünüyoruz neyin ne olduğunu bilip ona göre ilerleyelim dedik.benim hormonlarım düzgün çıktı fakat eşimde morfoloji %3 çıktı.düşük gösteriyo ama hamile kalan da oluyor takviyeyle düzelir diyolar tecrübesi olan var mı
%3 cok da kotu degil, zaten normali %4 ve uzeri. Morfoloji takviyeyle cok duzelmese bile takviye sayilari cok etkiliyor. Toplam sperm sayisi arttiginda, ayni morfoloji yuzdesi de olsa saglikli sperm sayisi da artmis oluyor. Dolayisiyla da saglikli bir embryo olusma ihtimali de artiyor. Yani %3’le hamile kalma ihtimaliniz gayet var, siz her ikinize de takviyeleri kullanarak bir sure deneyebilirsiniz.

%3 cok da kotu degil, zaten normali %4 ve uzeri. Morfoloji takviyeyle cok duzelmese bile takviye sayilari cok etkiliyor. Toplam sperm sayisi arttiginda, ayni morfoloji yuzdesi de olsa saglikli sperm sayisi da artmis oluyor. Dolayisiyla da saglikli bir embryo olusma ihtimali de artiyor. Yani %3’le hamile kalma ihtimaliniz gayet var, siz her ikinize de takviyeleri kullanarak bir sure deneyebilirsiniz.
Sayı ve hız olarak değerleri baya iyi inşallah morfolojide de sıkıntı yok der sorunsuz ilerleriz.sayıda artarsa dediğiniz gibi şansımız artar.mubarek 3 aylarda hepimiz için dua ediyorum💕

X