Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah harika, saglikla ilerlesin, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah🙏🏻🥰
Kendini yorma, guzel guzel onunde gecirecegin aylar var…🥰
çok sağol canım beniimmm,amiiinn :KK200: :KK36: :dua:
hepımız saglıkla alalım bebıslerımıızı kucaklarımıza..
darısı ısteyen herkese olsun..
aynen keyıf yapıyorum şuan tüm işler eşimde :)

Cok sukur kuzum iyiyiz, 33. haftadayiz… 🙏🏻
Normal dogum zamanim Mart tabi, ama benim rahim anomalisi, rahim agzi dikisi filan derken en basindan beri zaten erken dogum bekleniyor. Dolayisiyla Subat icerisinde bekliyoruz minnosu… ama tabi ne kadar tutabilirsek o kadar iyi, o yuzden hareket etmeden olabildigince tutmaya calisiyoruz :) bakalim nasip yani burdan sonrasi insallah saglikla gelsin de 🙏🏻🥰
ya maşallaahhhh zaman cok hızlı yaa 33 hafta olmuş bile,
doğru ne kadar durursa o kadar iyidir, hadi sağlıkla gelsin minnoş :KK200::dua::KK36:

Yeni evli olup neden hemen tüp bebeğe başlamak istiyorsunuz ki
Şöyle 6 ay olacak.ama maalesef anneden gelen erken menopoz durumum var hemde yaş 40 maalesef.evlendikten sonra doktora gittim genel muayene için hemde bebek düşündüğümüz için.doktor ikinizdede sorun yok erken menopoz durumu yok en kötü ihtimalle 5 yılın var dedi.3 ay devam edin normal yoldan olur dedi olmazsa yaş itibariyle tüp bebek dusunun derim dedi.birde famera verdi.iki ay boyunca hamilelik oluşmadı adetlerimde duzenliydi.iki gün öne geliyordu.fakat Ocak ayında ne olduysa adet gormedim 19 gün oldu.kan verim pazartesi negatif çıkınca triquens verdi 28 gün kullanicakmisim sonra adet olacakmisim.o yüzden 3 ay dolduğu için tüp bebeğe başlamak istiyoruz en azından daha fazla yumurtlama sıkıntım olmadan.

Şöyle 6 ay olacak.ama maalesef anneden gelen erken menopoz durumum var hemde yaş 40 maalesef.evlendikten sonra doktora gittim genel muayene için hemde bebek düşündüğümüz için.doktor ikinizdede sorun yok erken menopoz durumu yok en kötü ihtimalle 5 yılın var dedi.3 ay devam edin normal yoldan olur dedi olmazsa yaş itibariyle tüp bebek dusunun derim dedi.birde famera verdi.iki ay boyunca hamilelik oluşmadı adetlerimde duzenliydi.iki gün öne geliyordu.fakat Ocak ayında ne olduysa adet gormedim 19 gün oldu.kan verim pazartesi negatif çıkınca triquens verdi 28 gün kullanicakmisim sonra adet olacakmisim.o yüzden 3 ay dolduğu için tüp bebeğe başlamak istiyoruz en azından daha fazla yumurtlama sıkıntım olmadan.
Yaş itibariyle evt tüp bebek düşünülebilir
Rabbim En kısa zamanda dizede nasip etsin inşallah 🤲

Bende 2021 de evlendim. Gebelik planlıyorduk başladık aralıkta denemeye Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim. Tek denemede olacağını düşünmüyordum ama oldu 😇 . Regle 3 gün kala adet olacak gini ağrım başlamıştı . Birde çok fazla akıntım oldu. Göğüs ağrım vardı birde sık tuvalete çıkıyordum. Bunlardan şüphelendim. reglimin ilk günü yaptım silik çizgiyi gördüm . Sonra 3 gün gecikince tekrar yaptım koyu çizgi oldu toplamda 3 test yaptım . Biri erken gebelik testi ikisi kaset test . Sonra kan verdim önce beta 130 çıktı 3 gün sonra 929 a yükseldi 😇 Cuma’ya randevu almıştım ama su an bir sıkıntım yok bebek biraz daha büyüsün gittiğimde kalp atışını duyabileyim diye 10 şubata randevu aldım 🥰 son regl tarihim 23 aralıktı bu arada su an 5 hafta 5 günlük . Allah isteyen herkese nasip etsin çok guzel bir duygu

Selam canlar bende çıktım şimdi dokrordan
Eşimin değerlerini beğendi ama benm kilomu beğenmedi
Hatta değerleri iyi diye yeniden de tüp bebek yapablrz dedi
Normal yolla olması için 80 ve 80den az olması lazım dedi
Nisan Mayıs'a kadar ayda. 4kg verirsen tüp bebek sansimkz daha iyi dedi sanırım öyle yapcam
2.75 insülin direnci dedim dahiliye gebelik düşündüğüm için vermedi dedim
Olur mu asıl gevelik isteyenler veriyoruz dedi
Glifor yan etki yapmıştı soledim başka ilaç verdi
Bugün reglinjn 15. Günü bugün yarın yumurtlama olur ama ben suan bı ibare görmedim dedi
Açıkçasi güzel haber ama kg olmasa 😐
Diyet yapıyorum spor da yapıyorm dedim
Şimdi olmazmi başlasak dedim
Yeniden amh vs bı sürü tahlil istedi verdim
Ama Perşembe yine gidicem bakalm konusablrssm konuscam Nisan Mayıs'a ertelessm daha iyi olcak sanırım diye
Eşime mavisinden bana pembesinden verdi günde bir defa kullancaz bakalm hayrlisi
Regl bittiğinden beri denemler vardı ama böyle diyince yumurtlama yok dediya içim burkuldu sanki
Canım hala emek hocada misin ?? Nasıl ilerliyor sürecin ?

Bende 2021 de evlendim. Gebelik planlıyorduk başladık aralıkta denemeye Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim. Tek denemede olacağını düşünmüyordum ama oldu 😇 . Regle 3 gün kala adet olacak gini ağrım başlamıştı . Birde çok fazla akıntım oldu. Göğüs ağrım vardı birde sık tuvalete çıkıyordum. Bunlardan şüphelendim. reglimin ilk günü yaptım silik çizgiyi gördüm . Sonra 3 gün gecikince tekrar yaptım koyu çizgi oldu toplamda 3 test yaptım . Biri erken gebelik testi ikisi kaset test . Sonra kan verdim önce beta 130 çıktı 3 gün sonra 929 a yükseldi 😇 Cuma’ya randevu almıştım ama su an bir sıkıntım yok bebek biraz daha büyüsün gittiğimde kalp atışını duyabileyim diye 10 şubata randevu aldım 🥰 son regl tarihim 23 aralıktı bu arada su an 5 hafta 5 günlük . Allah isteyen herkese nasip etsin çok guzel bir duygu
Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin canım zaman cabuk ilerliyor 😊😊

Cok sukur kuzum iyiyiz, 33. haftadayiz… 🙏🏻
Normal dogum zamanim Mart tabi, ama benim rahim anomalisi, rahim agzi dikisi filan derken en basindan beri zaten erken dogum bekleniyor. Dolayisiyla Subat icerisinde bekliyoruz minnosu… ama tabi ne kadar tutabilirsek o kadar iyi, o yuzden hareket etmeden olabildigince tutmaya calisiyoruz :) bakalim nasip yani burdan sonrasi insallah saglikla gelsin de 🙏🏻🥰
Masallah cabim sende 33 haftalik olmussun 😘 valla benim kızı 36 haftadayken aldı doktor 🤗 zaten abla cok kalamazmış içerde tosuncuk gibiydi 😄

maşallaahhh, hayırlı olsunnn. saglıkla gelsın ınsallaahh

Evet canım emek hocadayim yarın bı daha gidicem ramazan sonrası biraz daha zayflamis olarak baslicaz tedaviye
Bakalm yarın ne dicek tahliller için
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor 🥰
Hadi insallah canim bak bahar hocayida tavsiye ederim benim doktorumdu 😊 benim donemim de tup bebek tedavisi gorenlerde vardı . Ben bebisi buyutuyorum iste ara ara buralardayim ❤❤

X