- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.261
Allah razı olsun canımAyyy inşallah dualarımdasin canimo sevinci hep birlikte yaşayalım
Şu erken gebelikte bariz varrrGelmez mi aşko geldi de bakalım Çarşamba tekrar edicem çok emin olamadım silik çıktı ama koyulasmasi lazımmalum kimyasal olayları flaan var bide test artimed marka güvenemiyorum
Teach_Mavi uyuz o yapmıyor
Test yapmam benn elim gitmiyor almadım da bilerekİkisi de aklımda zaten kuzumm bende scaba yazsam mı diye düşünüyordum
Bende aynı senin gibi olurum meryoşumTest yapmam benn elim gitmiyor almadım da bilerek
EsrammmmCanım Seliztoşummm inşAllah sana uğur getirdiği gibi bana da diğer kızlarıma da getirir
Çiçeklerimle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bende bir süre uzak kalmıştım. Şimdi tekrar atağa geçiyorum.
Biliyorsunuz 2,5 seneye yakın yurt dışındaydım.Tedaviye başlayamamıştık.Türkiye’ye dönüşümü bekliyordum.Çok şükür artık belirsizliklerim bitiyorr.Yakında Türkiye yolcusuyum Tahminimce Ramazan’dan sonra bende bir sürece gireceğim.
2023 bizim senemiz olacak. İnşallah peş peşe hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inanıyorum.
Evet ben bayadır test yapmıyordum beyaz çizgi fobisi oldu resmenBende aynı senin gibi olurum meryoşumbünye birde test yapmamaya alıştı tabi
İnşallah gönlünce o pozitif haberini alacaksın bitanemmm
Oyyyy Meryoşum duana kurban olurummEsrammmmyöneticiliğin sana ve bizlere uğur getirsinn inşallahh bizler gibi bekleyenlerin yılı olsun 2023 inşallahhh
Dönecek olmanıza öylee sevindimm kii çok şükür bin şükürrrhayırlı bir şekilde yurda dönünn tam tüpe başlayacaktık doğal hamile kaldım diyenlerden ol inşallahhh
Çokkkkk aminnnnnOyyyy Meryoşum duana kurban olurummAllah razı olsun bitanemmm
Bu sene o listemizi tek tek pozitiflerle donatacağızaminnnnnn
Bundan sonraki gelişmeleri bende atmıyorum o zamanŞu erken gebelikte bariz varrrhadi inşallahh sağlıklaaa koyulaşsınn
Ben yapmam testtt
AhhahahaBundan sonraki gelişmeleri bende atmıyorum o zaman
Ohhh çatla ben oynamıyorum
Belirti bende de hiç yok kiAhhahahasenin pozitif ben inanıyorum kuzu kendimden asla emin değilim ve sıfır belirti bugün..
Kuzu eşime ve anneme söz verdim evde test yok diyeBelirti bende de hiç yok ki
Hem daha 1 kere test yaptım ben bile emin değilim
Gel yarın test yapalım
Bugün al belirsizlik ortadan kalkar
Kan benim cumartesi günü 12 gün sonra yaniKuzu eşime ve anneme söz verdim evde test yok diyeperşmbe sabah kan vercem senin kan tahlili ne zamann
Benide yazın gebeliğe hazırlanıyorum gebelik oluşun ca bildiririmMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
�
�
���
�
hadii hayırlı olsun canımmm,Kızlar selambenimde opu tarihim belli oldu bugün. Kısmetse perşembe günü opu var. Transfer ne zaman olur diyede sordum. Dondurcaz dedi önce. Şuan ilaçlardan sonra adet olacaksın. Ondan sonra ki adetinde görüşeceğiz dedi. Poff nasıl beklenilir ki yaaa
Amin canım inşallah. Heyecanım dorukta valla. Muhtemelen mart ayını bulacak o zaman transferim. İnşallah sağlıklı iyi embriyolar olur. Transfer beklerkende az kilo verebilirsem aslında güzel olur.hadii hayırlı olsun canımmm,
saglıklı, bol yumoşlar olsun ...
evet ıkı adet beklenıyor ama vucut dınlenıyor bence bu ıyı bırsey :)
evet heyecanlı yaaa,hele de embrıyologun araması bebişlerden telefon beklemek çok heyecanlı yaAmin canım inşallah. Heyecanım dorukta valla. Muhtemelen mart ayını bulacak o zaman transferim. İnşallah sağlıklı iyi embriyolar olur. Transfer beklerkende az kilo verebilirsem aslında güzel olur.
Ben 4 adet bekledimKızlar selambenimde opu tarihim belli oldu bugün. Kısmetse perşembe günü opu var. Transfer ne zaman olur diyede sordum. Dondurcaz dedi önce. Şuan ilaçlardan sonra adet olacaksın. Ondan sonra ki adetinde görüşeceğiz dedi. Poff nasıl beklenilir ki yaaa
Valla şimdi bile şişkinlik var yumoşlarda baskı yapıyor sanırım çoo rahatsız hissettiriyor kaç gündür oturduğumda kasıklarım batıyor. Bakalım opuda neler olacak. Ne kadar yumurta çıkacak. Ay rabbim kolaylaştırsın inşallah. Herkesin tedavisinin ayrıntısı çok başka olduğu için bazı şeyleri kestiremiyorum. Arkadşmda zeynep kamilde opu oldu bgün. O gonalflerle oxotide kullanmıştı. Benden opu günü yanımda getirmemi istediler. Daha hiç gonalf dışında iğnem olmadı. Kalanları ne zaman kullanıcam ay kafamda deli sorular yineevet heyecanlı yaaa,hele de embrıyologun araması bebişlerden telefon beklemek çok heyecanlı ya
verırsın kuzum ,opu da bıraz şişlik oluyor ben opu gunu 66 kg geldım. 4 gun sonra 64 sonra 62 oldum resmen şişirmiş ilaçlar