- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.221
Yok kuzum düşünmedim düşünmüyorum daEvde test yapmayı düşünüyor musun kan testinden önce
Ah inşallahh canımm güzel haberlerini bekliyoruzzMadem tp bebek topiğine çevirdikben de yazayım..
3.tedaviye başladık. Memorialdayım kızlar. Yumurtalar büyütülüyor, 4.günümdeyim. 5-6 yumurta göründü bugünakıllı uslu büyürler inşallah
Pazar günü yapsam mı diyorum ama bilmiyorumYok kuzum düşünmedim düşünmüyorum dasen peki
Canımm hayırlı sonuçlar alasın inşallahKızlarrr dün transfer oldumm
Cidden grup tüp bebek grubu gibi oldu
Allahım hepimize yormadan kolaylıkla nasip etsinnnyeni başlayanlarında su gibi aksın süreciii
Sürecin çok güzel ilerlesin inşallah canımMadem tp bebek topiğine çevirdikben de yazayım..
3.tedaviye başladık. Memorialdayım kızlar. Yumurtalar büyütülüyor, 4.günümdeyim. 5-6 yumurta göründü bugünakıllı uslu büyürler inşallah
Ayy canım benim inşallaaahSürecin çok güzel ilerlesin inşallah canımhayırlısıyla güzel haber verirsin sende inşallah
Aminnnn canımm saolasınnnnCamımm hayırlı alasın inşallahRabbim isteyen, dileyen tüm herkese nasip etsin enn güzel şekilde...
Bazı merkezlerde doktor yapabiliyor. 2 embiryo transferini ama normalde yasal olarak şartlar var benimde tek embiryo transferi olcak insalhhSayı açısından mi riskli acaba niye risklidir merak ettim çünkü ben 2 olursa koydurcam insallah
Ahhh canım yaa düşük yapmana çok üzüldümSelam arkadaşlar. Ben 4 Aralık 2022 de maalesef 6 haftalık doğal düşük yaşadım. Herhangi bir operasyon geçirmeden kendiliğinden düştü değerlerim de. Halen adet olamadım. Bugün doktora gittim ama biraz canımı sıktışuan bi yumurtam olduğunu söyledi. Hormonların toparlanması zaman alabilir 3 ay doğum kontrol hapı vereceğim, bu adetle beraber başla dedi. 25 ocak a kadar adet olmazsam adet söktürücü içeceğim. Ya ben doğal düşük yapan kimseden bu kadar korunma duymadım. Kürtaj olsam anlam vereceğim ama biraz doğal akışa bırakamaz mıyım acaba hormonları başından geçen varsa beni de bilgilendirebilir mi? Şuan bildiğin yumurtlama ağrısı yaşıyorum. Zaten 14 ay sonra mucizeme kavuşmuştum. Hemen hamile kalamıyorum ki. 3 ay bekletmesi üzdü biraz
Öyle maalesef. Sağol canım benim. 2023 bizim yılımız olsun inşallahAhhh canım yaa düşük yapmana çok üzüldüm
Bazen bazı şeyler bizim elimizde olmuyor maalesef geçmiş olsun
Canım ben kürtaj sonrası bile kullanmadım ve sacece 1 ay koruduk. Başka bir doktordan daha görüş al benceSelam arkadaşlar. Ben 4 Aralık 2022 de maalesef 6 haftalık doğal düşük yaşadım. Herhangi bir operasyon geçirmeden kendiliğinden düştü değerlerim de. Halen adet olamadım. Bugün doktora gittim ama biraz canımı sıktışuan bi yumurtam olduğunu söyledi. Hormonların toparlanması zaman alabilir 3 ay doğum kontrol hapı vereceğim, bu adetle beraber başla dedi. 25 ocak a kadar adet olmazsam adet söktürücü içeceğim. Ya ben doğal düşük yapan kimseden bu kadar korunma duymadım. Kürtaj olsam anlam vereceğim ama biraz doğal akışa bırakamaz mıyım acaba hormonları başından geçen varsa beni de bilgilendirebilir mi? Şuan bildiğin yumurtlama ağrısı yaşıyorum. Zaten 14 ay sonra mucizeme kavuşmuştum. Hemen hamile kalamıyorum ki. 3 ay bekletmesi üzdü biraz
Ben 5 haftalıkken böyle bi durum yaşadım ama doktorum korunmana gerek yok dedi hiç bişey kullanmadan doğal akışında devam ettik. Başka bi doktorlada görüş istersen bana 3 ay çok uzun geldi. Düzenli beslenmen ve öğünlerinde boş yeşillik tüketmen hormonlarını toparlamana çok yardımcı olur canım. Tez zaman da toparlanıp hayırlı haberler alırsın inşaAllahSelam arkadaşlar. Ben 4 Aralık 2022 de maalesef 6 haftalık doğal düşük yaşadım. Herhangi bir operasyon geçirmeden kendiliğinden düştü değerlerim de. Halen adet olamadım. Bugün doktora gittim ama biraz canımı sıktışuan bi yumurtam olduğunu söyledi. Hormonların toparlanması zaman alabilir 3 ay doğum kontrol hapı vereceğim, bu adetle beraber başla dedi. 25 ocak a kadar adet olmazsam adet söktürücü içeceğim. Ya ben doğal düşük yapan kimseden bu kadar korunma duymadım. Kürtaj olsam anlam vereceğim ama biraz doğal akışa bırakamaz mıyım acaba hormonları başından geçen varsa beni de bilgilendirebilir mi? Şuan bildiğin yumurtlama ağrısı yaşıyorum. Zaten 14 ay sonra mucizeme kavuşmuştum. Hemen hamile kalamıyorum ki. 3 ay bekletmesi üzdü biraz
Canım Seliztoşummm inşAllah sana uğur getirdiği gibi bana da diğer kızlarıma da getirirK Kazen malum bebekten dolayı topic ve liste ile çok ilgilenemiyorum. 2023 yılı için topic yöneticisiniTiniminimavihanim yapabilir misin?
Tüm bekleyenlere uğur getirsin, 2023 sizin yılınız olsun inşallah
Amin canım. Bugün düşükten sonra 43. Gün hala adet olmadım. Ama cuma günü muayenede yumurta gördü. Ya geç yumurtladım ya da yumurta çatlamadı. 25’ine kadar beklicem olmazsa adet söktürücüye başlayacağım. Hormon testi falan yapmadan direkt doğum kontrol hapı ile 3 ay düzenleyelim dedi. Ben de kullanmak istemiyorum. Çok uzunBen 5 haftalıkken böyle bi durum yaşadım ama doktorum korunmana gerek yok dedi hiç bişey kullanmadan doğal akışında devam ettik. Başka bi doktorlada görüş istersen bana 3 ay çok uzun geldi. Düzenli beslenmen ve öğünlerinde boş yeşillik tüketmen hormonlarını toparlamana çok yardımcı olur canım. Tez zaman da toparlanıp hayırlı haberler alırsın inşaAllah
Esrosummm inşallah selizayima olduğu gibi sana da uğurlu gelecek burda tanıştığım bir çok arkadaşım anne oldu ve olacak hayırlısı ileCanım Seliztoşummm inşAllah sana uğur getirdiği gibi bana da diğer kızlarıma da getirir
Çiçeklerimle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bende bir süre uzak kalmıştım. Şimdi tekrar atağa geçiyorum.
Biliyorsunuz 2,5 seneye yakın yurt dışındaydım.Tedaviye başlayamamıştık.Türkiye’ye dönüşümü bekliyordum.Çok şükür artık belirsizliklerim bitiyorr.Yakında Türkiye yolcusuyum Tahminimce Ramazan’dan sonra bende bir sürece gireceğim.
2023 bizim senemiz olacak. İnşallah peş peşe hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inanıyorum.
Maviiişimmmm inşAllah kuzummmm bizde nasipleniriz Allahın izniyleEsrosummm inşallah selizayima olduğu gibi sana da uğurlu gelecek burda tanıştığım bir çok arkadaşım anne oldu ve olacak hayırlısı ileRabbim hayirli sağlıklı gebelikler nasip etsin gönlü güzellerime