- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.241
Tinimmmmn inşalah 2023 senin ve tüm bekleyenlerin senesi olsun canım benimCanım Seliztoşummm inşAllah sana uğur getirdiği gibi bana da diğer kızlarıma da getirir
Çiçeklerimle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bende bir süre uzak kalmıştım. Şimdi tekrar atağa geçiyorum.
Biliyorsunuz 2,5 seneye yakın yurt dışındaydım.Tedaviye başlayamamıştık.Türkiye’ye dönüşümü bekliyordum.Çok şükür artık belirsizliklerim bitiyorr.Yakında Türkiye yolcusuyum Tahminimce Ramazan’dan sonra bende bir sürece gireceğim.
2023 bizim senemiz olacak. İnşallah peş peşe hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inanıyorum.
Ayyy Özgem cok sevindim guzel haberlerineCanım Seliztoşummm inşAllah sana uğur getirdiği gibi bana da diğer kızlarıma da getirir
Çiçeklerimle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bende bir süre uzak kalmıştım. Şimdi tekrar atağa geçiyorum.
Biliyorsunuz 2,5 seneye yakın yurt dışındaydım.Tedaviye başlayamamıştık.Türkiye’ye dönüşümü bekliyordum.Çok şükür artık belirsizliklerim bitiyorr.Yakında Türkiye yolcusuyum Tahminimce Ramazan’dan sonra bende bir sürece gireceğim.
2023 bizim senemiz olacak. İnşallah peş peşe hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inanıyorum.
Kiz ne Ozgesi, Esra yazacagimaAyyy Özgem cok sevindim guzel haberlerine
2023 sizin yiliniz olsun insallah
Espumantemmmm teşekkür ederimAyyy Özgem cok sevindim guzel haberlerine
İkisi de aklımda zaten kuzumm bende scaba yazsam mı diye düşünüyordum
Gelmez mi aşko geldi de bakalım Çarşamba tekrar edicem çok emin olamadım silik çıktı ama koyulasmasi lazım
Aminnn diyeyimAyyy Özgem cok sevindim guzel haberlerine
Ay evet yaaa aynen oyle oldu Ozge ve Esrayi karistirdimAminnn diyeyim
İnsallah kuzum duacinizimEspumantemmmm teşekkür ederim
İnşallah artık hasretimiz son bulur kuzucum
Bende öyle düşünüyorum espumantemmm oy anası sevsin onuİnsallah kuzum duacinizim
Senin bebis bence gercekten vatana donmeni bekliyor
Olsun kuzummm hiç farketmezAy evet yaaa aynen oyle oldu Ozge ve Esrayi karistirdim
Daha erken olmasına rağmen belirgin bir çizgi görmek ne güzel canımGelmez mi aşko geldi de bakalım Çarşamba tekrar edicem çok emin olamadım silik çıktı ama koyulasmasi lazımmalum kimyasal olayları flaan var bide test artimed marka güvenemiyorum
Teach_Mavi uyuz o yapmıyor
Yaaa normal testte de belli oluyor silikte olsa inşallah sağlıkla olsun diyelimGelmez mi aşko geldi de bakalım Çarşamba tekrar edicem çok emin olamadım silik çıktı ama koyulasmasi lazımmalum kimyasal olayları flaan var bide test artimed marka güvenemiyorum
Teach_Mavi uyuz o yapmıyor
Test bugünün yani transfer günü hariç 7., GünYaaa normal testte de belli oluyor silikte olsa inşallah sağlıkla olsun diyelimnormal de test günü ne zamandi kızlar
Ayyy inşallah canım ya çok aminDaha erken olmasına rağmen belirgin bir çizgi görmek ne güzel canıminşallah gün be gün koyulaşsın
Ayyy inşallah dualarımdasin canimTest bugünün yani transfer günü hariç 7., Gün
Kan 12. Gün cumartesi günü daha 5 gün var
Evt görünüyor ama markadan dolayı terettutdeyim .Çarşamba günü inşallah koyulaşmiş olur
Bebiş nasıl kuzum..