Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Seliztoşummm inşAllah sana uğur getirdiği gibi bana da diğer kızlarıma da getirir :KK36: :KK60: :KK60:

Çiçeklerimle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bende bir süre uzak kalmıştım. Şimdi tekrar atağa geçiyorum.:KK49:

Biliyorsunuz 2,5 seneye yakın yurt dışındaydım.Tedaviye başlayamamıştık.Türkiye’ye dönüşümü bekliyordum.Çok şükür artık belirsizliklerim bitiyorr.:dua::21:Yakında Türkiye yolcusuyum:KK55: Tahminimce Ramazan’dan sonra bende bir sürece gireceğim.

2023 bizim senemiz olacak. İnşallah peş peşe hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inanıyorum.:KK25:
Tinimmmmn inşalah 2023 senin ve tüm bekleyenlerin senesi olsun canım benim ❤️

Canım Seliztoşummm inşAllah sana uğur getirdiği gibi bana da diğer kızlarıma da getirir :KK36: :KK60: :KK60:

Çiçeklerimle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bende bir süre uzak kalmıştım. Şimdi tekrar atağa geçiyorum.:KK49:

Biliyorsunuz 2,5 seneye yakın yurt dışındaydım.Tedaviye başlayamamıştık.Türkiye’ye dönüşümü bekliyordum.Çok şükür artık belirsizliklerim bitiyorr.:dua::21:Yakında Türkiye yolcusuyum:KK55: Tahminimce Ramazan’dan sonra bende bir sürece gireceğim.

2023 bizim senemiz olacak. İnşallah peş peşe hamilelik haberlerimizi paylaşacağız inanıyorum.:KK25:
Ayyy Özgem cok sevindim guzel haberlerine🎉🎉🙏🏻🙏🏻
2023 sizin yiliniz olsun insallah 💞😍

Eklentiler

• IMG_20230116_050028.jpg
    IMG_20230116_050028.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20230116_045600.jpg
    IMG_20230116_045600.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20230116_045822.jpg
    IMG_20230116_045822.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 40
Gelmez mi aşko geldi de bakalım Çarşamba tekrar edicem çok emin olamadım silik çıktı ama koyulasmasi lazım 😍 malum kimyasal olayları flaan var bide test artimed marka güvenemiyorum
Teach_Mavi Teach_Mavi uyuz o yapmıyor
Daha erken olmasına rağmen belirgin bir çizgi görmek ne güzel canım 😍😍 inşallah gün be gün koyulaşsın 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Gelmez mi aşko geldi de bakalım Çarşamba tekrar edicem çok emin olamadım silik çıktı ama koyulasmasi lazım 😍 malum kimyasal olayları flaan var bide test artimed marka güvenemiyorum
Teach_Mavi Teach_Mavi uyuz o yapmıyor
Yaaa normal testte de belli oluyor silikte olsa inşallah sağlıkla olsun diyelim 😍❤️ normal de test günü ne zamandi kızlar

Yaaa normal testte de belli oluyor silikte olsa inşallah sağlıkla olsun diyelim 😍❤️ normal de test günü ne zamandi kızlar
Test bugünün yani transfer günü hariç 7., Gün
Kan 12. Gün cumartesi günü daha 5 gün var
Evt görünüyor ama markadan dolayı terettutdeyim .Çarşamba günü inşallah koyulaşmiş olur

Test bugünün yani transfer günü hariç 7., Gün
Kan 12. Gün cumartesi günü daha 5 gün var
Evt görünüyor ama markadan dolayı terettutdeyim .Çarşamba günü inşallah koyulaşmiş olur
Ayyy inşallah dualarımdasin canim 😍 o sevinci hep birlikte yaşayalım ❤️😇

X