Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum topic topic gezmektense çok güzel olmuş beni de ekler misin. Umarım tablo komple pozitif ile dolar

Bebiş nasıl kuzum..
Kac aylık oldunuz?
Allah razı olsun canım
Sen nasılsın
İyiyim çok şükür kızlar iki çocukla evde delirmeceler abimiz seviyorum ayağına çocuğa neler yapıyor yalnız yakalamasin sakin 4.aylik olduk bugün asimiz vardı çok canı yandi galiba sizlanip duruyor garibim
Kuzu eşime ve anneme söz verdim evde test yok diye perşmbe sabah kan vercem senin kan tahlili ne zamann
Suuuurda perşembeye ne kalmış canim çok heyecanlıyım valla sanki kendi sonucun çıkacak gibi sizin sonuçları bekliyorum MaviHayallerim

Kan benim günü 12 gün sonra ya
Çok güzel değer görelim inşallahh
Oyy yerimmm canı yanmıştır minnoşunn.
Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsinn bizlere de nasipp olsunn

Oyy abi kardeş olayları
Ama büyüyünce çok güzel olacak kuzum..
Maşallah ya, zaman çok hızlı gerçekten... sağlıkla büyüsünler

Çok güzel değer görelim inşallahh

Oyy yerimmm canı yanmıştır minnoşunn.
Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsinn bizlere de nasipp olsunn
Amin canım en hayırlı sağlıklı şekilde insalalh
Oyy abi kardeş olayları
Ama büyüyünce çok güzel olacak kuzum..
Maşallah ya, zaman çok hızlı gerçekten... sağlıkla büyüsünler
Ayy hiç sorma bı ayaklanip oynamaya baslasalardi bı daha korurlar birbirlerini diye temenni ediyorum ama nasıl olur yasicaz bakalım ayy evet zaman çok hızlı silik testleri görmeye çalışıyorduk şimdi kucağımız da size de öyle olacak her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden

Evet gerçekten dün gibi hatırlıyorum
Amin kuzumm

Oooo 4 aylık olmuş bile maşallah
Her evde var kardeş kavgası
Valla sorup düşünmen arada durumumuzu sorman hep dua etmen bizim için o kadar güzel ki mavişim çok sağol valla . Bu kadar önem vermen beni gerçekten mutlu ediyor Allah gönlüne göre versin inşallah
Bizde tez vakitte Anne olalım
Saatler geçmiyor ki sabah bı daha test yapayım koyulaşma varmı diye
Arada gidip pazartesi yaptığım testine bakıyorum o kadar belli 2. Çizgi görmüşüm çocuğuma bakmaya gider gıbi gidip gelip bakıyorum

Ne demek canim iyi ki varsınız
Yaa o testleri saklayıp vayy be nerden nereye diyeceksin bebiskonn kucagindayken

Aaa benim de perşembe sabahı opum var

Senin de canım senin de İnşallah en güzel yumuşların en kaliteli embriyolar olsunlar bugün yumurtaların baskısı artık hissediyor musun? haber ver mutlaka gelişmelerden..
Ben valla 3 gündür hissediyorum her geçen gün baskısı artıyo gibi. Otururken baskısı çok. Tuvallette keza öyle birde göğüs hassasiyeti eklendi. Hayırlısıyla şu perşembeyi atlatmayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…