- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.301
Çooook çook aminnnnnamiiinnn canım, Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın ılk seferde
Kuzum topic topic gezmektense çok güzel olmuş beni de ekler misin. Umarım tablo komple pozitif ile dolarMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Ekleyim mühendisimmmKuzum topic topic gezmektense çok güzel olmuş beni de ekler misin. Umarım tablo komple pozitif ile dolar
Bebiş nasıl kuzum..
Kac aylık oldunuz?
İyiyim çok şükür kızlar iki çocukla evde delirmeceler abimiz seviyorum ayağına çocuğa neler yapıyor yalnız yakalamasin sakinAllah razı olsun canım
Sen nasılsın
Suuuurda perşembeye ne kalmış canim çok heyecanlıyım valla sanki kendi sonucun çıkacak gibi sizin sonuçları bekliyorumKuzu eşime ve anneme söz verdim evde test yok diyeperşmbe sabah kan vercem senin kan tahlili ne zamann
Var mı kaçakBen bugün bi listedeki arkadaşları tek tek kontrol edeyim arada kaçak gebe olabilirSeliztoşum gibi araştırma yapmam lazımm
Çok güzel değer görelim inşallahhKan benim günü 12 gün sonra ya
Oyy yerimmm canı yanmıştır minnoşunn.İyiyim çok şükür kızlar iki çocukla evde delirmeceler abimiz seviyorum ayağına çocuğa neler yapıyor yalnız yakalamasin sakin4.aylik olduk bugün asimiz vardı çok canı yandi galiba sizlanip duruyor garibim
Suuuurda perşembeye ne kalmış canim çok heyecanlıyım valla sanki kendi sonucun çıkacak gibi sizin sonuçları bekliyorumMaviHayallerim
Oyy abi kardeş olaylarıİyiyim çok şükür kızlar iki çocukla evde delirmeceler abimiz seviyorum ayağına çocuğa neler yapıyor yalnız yakalamasin sakin4.aylik olduk bugün asimiz vardı çok canı yandi galiba sizlanip duruyor garibim
Suuuurda perşembeye ne kalmış canim çok heyecanlıyım valla sanki kendi sonucun çıkacak gibi sizin sonuçları bekliyorumMaviHayallerim
Hahbahahha yerimseniben. Enerjini de seni de maşallahEkleyim mühendisimmmHizmeti ayağınıza getirdik. Ay ay gezmektense toplu listeyle sizlerleyiz kuzumm
Amin canım en hayırlı sağlıklı şekilde insalalhÇok güzel değer görelim inşallahh
Oyy yerimmm canı yanmıştır minnoşunn.
Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsinn bizlere de nasipp olsunn
Ayy hiç sorma bı ayaklanip oynamaya baslasalardi bı daha korurlar birbirlerini diye temenni ediyorum ama nasıl olur yasicaz bakalımOyy abi kardeş olayları
Ama büyüyünce çok güzel olacak kuzum..
Maşallah ya, zaman çok hızlı gerçekten... sağlıkla büyüsünler
Evet gerçekten dün gibi hatırlıyorumAmin canım en hayırlı sağlıklı şekilde insalalh
Ayy hiç sorma bı ayaklanip oynamaya baslasalardi bı daha korurlar birbirlerini diye temenni ediyorum ama nasıl olur yasicaz bakalımayy evet zaman çok hızlı silik testleri görmeye çalışıyorduk şimdi kucağımız da size de öyle olacak her anın tadını çıkarmak lazım o yüzden
Oooo 4 aylık olmuş bile maşallahİyiyim çok şükür kızlar iki çocukla evde delirmeceler abimiz seviyorum ayağına çocuğa neler yapıyor yalnız yakalamasin sakin4.aylik olduk bugün asimiz vardı çok canı yandi galiba sizlanip duruyor garibim
Ne demek canim iyi ki varsınızOooo 4 aylık olmuş bile maşallah
Her evde var kardeş kavgası
Valla sorup düşünmen arada durumumuzu sorman hep dua etmen bizim için o kadar güzel ki mavişim çok sağol valla . Bu kadar önem vermen beni gerçekten mutlu ediyor Allah gönlüne göre versin inşallah
Bizde tez vakitte Anne olalım
Saatler geçmiyor ki sabah bı daha test yapayım koyulaşma varmı diye
Arada gidip pazartesi yaptığım testine bakıyorum o kadar belli 2. Çizgi görmüşümçocuğuma bakmaya gider gıbi gidip gelip bakıyorum
Ahhh inşallahNe demek canim iyi ki varsınız
Yaa o testleri saklayıp vayy be nerden nereye diyeceksin bebiskonn kucagindayken
Aaa benim de perşembe sabahı opum varKızlar selambenimde opu tarihim belli oldu bugün. Kısmetse perşembe günü opu var. Transfer ne zaman olur diyede sordum. Dondurcaz dedi önce. Şuan ilaçlardan sonra adet olacaksın. Ondan sonra ki adetinde görüşeceğiz dedi. Poff nasıl beklenilir ki yaaa
YiaaAaa benim de perşembe sabahı opum var
Senin de canım senin deYiaarastgelsin hadi bakalım en güzel yumoşları toplasınlar
Ben valla 3 gündür hissediyorum her geçen gün baskısı artıyo gibi. Otururken baskısı çok. Tuvallette keza öyle birde göğüs hassasiyeti eklendi. Hayırlısıyla şu perşembeyi atlatmayı bekliyorum.Senin de canım senin deİnşallah en güzel yumuşların en kaliteli embriyolar olsunlar bugün yumurtaların baskısı artık hissediyor musun? haber ver mutlaka gelişmelerden..