Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla şimdi bile şişkinlik var yumoşlarda baskı yapıyor sanırım çoo rahatsız hissettiriyor kaç gündür oturduğumda kasıklarım batıyor. Bakalım opuda neler olacak. Ne kadar yumurta çıkacak. Ay rabbim kolaylaştırsın inşallah. Herkesin tedavisinin ayrıntısı çok başka olduğu için bazı şeyleri kestiremiyorum. Arkadşmda zeynep kamilde opu oldu bgün. O gonalflerle oxotide kullanmıştı. Benden opu günü yanımda getirmemi istediler. Daha hiç gonalf dışında iğnem olmadı. Kalanları ne zaman kullanıcam ay kafamda deli sorular yine 😂
evet agrı sancı oluyor yumurta buyudukce ,
aa degısık olmus canım ..
ben opu zamanı baska ıgne kullanmadım..
herkesın ıgne ve tedavı kısmı farklı aynen

evet agrı sancı oluyor yumurta buyudukce ,
aa degısık olmus canım ..
ben opu zamanı baska ıgne kullanmadım..
herkesın ıgne ve tedavı kısmı farklı aynen
Neyse en azından opu için son 1 gün daha idare etmem lazım. Opu sonrasıda artık ağrı sızı idare ederiz bi kaç gün napalım. Acaba kanama vs oluyor mu opu sonrası. Ben gonalf kullanırken sabah akşam duphaston kullandım . Bugün bütün İğneleri kesiyorum artık sadece gonapeptyl onları vurucam o kadar. Opudan kaç gün sonra adet olurum acaba .normalde bugünadet bittikten 5. Gün . İyice takvim karışacak gibi

Neyse en azından opu için son 1 gün daha idare etmem lazım. Opu sonrasıda artık ağrı sızı idare ederiz bi kaç gün napalım. Acaba kanama vs oluyor mu opu sonrası. Ben gonalf kullanırken sabah akşam duphaston kullandım . Bugün bütün İğneleri kesiyorum artık sadece gonapeptyl onları vurucam o kadar. Opudan kaç gün sonra adet olurum acaba .normalde bugünadet bittikten 5. Gün . İyice takvim karışacak gibi
canım benım opu sonrası co az sancım oldu . cok agrım olmadı ...
kanama ıcın kontrol edıyorlar hafıf pembe leke normal.. ılk gun bır kac kere geldı bende sonra kesıldı ..
opu sonrası adetım 11 gun sonra oldu benım..
ama ıkıncı adetım cok gecıktı .. olmam gereken gunden 12 gun sonra oldum..

canım benım opu sonrası co az sancım oldu . cok agrım olmadı ...
kanama ıcın kontrol edıyorlar hafıf pembe leke normal.. ılk gun bır kac kere geldı bende sonra kesıldı ..
opu sonrası adetım 11 gun sonra oldu benım..
ama ıkıncı adetım cok gecıktı .. olmam gereken gunden 12 gun sonra oldum..
Ağrı durumu toplanan yumurta sayısıyla alakalı mı peki. 10 gün sürüyosa iyi takvime uygun olurda. Ondan sonrasını ben kendim için hiç bilemicem. Adetlerim düzensiz. Son 1-2 adetim kendiliğinden başladı ama kullandığım hormonlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Doktorada bi sorarım 2. Adet kendiliğinden başlamazsa adet söktürücü mü kullanmak gerekcek yoksa kendiliğinden gelmeisni mi beklicez.

Ağrı durumu toplanan yumurta sayısıyla alakalı mı peki. 10 gün sürüyosa iyi takvime uygun olurda. Ondan sonrasını ben kendim için hiç bilemicem. Adetlerim düzensiz. Son 1-2 adetim kendiliğinden başladı ama kullandığım hormonlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Doktorada bi sorarım 2. Adet kendiliğinden başlamazsa adet söktürücü mü kullanmak gerekcek yoksa kendiliğinden gelmeisni mi beklicez.
E2 bakıldı mi bugün
Ne kadar yumurta olduğu şimdide bellidir aslında opudan önce biliniyor doktor sayıyor .sadece kaç tanesi boş onu tam bilemiyorlar

hiç bilmiyorum canım agrı neye gore degısıyor.19 toplandı benım agrım olmadı azıcık sancı sonrasında sadece ..
benım normalde duzenldırı ama ıkıncı adetım cok gecıktı :KK43:
sokturucu ıctım hatta ..

N
E2 bakıldı mi bugün
Ne kadar yumurta olduğu şimdide bellidir aslında opudan önce biliniyor doktor sayıyor .sadece kaç tanesi boş onu tam bilemiyorlar
Yok yavru ya bakılmadı. Belki pco olduğum için mi bakılmadı.
hiç bilmiyorum canım agrı neye gore degısıyor.19 toplandı benım agrım olmadı azıcık sancı sonrasında sadece ..
benım normalde duzenldırı ama ıkıncı adetım cok gecıktı :KK43:
sokturucu ıctım hatta ..
Hmm 19 yumurta güzel bi sayı ama kaçı embriyo oldu. Embriyo olup birde kalite sıralaması oluyo sanırım.

N

Yok yavru ya bakılmadı. Belki pco olduğum için mi bakılmadı.

Hmm 19 yumurta güzel bi sayı ama kaçı embriyo oldu. Embriyo olup birde kalite sıralaması oluyo sanırım.
Bazı doktorlar Opu dan bir gün önce bakar
Bende PCO yum bakıldı bana
Benim 19 toplanmıştı 6 Şi boş çıkmıştı 10 tanesi döllenmiş ti
5 tane 5. Güne ulaşmıştı

Bazı doktorlar Opu dan bir gün önce bakar
Bende PCO yum bakıldı bana
Benim 19 toplanmıştı 6 Şi boş çıkmıştı 10 tanesi döllenmiş ti
5 tane 5. Güne ulaşmıştı
Her hastanenin , doktorun işleyişi çok farklı oluyor. Belki opu günü baka bilemiyorum. He bakması neyi değiştirir onuda bilmiyorum. İşlemden çıkacak olan sayıdan ziyade ne kadar kaliteli embriyo oluşuyo. 5 tane 5. Gün embriyosu çok güzel bence. Transferini oldun mu peki.

Her hastanenin , doktorun işleyişi çok farklı oluyor. Belki opu günü baka bilemiyorum. He bakması neyi değiştirir onuda bilmiyorum. İşlemden çıkacak olan sayıdan ziyade ne kadar kaliteli embriyo oluşuyo. 5 tane 5. Gün embriyosu çok güzel bence. Transferini oldun mu peki.
Evt canım her hastane doktor farklı .E2 sonucuna göre yumurta sayısı ve kalitesi hakkında fikir sahibi oluyor doktor o kadar .
Evt transfer oldum sonuç bekliyorum

X