- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.181
Canim yaşım 31.Sayı açısından mi riskli acaba niye risklidir merak ettim çünkü ben 2 olursa koydurcam insallah
Anladim canım valla 33 oldum daha yeni rezerv az diye bana konulacak galiba ben razıyım =/Canim yaşım 31.
Birde iki koyuyoruz üçe bölünüyor ya da biri sağlıksız oluyor digerini etkileyebiliyor vs vs anlatmıştı biseyler..
Ama tabi nasip
Ayyy hadi güzel haberlerle gel canımtatlımmm bugun regl oldum sonunda ben 12 gun gecıktım yaa ..
patlayacaktım artık,
yarın kontrole gıdecegım bakalım
Ohhh çok şükür herşey mükemmel olsun bebişin sağlıkla tutunsun kuzumKızlar.
Transferimi oldum şuan dinleniyorum
İdrara aşırı sıkışık beklemek ne kadar zor
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah çift mi tek mi olacak transferEvet canım rezerv az diye yani öyle olacağını düşünüyorum kesin degil
Canim yaşım 31.
Birde iki koyuyoruz üçe bölünüyor ya da biri sağlıksız oluyor digerini etkileyebiliyor vs vs anlatmıştı biseyler..
Ama tabi nasip
Ben bi yerde gördüydüm yasa gereği 35 yaş ve üstüne ilk denemede 2 embriyo konuluyor ama 35 den küçüklerden ilk 2 denemeden sonra çift embriyo konuluyo diye biliyorum. Öbür türlü doğal gelişen ikiz gebeliklerde de risk olur. Belki tek yumurtaylada ikiz olur nasibinde varsaAnladim canım valla 33 oldum daha yeni rezerv az diye bana konulacak galiba ben razıyım =/
Bende 32 olcamAnladim canım valla 33 oldum daha yeni rezerv az diye bana konulacak galiba ben razıyım =/
Ben 35 i geçtim neyse ki bakalım daha embriyo aşamasına gelemedik. İnşallah rastgelsin tekin çift olsunBende 32 olcam
Şansın artması açısından bende istiyorum aslında bakalim
Aslında yapan yapıyor :))Ben bi yerde gördüydüm yasa gereği 35 yaş ve üstüne ilk denemede 2 embriyo konuluyor ama 35 den küçüklerden ilk 2 denemeden sonra çift embriyo konuluyo diye biliyorum. Öbür türlü doğal gelişen ikiz gebeliklerde de risk olur. Belki tek yumurtaylada ikiz olur nasibinde varsa
Aslında yapan yapıyor :))Ben bi yerde gördüydüm yasa gereği 35 yaş ve üstüne ilk denemede 2 embriyo konuluyor ama 35 den küçüklerden ilk 2 denemeden sonra çift embriyo konuluyo diye biliyorum. Öbür türlü doğal gelişen ikiz gebeliklerde de risk olur. Belki tek yumurtaylada ikiz olur nasibinde varsa
insallaaahh Rabb'im en hayırlısını sağlıkla versin canımBen 35 i geçtim neyse ki bakalım daha embriyo aşamasına gelemedik. İnşallah rastgelsin tekin çift olsun
Devlet yapmaz bi sanırım prosedür neyse gram oynamıyolar şartlarından şurtlarından. İnşallah rastgelsin senin için. Doktora kurabiye yap götür hocam aramızda anlaşalım gel şu embriyoları çiftleyelim biz diye diyeAslında yapan yapıyor :))
35yas altında canım..
Evet tek yumurta dan bile bölünüp ikiz gebelik oluşabiliyor
Aa evet devlet yapmaz canım doğru :))yarın bor konuscam bakalım..Devlet yapmaz bi sanırım prosedür neyse gram oynamıyolar şartlarından şurtlarından. İnşallah rastgelsin senin için. Doktora kurabiye yap götür hocam aramızda anlaşalım gel şu embriyoları çiftleyelim biz diye diye
Allah razi olsun canım amin inşallahOhhh çok şükür herşey mükemmel olsun bebişin sağlıkla tutunsun kuzum
Ee belli oldu mu bakalım tek mi çift mi konuştun mu canım doktorunla ?Aa evet devlet yapmaz canım doğru :))yarın bor konuscam bakalım..
inşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için
canımm tek,çift konuşamadım yaa..Ee belli oldu mu bakalım tek mi çift mi konuştun mu canım doktorunla ?
Hmm olsun bakalım rast gelsin hangisi olacaksacanımm tek,çift konuşamadım yaa..
ulturason sonrası gıtcektım yumutya toplamaya gırmıs..
haftaya pazartesı konuscaz bakalım
amın canım, hepımız ıcın rast gıtsın ıslerımızHmm olsun bakalım rast gelsin hangisi olacaksa
AminnnnnKızlarrr dün transfer oldumm
Cidden grup tüp bebek grubu gibi oldu
Allahım hepimize yormadan kolaylıkla nasip etsinnnyeni başlayanlarında su gibi aksın süreciii
meryoşumm, canım benımmm...Kızlarrr dün transfer oldumm
Allahım hepimize yormadan kolaylıkla nasip etsinnnyeni başlayanlarında su gibi aksın süreciii
Ay hadi saglikla simsiki tutunsun insallahKızlarrr dün transfer oldumm
Tinimmmmm inşallahh bitanem inşallahhh Allah razı olsun canım arkadaşımmAminnnnn
Çiçeğimmm güzel haberlerle gelecek buraya Maşallah.Dualarımız seninle kuzum beniimm