- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.201
Aminnn kuzummm inşallahh, sen de en hayırlı zamanda al bebişi inşallahhh beraber takip etmek nasip olsunnnmeryoşumm, canım benımmm...
sağlıkla tutunsun minnoşun, hayırlısı ile gelsin inşallaahh
Canımm inşallahhh hamişlerden boll dualar istiyorummmAy hadi saglikla simsiki tutunsun insallahguzel haberlerini bekliyoruz
Ne zaman test gunu?
Ooo test günümüz aynı günCanımm inşallahhh hamişlerden boll dualar istiyorummm
21 i ama ben belki 19 unda veririm diye düşünüyorum
Hamiş olarak devam etsin inşallahhhOoo test günümüz aynı gün
Bu maç nasıl bitecek bakalım
amiinnn canımın içi,Aminnn kuzummm inşallahh, sen de en hayırlı zamanda al bebişi inşallahhh beraber takip etmek nasip olsunnn
Ayyy harika.. geri sayım başlamışKızlarrr dün transfer oldumm
Cidden grup tüp bebek grubu gibi oldu
Allahım hepimize yormadan kolaylıkla nasip etsinnnyeni başlayanlarında su gibi aksın süreciii
Aminnn canımın içiiiAyyy harika.. geri sayım başlamışsımsıkı tutunsun annesine
Güzel haberlerini bekliyoruz canim insallahhh ❤❤❤Kızlarrr dün transfer oldumm
Cidden grup tüp bebek grubu gibi oldu
Allahım hepimize yormadan kolaylıkla nasip etsinnnyeni başlayanlarında su gibi aksın süreciii
İnşallahhh canımmGüzel haberlerini bekliyoruz canim insallahhh ❤❤❤
Hiiiiccc acele etme, ay sonuc cok mu dusuk, iyi mi vs panigini yasama.Canımm inşallahhh hamişlerden boll dualar istiyorummm
21 i ama ben belki 19 unda veririm diye düşünüyorum
Guzel haberlerinizi bekliyoruuuzzzOoo test günümüz aynı gün
Bu maç nasıl bitecek bakalım
Hadi hayirli olsun guzel guzel en kalitelisinden yumurtalarin olussun insallahMadem tp bebek topiğine çevirdikben de yazayım..
3.tedaviye başladık. Memorialdayım kızlar. Yumurtalar büyütülüyor, 4.günümdeyim. 5-6 yumurta göründü bugünakıllı uslu büyürler inşallah
İnşallahh bitanemm bakalım artık beklemek en zor kısmıymış amaHiiiiccc acele etme, ay sonuc cok mu dusuk, iyi mi vs panigini yasama.
Sabret, sonu guzel olsun insallah
Evde test yapmayı düşünüyor musun kan testinden önceİnşallahh bitanemm bakalım artık beklemek en zor kısmıymış ama
Bizde güzel haberler için sabırsızlanıyoruz canımGuzel haberlerinizi bekliyoruuuzzz
Dua ediyorum hepinizeBizde güzel haberler için sabırsızlanıyoruz canım
Bol bol dualarınıza ihtiyacımız var
Dayanabilirsem inşallahDua ediyorum hepinize
Ben de ayni yollardan gectim cok degil birkac ay evveldi… dün gibi hatirimda her gunu…
Beklemek cok zor ama sabredin. Sabir en guzel sey. Mukafati da guzel olsun insallah. Test gununuzden once evde test vs hic ugrasmayin, gereksiz stresler heyecanlar yasamayin derim nacizane :)
Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Merhaba beni de ekler misiniz
Sat 3 Ocak Bat 1 Şubat
�
�
�
���
�
Sağol tatlımHadi hayirli olsun guzel guzel en kalitelisinden yumurtalarin olussun insallah
Toplama haftaya olacaktir o zaman…