- 19 Aralık 2022
- 22
- 38
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.961
Bana yine mavi itemleri gozuktuHoş geldin canım nerelerdesin sen yaa uzun zamandır yoksun profilden hemen tanıdım seni. Başın sağolsun öncelikle çok üzüldüm Allah sabır versin
Kurban olsun teyzeleri herşeyde bı hayır vardır kuzumBana yine mavi itemleri gozuktusaol kuzum site girişimi yasaklamişti o yüzden giremedim. Gebeligimde zor geçti 4 buçuk ay sürekli kustum koku tat hassasiyetim nirvanaydi tam düzlüğe çıktım derken başimiza böyle bişey geldi..Ben Melek Annesi oldum sizlerde Melek Teyzesi Hepinizi özlemişim
canım benım...Rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım kuzum. 25 haftalık 3 buçuk ay önce kaybettik bebeği. 8 saat yasayabildi minik kuzum. Yeniden bi süreç beni bekliyor sezeryan olduğum için şuan yasağım var.
Tabiki de rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkli evlatlarla doldursun. Bekleyenlere evlat nasip etsinKurban olsun teyzeleri herşeyde bı hayır vardır kuzum
Zor süreçler gecirmissin kolay değilBana yine mavi itemleri gozuktusaol kuzum site girişimi yasaklamişti o yüzden giremedim. Gebeligimde zor geçti 4 buçuk ay sürekli kustum koku tat hassasiyetim nirvanaydi tam düzlüğe çıktım derken başimiza böyle bişey geldi..Ben Melek Annesi oldum sizlerde Melek Teyzesi Hepinizi özlemişim
İnşallah onu gorebilmeyi hakederizcanım benım...
en son haberlerını okumuştum sonradan sana ulaşamadım ...
bebegın senı cennette beklıyor ..
inşallaahh saglıkla tekrardan nasip olacak inanıyorum..
Allahım sabır versin , çok üzüldüm
olacak canımın içi, Allahım büyüktür.İnşallah onu gorebilmeyi hakederiz
Aaa geçmiş olsun 2023 e giriş yapicaz artık bakalım bende Mayıs'ta bı kontrole giderim dikiş durumunu konuşurum sonrası Allah kerim Eylül gibi deneriz yenidenZor süreçler gecirmissin kolay değil
Girişin neden yasaklandı
Mavi totemleri bizde tutmadı canım
Listeye de adımızı yazdıramadan yılı bitirdik
Bende tüp bebek yoluna girdim agustosta ama henüz hiç transfer olamadım bu ay olacaktım sözde 4 cm folikul kisti çıktı yine kaldı doktor doğum kontrol hapı verdi inşallah işe yarar gitmiştir .dün bitti adet bekliyorum bakalım
Bu sefer pembe mi yapsakMavi yaramadı ama yinede mavi yaptımtekrar gelişimde ne olur nolmaz
Doktor ne kadar bekle dedi kiAaa geçmiş olsun 2023 e giriş yapicaz artık bakalım bende Mayıs'ta bı kontrole giderim dikiş durumunu konuşurum sonrası Allah kerim Eylül gibi deneriz yeniden
2023 de topik aç pembe yapak neden olmasın kiBu sefer pembe mi yapsak
6 ay dedi ama ben biraz dinlenmek istiyorum. İlk 4 buçuk ayımda zor geçti çok kusmuştum. Doğumdan 1 ay önce hastaneye yattım 5 dakika tuvalete kalkabildim full yatış duş bile yapamadım doğumdan sonrada 3 hafta yatmak zorunda kaldım. Hem ruhen hem fiziken dinlenmem lazım hazırlanmam lazım aynı seyler olur diye korkuyorum yatiş verirse diye. Rahim dikişinden sonraki süreç hakkında bilgim yok hiçDoktor ne kadar bekle dedi ki
Eylül ayı na kadar bekliyorsun bana bu süre biraz uzun geldi
2023 te pembe itemiyle topiklerdeyiz ajdkfkfkfk2023 de topik aç pembe yapak neden olmasın ki
Bence de canım bekle biraz kafan dağılsın6 ay dedi ama ben biraz dinlenmek istiyorum. İlk 4 buçuk ayımda zor geçti çok kusmuştum. Doğumdan 1 ay önce hastaneye yattım 5 dakika tuvalete kalkabildim full yatış duş bile yapamadım doğumdan sonrada 3 hafta yatmak zorunda kaldım. Hem ruhen hem fiziken dinlenmem lazım hazırlanmam lazım aynı seyler olur diye korkuyorum yatiş verirse diye. Rahim dikişinden sonraki süreç hakkında bilgim yok hiç
Pembe askin rengi2023 te pembe itemiyle topiklerdeyiz ajdkfkfkfk
En doğrusu sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olması canım .6 ay dedi ama ben biraz dinlenmek istiyorum. İlk 4 buçuk ayımda zor geçti çok kusmuştum. Doğumdan 1 ay önce hastaneye yattım 5 dakika tuvalete kalkabildim full yatış duş bile yapamadım doğumdan sonrada 3 hafta yatmak zorunda kaldım. Hem ruhen hem fiziken dinlenmem lazım hazırlanmam lazım aynı seyler olur diye korkuyorum yatiş verirse diye. Rahim dikişinden sonraki süreç hakkında bilgim yok hiç
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinize dua ediyorum kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim ve tüm bebişler annelerinin yanlarında olsun. Aklım anca başıma geldi eve geçince biraz daha toparlandım hepiniz dualarımdasınız , sizinde dualarınızda olmak isterim kızım cumartesi insallah evine dönecek
Merhaba kızlar ben geldim. Eski adım mavigrill du..hepinizi özlemişimçoğunuz doğum yapmış tebrik ederim
lütfen yanlış anlama da 27 Eylül 2021 tarihinde ; "Siteniz hakkında gerekli yasal işlemler en kısa sürede başlatılacaktır. " yazıp sonra hiç bir şey olmamış gibi sitede devam edip 29 Nisan 2022 tarihinde telegram grubu kurup insanları davet edip, 6 Eylül 2022'de de seni engellediğimizi iddia edip üyeliğini kapattırıp, gidip şimdi hiç bir şey olmamış gibi sizi özlemişim diye geri dönebileceğinizi mi sanıyorsunuz?
şakacı seni ... hem,de 2022 Merkür Retrosu içimizdeyken :)