- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.941
Bende sizleri özledim canımCanımmm özledik seni..Yeni nickin uğurlu gelsin valla altta tenyearslatermavi yazmasa tanımazdım ben de
İnşallah canım pazartesi günü durum belli olur sen de biraz daha düşünürsün gidene kadarAy canım benim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Pazartesiyi iple çekiyorum o yüzden. Hemşirede öyle dedi tekrar yumurta büyütmek için ilaç almak zorunda kalmazsın. Bakalım belki iyi olacak hastanın ayağına doktoru gelmiştir
AminnnnnBende sizleri özledim canıminşallah hepslimiz anne olarak çıkalım burdan
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinSelizay merhaba öncelikle doğum için tebrik ederim,sağlıcakla büyütün.Ben hamileyim,3 ayımı bitirdim,yazayım derken hep unutdum.Pozitifi gördüğüm gün 14.10.2022
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben geldim. Eski adım mavigrill du..hepinizi özlemişimçoğunuz doğum yapmış tebrik ederim
Hoşbulduk kuzum güzel haberler vardır inşallah listeye bakamadımHoşgeldin canım
canımmm hoşgeldiinnnn,Merhaba kızlar ben geldim. Eski adım mavigrill du..hepinizi özlemişimçoğunuz doğum yapmış tebrik ederim
Hosbuldummm kuzummm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın var mı gelişmecanımmm hoşgeldiinnnn,
nasılsın
canımmm tüpe basladık, transfer beklıyroum ben ..Hosbuldummm kuzummm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın var mı gelişme
Rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım kuzum. 25 haftalık 3 buçuk ay önce kaybettik bebeği. 8 saat yasayabildi minik kuzum. Yeniden bi süreç beni bekliyor sezeryan olduğum için şuan yasağım var.canımmm tüpe basladık, transfer beklıyroum ben ..
dıs gebelık gecırdım hazıranda ..
asıl sen nasıl oldun..
inşallah hersey yolundadır
Yok kuzum malesef yarın tedavi için ilk adımı aticazHoşbulduk kuzum güzel haberler vardır inşallah listeye bakamadım
Ah canım, gözlerim hep seni arıyordu herkese seni sordum. Şimdi seni görünce hem mutlu oldum hem çok üzüldüm. Bu acının tesellisi yok, başın sağolsun çok çok üzüldümRahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım kuzum. 25 haftalık 3 buçuk ay önce kaybettik bebeği. 8 saat yasayabildi minik kuzum. Yeniden bi süreç beni bekliyor sezeryan olduğum için şuan yasağım var.
Ah canimmm çok üzüldüm rabbim saglikla yeniden nasıp etsinRahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım kuzum. 25 haftalık 3 buçuk ay önce kaybettik bebeği. 8 saat yasayabildi minik kuzum. Yeniden bi süreç beni bekliyor sezeryan olduğum için şuan yasağım var.
Annelik sana çok yakışmışAh canım, gözlerim hep seni arıyordu herkese seni sordum. Şimdi seni görünce hem mutlu oldum hem çok üzüldüm. Bu acının tesellisi yok, başın sağolsun çok çok üzüldüm
Bizimki de erken doğdu küveze girdi 10 gün kadar yaklaşık, ama şimdi iyi toparlamaya çalışıyoruz kuzucumAnnelik sana çok yakışmışsağlıkla büyüt inşallah acımız Baki malesef önümüze bakmaktan başka elden çare gelmiyor bilinmeyen bı anda gelişen bı durum yaşanması gerekiyormuş yaşandı..Neyse beni bosverelim bebişler nasıl yoruyor mu sizleri
Aaa geçmiş olsun şimdiki bebişler sabırsızBizimki de erken doğdu küveze girdi 10 gün kadar yaklaşık, ama şimdi iyi toparlamaya çalışıyoruz kuzucum
Hoş geldin canım nerelerdesin sen yaa uzun zamandır yoksun profilden hemen tanıdım seni. Başın sağolsun öncelikle çok üzüldüm Allah sabır versinMerhaba kızlar ben geldim. Eski adım mavigrill du..hepinizi özlemişimçoğunuz doğum yapmış tebrik ederim