Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 ay dedi ama ben biraz dinlenmek istiyorum. İlk 4 buçuk ayımda zor geçti çok kusmuştum. Doğumdan 1 ay önce hastaneye yattım 5 dakika tuvalete kalkabildim full yatış duş bile yapamadım doğumdan sonrada 3 hafta yatmak zorunda kaldım. Hem ruhen hem fiziken dinlenmem lazım hazırlanmam lazım aynı seyler olur diye korkuyorum yatiş verirse diye. Rahim dikişinden sonraki süreç hakkında bilgim yok hiç
Teselli edecek hiç bir cümle yok ama bu da geçecek.. Zaman her şeyin ilacı.. Yeter ki siz sağlıklı olun, sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah Allahım 🤲🤲 meleğin seni bekliyor olacak..

Ben çok hakim değilim ama 3 olup nasıl 5. Gün oluyor MaviSasa234 MaviSasa234 iyi bilir bence 🤷‍♀️
Canım 5 embriyom var 5 ide 5. Gün
3AA için doktor bı gün daha beklesek 4 5 olurdu ama biz 5. Gün dondurduk dedi.
Diğerlerini 2 şer dondurmuslar sanırım 5li olan kalite de var ama AA olanlar en çok iyidir gibi bişey dedi bende çok hakim değilim

Son düzenleme:
Ben çok hakim değilim ama 3 olup nasıl 5. Gün oluyor MaviSasa234 MaviSasa234 iyi bilir bence 🤷‍♀️
Canikom sayılar günü belirtmiyor. Hücre çapını belirtiyor, büyüklüğü yani. Max. Büyüklük 5. 5.gün embriyoları 2-3-4 olabiliyor ama 3.günün 5 olması pek mümkün değil, hızlı büyüyemediği için.. 6 da iç hücreleri hücre zarı dışına çıkan embriyoya verilen numaraymış..

Eklentiler

• F2B3CAEE-04CD-44AE-AC9C-841EB88889D3.jpeg
    F2B3CAEE-04CD-44AE-AC9C-841EB88889D3.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 44
Canikom sayılar günü belirtmiyor. Hücre çapını belirtiyor, büyüklüğü yani. Max. Büyüklük 5. 5.gün embriyoları 2-3-4 olabiliyor ama 3.günün 5 olması pek mümkün değil, hızlı büyüyemediği için.. 6 da iç hücreleri hücre zarı dışına çıkan embriyoya verilen numaraymış..
Anladım 🥰🥰 bu konuya hakim değilim hiç 🌿
Sen ne yapıyorsun var mı yeni bir hazırlık?.

Canım 5 embriyom var 5 ide 5. Gün
3AA için doktor bı gün daha beklesek 4 5 olurdu ama biz 5. Gün dondurduk dedi.
Diğerlerini 2 şer dondurmuslar sanırım 5li olan kalite de var ama AA olanlar en çok iyidir gibi bişey dedi bende çok hakim değilim
3aa da kaliteli kuzum..
Oda beşinci gün embriyosu oluyor ❤️
Sımsıkı tutunsun sana evlat olsun inşallah 🤲😍😍

3aa da kaliteli kuzum..
Oda beşinci gün embriyosu oluyor ❤️
Sımsıkı tutunsun sana evlat olsun inşallah 🤲😍😍
Ben dün sana yazdıktan sonra regl oldum bugün doktora gittim akşama doğru
Kist gitmiş estrofem verdi haftaya bı daha çağırdı ortalam 20 güne sonra transfer olursun dedi oda 10 Ocak falan oluyor

X