Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım benim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Pazartesiyi iple çekiyorum o yüzden. Hemşirede öyle dedi tekrar yumurta büyütmek için ilaç almak zorunda kalmazsın. Bakalım belki iyi olacak hastanın ayağına doktoru gelmiştir 😁
İnşallah canım pazartesi günü durum belli olur sen de biraz daha düşünürsün gidene kadar 😊

canımmm tüpe basladık, transfer beklıyroum ben ..
dıs gebelık gecırdım hazıranda ..
asıl sen nasıl oldun..
inşallah hersey yolundadır
Rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım kuzum. 25 haftalık 3 buçuk ay önce kaybettik bebeği. 8 saat yasayabildi minik kuzum. Yeniden bi süreç beni bekliyor sezeryan olduğum için şuan yasağım var.

Rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım kuzum. 25 haftalık 3 buçuk ay önce kaybettik bebeği. 8 saat yasayabildi minik kuzum. Yeniden bi süreç beni bekliyor sezeryan olduğum için şuan yasağım var.
Ah canım, gözlerim hep seni arıyordu herkese seni sordum. Şimdi seni görünce hem mutlu oldum hem çok üzüldüm. Bu acının tesellisi yok, başın sağolsun çok çok üzüldüm

Ah canım, gözlerim hep seni arıyordu herkese seni sordum. Şimdi seni görünce hem mutlu oldum hem çok üzüldüm. Bu acının tesellisi yok, başın sağolsun çok çok üzüldüm
Annelik sana çok yakışmış 😊 sağlıkla büyüt inşallah 🤲 acımız Baki malesef önümüze bakmaktan başka elden çare gelmiyor bilinmeyen bı anda gelişen bı durum yaşanması gerekiyormuş yaşandı..Neyse beni bosverelim bebişler nasıl yoruyor mu sizleri 😊

Annelik sana çok yakışmış 😊 sağlıkla büyüt inşallah 🤲 acımız Baki malesef önümüze bakmaktan başka elden çare gelmiyor bilinmeyen bı anda gelişen bı durum yaşanması gerekiyormuş yaşandı..Neyse beni bosverelim bebişler nasıl yoruyor mu sizleri 😊
Bizimki de erken doğdu küveze girdi 10 gün kadar yaklaşık, ama şimdi iyi toparlamaya çalışıyoruz kuzucum

X