- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.981
Teselli edecek hiç bir cümle yok ama bu da geçecek.. Zaman her şeyin ilacı.. Yeter ki siz sağlıklı olun, sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah Allahım6 ay dedi ama ben biraz dinlenmek istiyorum. İlk 4 buçuk ayımda zor geçti çok kusmuştum. Doğumdan 1 ay önce hastaneye yattım 5 dakika tuvalete kalkabildim full yatış duş bile yapamadım doğumdan sonrada 3 hafta yatmak zorunda kaldım. Hem ruhen hem fiziken dinlenmem lazım hazırlanmam lazım aynı seyler olur diye korkuyorum yatiş verirse diye. Rahim dikişinden sonraki süreç hakkında bilgim yok hiç
Gün gelecek oldu diyeceksin2022 bitiyor bu yılda hamile kalamayanlardanim
Ben çok hakim değilim ama 3 olup nasıl 5. Gün oluyorKızlar 3AA 5. Gün embriyosu nasıl kalitede sizce
Benim en iyisi buymuş ilk bu transfer edilecek miş
Ahh ahhh Esoşumm2022 bitiyor bu yılda hamile kalamayanlardanim
Canım 5 embriyom var 5 ide 5. Gün
Yeni yıl bizlere umut olsun adaşımAhh ahhh Esoşumm
Umudun rengi 2023 ne diyelimKoskaca bu yılı da böyle bitiriyoruz
3 tane heralde
Canikom sayılar günü belirtmiyor. Hücre çapını belirtiyor, büyüklüğü yani. Max. Büyüklük 5. 5.gün embriyoları 2-3-4 olabiliyor ama 3.günün 5 olması pek mümkün değil, hızlı büyüyemediği için.. 6 da iç hücreleri hücre zarı dışına çıkan embriyoya verilen numaraymış..
3aa en iyi embiryo kalitelerinden biri canımKızlar 3AA 5. Gün embriyosu nasıl kalitede sizce
Benim en iyisi buymuş ilk bu transfer edilecek miş
Hay Allah razı olsun canım içimi rahatlattın3aa en iyi embiryo kalitelerinden biri canım
AnladımCanikom sayılar günü belirtmiyor. Hücre çapını belirtiyor, büyüklüğü yani. Max. Büyüklük 5. 5.gün embriyoları 2-3-4 olabiliyor ama 3.günün 5 olması pek mümkün değil, hızlı büyüyemediği için.. 6 da iç hücreleri hücre zarı dışına çıkan embriyoya verilen numaraymış..
Hay Allah razı olsun canım içimi rahatlattınnasipse Ocak ortası transferim olacak
Aman hakim olma canım boşverAnladımbu konuya hakim değilim hiç
Sen ne yapıyorsun var mı yeni bir hazırlık?.
Ayyy ne güzel az kalmış kavuşmayaHay Allah razı olsun canım içimi rahatlattınnasipse Ocak ortası transferim olacak
3aa da kaliteli kuzum..Canım 5 embriyom var 5 ide 5. Gün
3AA için doktor bı gün daha beklesek 4 5 olurdu ama biz 5. Gün dondurduk dedi.
Diğerlerini 2 şer dondurmuslar sanırım 5li olan kalite de var ama AA olanlar en çok iyidir gibi bişey dedi bende çok hakim değilim
Ben dün sana yazdıktan sonra regl oldum bugün doktora gittim akşama doğru3aa da kaliteli kuzum..
Oda beşinci gün embriyosu oluyor
Sımsıkı tutunsun sana evlat olsun inşallah
Ayy hadi bakalımBen dün sana yazdıktan sonra regl oldum bugün doktora gittim akşama doğru
Kist gitmiş estrofem verdi haftaya bı daha çağırdı ortalam 20 güne sonra transfer olursun dedi oda 10 Ocak falan oluyor