- 15 Nisan 2022
- 113
- 199
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.881
Amin canım inşallahBende bi kimyasal gebelik geçirdim. Zor ve üzücü evet ama senin de dediğin gibi demek ki vakti gelmemiş daha canım. İnşallah tez zamanda sağlıklı gebeliğin olur
Selizimmm bebiş nasıl çıktınız mi bugunCanım ben evdeyim, bebiş hala hastanede. Yarın verebiliriz dediler, inşallah doktor değerlendirecekmiş
Yok canım vermedilerSelizimmm bebiş nasıl çıktınız mi bugun
Hiç canını sıkma,bol bol sütünü sağ selizay,benimde bebeğim 1 hafta yoğun bakımda yattı doğum esnasında oksijensiz kalmış antibiyotik tedavisi,vücut soğutma işlemi vs falan gördü,Ama 1 haftanın sonund kavuştuk çok şükür,sende kavuşacaksın bebeğine sağlıklı sıhhatliYok canım vermediler
İnşallah canım benim, çok geçmiş olsun sana da. Şimdi iyi mi yavruşun?Hiç canını sıkma,bol bol sütünü sağ selizay,benimde bebeğim 1 hafta yoğun bakımda yattı doğum esnasında oksijensiz kalmış antibiyotik tedavisi,vücut soğutma işlemi vs falan gördü,Ama 1 haftanın sonund kavuştuk çok şükür,sende kavuşacaksın bebeğine sağlıklı sıhhatli
Kontrolleri oluyor en son doktor beyin emarında şüpheli şeyler görmüştü ama şuan tekrardan çekilemezmiş 1 yaşında çekilecekmiş,gelişimi falan takip ediliyor ileride sorun olup olmadığını anlıcazİnşallah canım benim, çok geçmiş olsun sana da. Şimdi iyi mi yavruşun?
İnşallah olmaz canım sen içini ferah tutKontrolleri oluyor en son doktor beyin emarında şüpheli şeyler görmüştü ama şuan tekrardan çekilemezmiş 1 yaşında çekilecekmiş,gelişimi falan takip ediliyor ileride sorun olup olmadığını anlıcaz
Ben inanıyorum canim iyi olup bu hafta içinde annecigiyle yuvasına dönecek alisimizYok canım vermediler
Canım benim doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün. Okuduğum kadarıyla süreç biraz sıkıntılı geçmiş ama İnan Herkes Farklı problemlerle sınanıyor. İnşallah tez vakitte kavuşacaksın bebeğineİnşallah olmaz canım sen içini ferah tut
En son 600 TL idi sanirim Ağustos ayindaHanımlar hayırlı cumalar hepimize.raporlu gonal f 300 ve ovitrelle fiyat bilgisi bilen var mı güncel.
Hey maşallahhh Allah yardım etsin valla. Eczanelere göre fiyat değişir mi yoksa heryerde sabit mi fiyatlar.En son 600 TL idi sanirim Ağustos ayinda
Yani eczanelerde pek fiyatlar değişmez canımHey maşallahhh Allah yardım etsin valla. Eczanelere göre fiyat değişir mi yoksa heryerde sabit mi fiyatlar.
İlaçları aldım 3 kutu gonalf 300 ve 1 adet çatlatma iğnesine 800 tl verdimYani eczanelerde pek fiyatlar değişmez canım
Evt haklısın herşey pahalı ama raporsuz olsa 2 katı fiyat
Valla çok iyi almışsın canım sikdi aldığım fiyatlari not almıştım baktım ama bundan pahalıya geliyorİlaçları aldım 3 kutu gonalf 300 ve 1 adet çatlatma iğnesine 800 tl verdim
Yok canım ya ilk iğneli aşılama olacak nasipseValla çok iyi almışsın canım sikdi aldığım fiyatlari not almıştım baktım ama bundan pahalıya geliyor
Tüp bebeğe mi başladın
Hayırlı olsun güzel bebiş olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallahYok canım ya ilk iğneli aşılama olacak nasipse
Amin inşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun güzel bebiş olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Evet raporsuz fiyatı öyleVala suan 950 tl