- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.861
yaaa gerçekten mi çok üzüldümSelam arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta keseyi görmüştük ancak haftasonu kanamam başladı. Bugünkü doktor kontrolünde ise maalesef düştüğünü öğrendim. Hayırlısı böyleymiş, vakti şimdi değilmiş
Cok uzuldum kuzumSelam arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta keseyi görmüştük ancak haftasonu kanamam başladı. Bugünkü doktor kontrolünde ise maalesef düştüğünü öğrendim. Hayırlısı böyleymiş, vakti şimdi değilmiş
Cok uzuldumSelam arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta keseyi görmüştük ancak haftasonu kanamam başladı. Bugünkü doktor kontrolünde ise maalesef düştüğünü öğrendim. Hayırlısı böyleymiş, vakti şimdi değilmiş
yaaa gerçekten mi çok üzüldüm
Allah sabır versin canım. en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalır kucağına almak nasip olsun.
vaktideğilmiş demekki
Cok uzuldum kuzumRabbim bekletmeden tez vakitte tekrarini saglikla nasip etsin insaAllah
Allah razı olsun hepinizdenCok uzuldumRabbim tez zamanda saglikla yeniden nasip etsin insallah
Basin sagolsunSelam arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta keseyi görmüştük ancak haftasonu kanamam başladı. Bugünkü doktor kontrolünde ise maalesef düştüğünü öğrendim. Hayırlısı böyleymiş, vakti şimdi değilmiş
canım benım,Selam arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta keseyi görmüştük ancak haftasonu kanamam başladı. Bugünkü doktor kontrolünde ise maalesef düştüğünü öğrendim. Hayırlısı böyleymiş, vakti şimdi değilmiş
ah canım dun gıbı hatırlıyorum resmen yaa,Kızlar daha dün gibi ts maç zamanı buraya yazmıştım sampiyonluk hediyesi babasına diyebiz sezeryan gunumuzu aldik gebelik kolestazı gelisti bende doktor riske atmamak için bebisi biraz erken alacak cumartesi saat 10.30 a gün aldık dua edin bana Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Bebegini saglikla hayirla kolaylikla kucagina al insaAllah canimKızlar daha dün gibi ts maç zamanı buraya yazmıştım sampiyonluk hediyesi babasına diyebiz sezeryan gunumuzu aldik gebelik kolestazı gelisti bende doktor riske atmamak için bebisi biraz erken alacak cumartesi saat 10.30 a gün aldık dua edin bana Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Basin sagolsunÜzülme diyemeyecegim cunku insan cok üzülüyor. Ben de dahil burdaki bir cok hanim dusuk yasadiktan sonra yeniden hamile kaldi. Zaten eskiler bebek düserken esini icerde birakir derler. Sen de acini tabii ki yasa ve bir an önce toparlanip calismalara devam et. Insallah güzel haberi bir an önce almayi Allahim nasip Eder.
canım benım,
çok üzüldüm inşallaahh tekrardan sağlıkla hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin Allahım..
Amin arkadaşlar çok sağolunaygibiguzel çok üzüldüm başın sağolsun, ama bundan sonrası daha kolay olacak bu kadar bekletmeyecek seni
Rabbim kolaylıkla kavuşmanı nasip etsin canımKızlar daha dün gibi ts maç zamanı buraya yazmıştım sampiyonluk hediyesi babasına diyebiz sezeryan gunumuzu aldik gebelik kolestazı gelisti bende doktor riske atmamak için bebisi biraz erken alacak cumartesi saat 10.30 a gün aldık dua edin bana Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Üzüldüm ama bilki günü gelecekSelam arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta keseyi görmüştük ancak haftasonu kanamam başladı. Bugünkü doktor kontrolünde ise maalesef düştüğünü öğrendim. Hayırlısı böyleymiş, vakti şimdi değilmiş
Selizay geçmiş olsun canım son durumunuz nedir bebiş toparladı mı?aygibiguzel çok üzüldüm başın sağolsun, ama bundan sonrası daha kolay olacak bu kadar bekletmeyecek seni
Senin durumuda simdi gordum kuzum merak etme Rabbim sagliklisini en yakin zamanda nasip edecekRabbim kolaylıkla kavuşmanı nasip etsin canımsağlıkla gelsin inşallah
Canım ben evdeyim, bebiş hala hastanede. Yarın verebiliriz dediler, inşallah doktor değerlendirecekmişSelizay geçmiş olsun canım son durumunuz nedir bebiş toparladı mı?
inşallaaahhhhh, yarın kavuş yavruna sağlıkla kuzum..Canım ben evdeyim, bebiş hala hastanede. Yarın verebiliriz dediler, inşallah doktor değerlendirecekmiş
Saglikla, hayirlisiyla kucagina al insallahKızlar daha dün gibi ts maç zamanı buraya yazmıştım sampiyonluk hediyesi babasına diyebiz sezeryan gunumuzu aldik gebelik kolestazı gelisti bende doktor riske atmamak için bebisi biraz erken alacak cumartesi saat 10.30 a gün aldık dua edin bana Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Bende bi kimyasal gebelik geçirdim. Zor ve üzücü evet ama senin de dediğin gibi demek ki vakti gelmemiş daha canım. İnşallah tez zamanda sağlıklı gebeliğin olurSelam arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta keseyi görmüştük ancak haftasonu kanamam başladı. Bugünkü doktor kontrolünde ise maalesef düştüğünü öğrendim. Hayırlısı böyleymiş, vakti şimdi değilmiş