Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa gerçekten mi çok üzüldüm
Allah sabır versin canım. en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalır kucağına almak nasip olsun.
vaktideğilmiş demekki

Cok uzuldum Rabbim tez zamanda saglikla yeniden nasip etsin insallah

yaaa gerçekten mi çok üzüldüm
Allah sabır versin canım. en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalır kucağına almak nasip olsun.
vaktideğilmiş demekki

Cok uzuldum kuzumRabbim bekletmeden tez vakitte tekrarini saglikla nasip etsin insaAllah

Cok uzuldum Rabbim tez zamanda saglikla yeniden nasip etsin insallah
Allah razı olsun hepinizden inşallah Rabbim en hayırlı zamanda yeniden nasip eder

Basin sagolsun Üzülme diyemeyecegim cunku insan cok üzülüyor. Ben de dahil burdaki bir cok hanim dusuk yasadiktan sonra yeniden hamile kaldi. Zaten eskiler bebek düserken esini icerde birakir derler. Sen de acini tabii ki yasa ve bir an önce toparlanip calismalara devam et. Insallah güzel haberi bir an önce almayi Allahim nasip Eder.

canım benım,
çok üzüldüm inşallaahh tekrardan sağlıkla hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin Allahım..

ah canım dun gıbı hatırlıyorum resmen yaa,
zaman ne kadar hızlı..
ınsallah yavrun saglıkla dunyaya gelsın, Allah analı babalı buyutsun..
Rabbım yardımcın olsun..
güzel dileklerin içinde kocaman aminnn
2023 de bizim senemiz olsun ınsallah

Bebegini saglikla hayirla kolaylikla kucagina al insaAllah canim

canım benım,
çok üzüldüm inşallaahh tekrardan sağlıkla hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin Allahım..

aygibiguzel çok üzüldüm başın sağolsun, ama bundan sonrası daha kolay olacak bu kadar bekletmeyecek seni
Amin arkadaşlar çok sağolun 14. Ayımızda bizi bulmuştu mucizemiz. Artık tekrar ne zaman olur nasip kısmet inşallah dediğiniz gibi tez zamanda ve sağlıkla gelir

Selizay canım sana da çok geçmiş olsun. Minik yavruna bir an önce kavuş inşallah ilk ve son ayrılığınız olsun

Rabbim kolaylıkla kavuşmanı nasip etsin canım sağlıkla gelsin inşallah

Saglikla, hayirlisiyla kucagina al insallah

Bende bi kimyasal gebelik geçirdim. Zor ve üzücü evet ama senin de dediğin gibi demek ki vakti gelmemiş daha canım. İnşallah tez zamanda sağlıklı gebeliğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…