Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok cok sevindimm, darisi once kalp atisina sonra saglikla ilerleyisine insallah. Allah isteyen herkese gebe kalmayi ve saglikla kucagina almayi nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Perşembe günü keseyi görmüştük ancak dün önce lekelenmelerim oldu sonra da kanamaya döndü. Hep yatıyorum ancak biraz önce yine kanamam oldu. Bu kez arttı. Dualarınıza ihtiyacım var. Pazartesi doktora gideceğim Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Kizum insaAllah bebegin seninledir dikkat et kendine progestan aliyor musun

Keşke acile gitseydin bi kuzum igne yaparlardi

Bugun nasilsin, kanama devam etti mi yoksa durdu mu?
Canım sızıntı şeklinde devam ediyor. Dün de böyle oldu. Yatarken bi şey yok. Tuvalete gittiğimde geliyor. Genelde akşamları artıyor.. Bugün proluton iğnemi oldum. Yarın kontrole gideceğim. Doktorum sağlıklıysa her şekilde tutunur diyor. Allahım hayırlısını versin biz elimizden geleni yapıyoruz.

Amin canim, aynen oyle. Sakir sakir kanama olmamasi guzel, bu haftalarda boyle kanamalar olabilir. İnsallah saglikdir ve sana simsiki tutunur

Çok yoğun kanaması olanlar vardı canim bizim grupta merak etme Rabbim koruyor sen kontrole kadar yat bence bolca su iç

Kızlar 4 cm kistten dolayı doktor Yasmin verdi doğum kontrol hapı adetin 2. Günü
Dün adetim bitti 7.gununde her zamanki gibi
Bugun önce lekelenme oldu sonra kırmızı kanama oldu napmam lazım .
Ara kanama olması normal mi
Kistten dolayı mı Yasmin den dolayi mi oldu ara kanama canlı kırmızı renk başına gelen var mı

Adetin 7.gününde misin yani canım anlamadım? Ben de de kist varken adetim biraz uzun sürdü 9 gün kadardı sanırım arada lekelenme olup kırmızıya dönüyodu. Adet bitiminde kontrole gittiğimde de çok şükür kisti atmıştım. Hatta sönmüş balon gibi 2 parça haline düşmüştü o an da kisti attığımı farketmiştim

Şuan 9. Gubdeyim adetim 7 gün sürer öylede oldu tekizlendim 8. Gün akşamı kanama oldu az ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…