- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.841
Cok cok sevindimm, darisi once kalp atisina sonra saglikla ilerleyisine insallah. Allah isteyen herkese gebe kalmayi ve saglikla kucagina almayi nasip etsinEvet canım gittim. Çok şükür keseyi yine rahimde gördük. Hatta birazcık büyümüş10 gün sonra kalp atışları için çağırdı. Şuan çok küçük olduğu için bebek görünmüyor tabii. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. Dış gebelik ihtimalini elediğimiz için çok mutluyum. Proluton iğne verdi. Progestan da içiyorum. Şimdi Rabbimin mucizesine kavuşmayı diliyorum sadece
Kizum insaAllah bebegin seninledir dikkat et kendine progestan aliyor musunMerhaba arkadaşlar. Perşembe günü keseyi görmüştük ancak dün önce lekelenmelerim oldu sonra da kanamaya döndü. Hep yatıyorum ancak biraz önce yine kanamam oldu. Bu kez arttı. Dualarınıza ihtiyacım var. Pazartesi doktora gideceğimAllahım hakkımızda hayırlısını versin
Amin kuzum ama hayırlısını diliyorum artık. Rabbim neyi uygun gördüyse onu yaşayacağızKizum insaAllah bebegin seninledir dikkat et kendine progestan aliyor musun
Rabbim hayirli olani nasip etsin kuzum sen dikkat et kendine rizki varsa nolursa olsun seninle kalacakAmin kuzum ama hayırlısını diliyorum artık. Rabbim neyi uygun gördüyse onu yaşayacağızprogestanı günde 1 kez alıyordum. Bugün günde 3 e çıkardı doktorum.
Keşke acile gitseydin bi kuzum igne yaparlardiMerhaba arkadaşlar. Perşembe günü keseyi görmüştük ancak dün önce lekelenmelerim oldu sonra da kanamaya döndü. Hep yatıyorum ancak biraz önce yine kanamam oldu. Bu kez arttı. Dualarınıza ihtiyacım var. Pazartesi doktora gideceğimAllahım hakkımızda hayırlısını versin
Canım perşembe günü proluton iğne oldum. 3 günde 1 vurul demişti. Yarın da olmam gerekiyor. Doktora soracağım yarın bakalım ne diyecekKeşke acile gitseydin bi kuzum igne yaparlardi
Tamam kuzumCanım perşembe günü proluton iğne oldum. 3 günde 1 vurul demişti. Yarın da olmam gerekiyor. Doktora soracağım yarın bakalım ne diyecek
Bugun nasilsin, kanama devam etti mi yoksa durdu mu?Canım perşembe günü proluton iğne oldum. 3 günde 1 vurul demişti. Yarın da olmam gerekiyor. Doktora soracağım yarın bakalım ne diyecek
Canım sızıntı şeklinde devam ediyor. Dün de böyle oldu. Yatarken bi şey yok. Tuvalete gittiğimde geliyor. Genelde akşamları artıyor.. Bugün proluton iğnemi oldum. Yarın kontrole gideceğim. Doktorum sağlıklıysa her şekilde tutunur diyor. Allahım hayırlısını versinBugun nasilsin, kanama devam etti mi yoksa durdu mu?
Amin canim, aynen oyle. Sakir sakir kanama olmamasi guzel, bu haftalarda boyle kanamalar olabilir. İnsallah saglikdir ve sana simsiki tutunurCanım sızıntı şeklinde devam ediyor. Dün de böyle oldu. Yatarken bi şey yok. Tuvalete gittiğimde geliyor. Genelde akşamları artıyor.. Bugün proluton iğnemi oldum. Yarın kontrole gideceğim. Doktorum sağlıklıysa her şekilde tutunur diyor. Allahım hayırlısını versinbiz elimizden geleni yapıyoruz.
Amin canım benim çok sağolAmin canim, aynen oyle. Sakir sakir kanama olmamasi guzel, bu haftalarda boyle kanamalar olabilir. İnsallah saglikdir ve sana simsiki tutunur
Çok yoğun kanaması olanlar vardı canim bizim grupta merak etme Rabbim koruyor sen kontrole kadar yat bence bolca su içCanım sızıntı şeklinde devam ediyor. Dün de böyle oldu. Yatarken bi şey yok. Tuvalete gittiğimde geliyor. Genelde akşamları artıyor.. Bugün proluton iğnemi oldum. Yarın kontrole gideceğim. Doktorum sağlıklıysa her şekilde tutunur diyor. Allahım hayırlısını versinbiz elimizden geleni yapıyoruz.
Amin canım. Maalesef benim de yoğunlaştı ve ağrım olmaya başladı. Yarın neler olduğunu öğreneceğiz. Allahım hayırlısını versinÇok yoğun kanaması olanlar vardı canim bizim grupta merak etme Rabbim koruyor sen kontrole kadar yat bence bolca su iç
Atlattınız mı süreciniz nasıl oldunuz merak ettim buna benzer bir durum yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirimAy şuan gerçekten saglikla su süreci atlatmak istiyorum kuzum, korkuyorum.
İnşallah kısa zamanda atlatırim
Canım dış gebelik konusundaki.mesajim mi bu ??Atlattınız mı süreciniz nasıl oldunuz merak ettim buna benzer bir durum yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Adetin 7.gününde misin yani canım anlamadım? Ben de de kist varken adetim biraz uzun sürdü 9 gün kadardı sanırım arada lekelenme olup kırmızıya dönüyodu. Adet bitiminde kontrole gittiğimde de çok şükür kisti atmıştım. Hatta sönmüş balon gibi 2 parça haline düşmüştü o an da kisti attığımı farketmiştimKızlar 4 cm kistten dolayı doktor Yasmin verdi doğum kontrol hapı adetin 2. Günü
Dün adetim bitti 7.gununde her zamanki gibi
Bugun önce lekelenme oldu sonra kırmızı kanama oldu napmam lazım .
Ara kanama olması normal mi
Kistten dolayı mı Yasmin den dolayi mi oldu ara kanama canlı kırmızı renk başına gelen var mı
Şuan 9. Gubdeyim adetim 7 gün sürer öylede oldu tekizlendim 8. Gün akşamı kanama oldu az amaAdetin 7.gününde misin yani canım anlamadım? Ben de de kist varken adetim biraz uzun sürdü 9 gün kadardı sanırım arada lekelenme olup kırmızıya dönüyodu. Adet bitiminde kontrole gittiğimde de çok şükür kisti atmıştım. Hatta sönmüş balon gibi 2 parça haline düşmüştü o an da kisti attığımı farketmiştim