- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.901
Ay sen nerelerdessiiiinnnnnnSelam canlar ben. Geldim müjdeyle gelmedim ama müjdeler aldım sayfadanselizim minezmn41 anne olmuşsunuz ve daha niceleri çok çok sevindim ben daha başlamadım tedaviye Ocak başı gibi baslicamm önce üroloji ye gidicez yine değerlere bı baktircaz gerçi ilaç vs kullanmadık hiç eşimde bende
Sonra yine tüp Bebek doktorumuza gidip görüş alicaz öyle işte sizleri çok özledim aklmdaydiniz hep ama giremedim işte koşturma vs bitmiyor ki
Canisii bende sözleri çok ozledim hemde çok aklmdaydiniz hep buralardayim inşallahAy sen nerelerdessiiiinnnnnn
Çok özledik seni beee.
Arada yaz ozletme
Hadi hayırlısı olsun canım benim, insaah bu sefer sağlıkla gelsin yavrun
Dondurulmuş vardı dmi senin öyle hatırlıyorum
Bizde özledik kuzum seniCanisii bende sözleri çok ozledim hemde çok aklmdaydiniz hep buralardayim inşallah
Evet dondurulmuş var cnmm onu denicem sonrası içinde doktor görusuji alicaz bakalm
Sende durumlar nedir canisi amin inşallahBizde özledik kuzum senihadi insallaahh o.minnos sana can olsun
Kuzumm bende Haziran ayında tüpe hazırlanırken doğal gebelik geçirdim..Sende durumlar nedir canisi amin inşallah
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahKuzumm bende Haziran ayında tüpe hazırlanırken doğal gebelik geçirdim..
Çok sevindim ama.dis gebelik oldu..
İğne ile düşürüldü..
Kasım ayında tüpe başladık, şuan transfer bekliyorum
Amin canim benimRabbim hayırlısını nasip etsin inşallahcanisi hadi bekliyoruz artık
Ben 6 bine aldım ya çok pahalıHanımlar hayırlı cumalar hepimize.raporlu gonal f 300 ve ovitrelle fiyat bilgisi bilen var mı güncel.
ah canım, Allah razı olsun..Kızlar hepinize dua ediyorum kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim ve tüm bebişler annelerinin yanlarında olsun. Aklım anca başıma geldi eve geçince biraz daha toparlandım hepiniz dualarımdasınız , sizinde dualarınızda olmak isterim kızım cumartesi insallah evine dönecek
Ah dogum gerceklesti mi, gozunuz aydinKızlar hepinize dua ediyorum kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim ve tüm bebişler annelerinin yanlarında olsun. Aklım anca başıma geldi eve geçince biraz daha toparlandım hepiniz dualarımdasınız , sizinde dualarınızda olmak isterim kızım cumartesi insallah evine dönecek
Canım gözün aydın inşallahKızlar hepinize dua ediyorum kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim ve tüm bebişler annelerinin yanlarında olsun. Aklım anca başıma geldi eve geçince biraz daha toparlandım hepiniz dualarımdasınız , sizinde dualarınızda olmak isterim kızım cumartesi insallah evine dönecek
kız adını degıstırmıssın kımse senı tanıyamacak , :)Canım gözün aydın inşallahdualarimdasiniz hepiniz cnm
:)) Yine maviş var amakız adını degıstırmıssın kımse senı tanıyamacak , :)
vallahı senle ılk konuşmamış olsak, ben hayatta seni tanımazdım canım:)) Yine maviş var amatanırlar
Hoşgeldin canım:)) Yine maviş var amatanırlar