Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canlar ben. Geldim müjdeyle gelmedim ama müjdeler aldım sayfadan ☺️😍selizim minezmn41 anne olmuşsunuz ve daha niceleri çok çok sevindim ben daha başlamadım tedaviye Ocak başı gibi baslicamm önce üroloji ye gidicez yine değerlere bı baktircaz gerçi ilaç vs kullanmadık hiç eşimde bende
Sonra yine tüp Bebek doktorumuza gidip görüş alicaz öyle işte sizleri çok özledim aklmdaydiniz hep ama giremedim işte koşturma vs bitmiyor ki

Merhaba biz de artık çocuk düşünmeye başladık ama öncesinde neler yapmamız gerektiğini bilmiyorum, doktora gidip hormon genetik testleri yaptırmalı mıyım , vücudu gebeliğe hazırlamak için takviye neler kullanmalıyım, bunun için öncesinde kadın doğumdan mı randevu almak gerekiyor çocuk düşünmeye başladığımız için , çok heyecanlıyım biraz fazla soru sordum kusura bakmayın

Selam canlar ben. Geldim müjdeyle gelmedim ama müjdeler aldım sayfadan ☺️😍selizim minezmn41 anne olmuşsunuz ve daha niceleri çok çok sevindim ben daha başlamadım tedaviye Ocak başı gibi baslicamm önce üroloji ye gidicez yine değerlere bı baktircaz gerçi ilaç vs kullanmadık hiç eşimde bende
Sonra yine tüp Bebek doktorumuza gidip görüş alicaz öyle işte sizleri çok özledim aklmdaydiniz hep ama giremedim işte koşturma vs bitmiyor ki
Ay sen nerelerdessiiiinnnnnn❤️❤️
Çok özledik seni beee.
Arada yaz ozletme🌺
Hadi hayırlısı olsun canım benim, insaah bu sefer sağlıkla gelsin yavrun 😘🤍
Dondurulmuş vardı dmi senin öyle hatırlıyorum

Ay sen nerelerdessiiiinnnnnn❤️❤️
Çok özledik seni beee.
Arada yaz ozletme🌺
Hadi hayırlısı olsun canım benim, insaah bu sefer sağlıkla gelsin yavrun 😘🤍
Dondurulmuş vardı dmi senin öyle hatırlıyorum
Canisii bende sözleri çok ozledim hemde çok aklmdaydiniz hep buralardayim inşallah ♥️
Evet dondurulmuş var cnmm onu denicem sonrası içinde doktor görusuji alicaz bakalm 😌

Kuzumm bende Haziran ayında tüpe hazırlanırken doğal gebelik geçirdim..
Çok sevindim ama.dis gebelik oldu..
İğne ile düşürüldü..
Kasım ayında tüpe başladık, şuan transfer bekliyorum 💕💕😘😘
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ♥️ canisi hadi bekliyoruz artık 😌

Kızlar hepinize dua ediyorum kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim ve tüm bebişler annelerinin yanlarında olsun. Aklım anca başıma geldi eve geçince biraz daha toparlandım hepiniz dualarımdasınız , sizinde dualarınızda olmak isterim kızım cumartesi insallah evine dönecek 🤗🤗😍😍😍🤨😍🤨
ah canım, Allah razı olsun..
sende ınsallah kızına saglıkla kavuş.. hayırla evınde saglıkla büyüt :KK37: :KK200: :emir_bebek:
darısı biz bekleyenlere olsun..

Kızlar hepinize dua ediyorum kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim ve tüm bebişler annelerinin yanlarında olsun. Aklım anca başıma geldi eve geçince biraz daha toparlandım hepiniz dualarımdasınız , sizinde dualarınızda olmak isterim kızım cumartesi insallah evine dönecek 🤗🤗😍😍😍🤨😍🤨
Ah dogum gerceklesti mi, gozunuz aydin 🥰🥰
İnsallah en kisa zamanda kavusun ve bundan sonra saglik ve huzurla evinizde buyutun kizinizi 🙏🏻🌸
Darisi tum bekleyen ve isteyenlerin basina 🙏🏻

Canım gözün aydın inşallah ♥️ dualarimdasiniz hepiniz cnm

X