- 27 Mayıs 2022
- 1.379
- 910
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.061
Kafani topla canim çok takip etme yumurtalama gunu felan akışına bırak. Bana kistlerimden dolayi biliyorsun tup bebek olcak dogal yolla olmaz dediler. Kışa doğru bakariz diye bıraktık maddi durumum el vermedigi için. İkinci ay hamile oldugumu öğrendim beklemedigin anda geliveriyorValla nasipte yoksa olmuyor be kuzum önüne geçilemiyor çok yoruluyor insan çok bunalıyor delleniyorum artık yok gerçekten bir bebek uğruna ya kafayı kırıcam yada bir süre mola vericem ya bu şekilde olursa akıl sağlığımı kaybedicem artık
Bende de var ama tedavisi yok die biliyorum sogan suyu falan diolardi bi kere denemistim onda da fayda etmedi hatta sut hormonumu yukseltmistiKiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Bana da 2 doktor tahlil sonuçlarıma göre polikistik over görüntüsü görünüyo demişti ama ultrasondan baktıkların da da kararsız kalmışlardı. Benim de yumurtalarım gelişiyodu ama bu hastalıktan dolayı sağlıklı gelişim göstermiyodu sanırım.KiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Benimde öyle canım adet düzenli diğer hiç bir sorunum yok ama pko görüntüsü var işte sanada mı aynısı söylendi.Bende sabırla bekliyorum ne olacak sonumuz bilemiyorumKiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Bana da ultrason da baktı polikistik over dedi kan tahlili istedi sonucu daha gostermedim ama e2 158 fsh 9.2 lh 6 cikmis prolaktin.16.50Benimde öyle canım adet düzenli diğer hiç bir sorunum yok ama pko görüntüsü var işte sanada mı aynısı söylendi.Bende sabırla bekliyorum ne olacak sonumuz bilemiyorum
Biraz gec gordum yazdiginiz mesaji ne yaptiniz merak ettim bende cem hocanin hastasiyim . Tek yumurtam var ve kasim sonu gibi koydurmayi dusunuyorum . Bir kac ameliyat oldum onda o konuda cok memnunum umarim diger konuda da guzel olurMerhaba arkadaşlar,
Memorial hastanesi Lütfi Cem Demirel yakın zamanda tedavi olan var mı? Acıbadem hastanesine geçiyorlarmış tüp ekini ile birlikte 10 gün içinde.
İlk denemem olacak ve tek kurşunum var o yüzden de sizden fikir almak isterim.
Adetken mi bakıldı bu değerlere canımBana da ultrason da baktı polikistik over dedi kan tahlili istedi sonucu daha gostermedim ama e2 158 fsh 9.2 lh 6 cikmis prolaktin.16.50
Kiloloysan kilo ver canim.KiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Cok güzeller masallahKızlar hmde indirim var bebişin ilk kıyafetlerini aldım gözyaşım pıtbakmak isterseniz bakın hepsini 492 tlye aldım
Çok tebrik ederimMerhaba canlarımSonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
Selizay
Aminnn inşallah kuzumÇok tebrik ederimRabbim darısını diğer kızçelerimize nasip etsin inşallah
Canım bana sacece enfeksiyon için 3 gün korun dedi. Özellikle şans yüksek olduğu için korunma önermiyor çoğu doktor. Öyle radyasyon birikmesi falan söz konusu değilKızlar günaydın hsg çekilenlere bir sorum olcak hsg ile aldığımız radyasyon ne zaman atılıyo vücudumuzdan bilen var mı yumurtalıklara zarar verir mi acaba o ay için eğer gebe kalırsak ?
Yorgun ve umutsuzİyi geceler canlarım nasılsınız