Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafani topla canim çok takip etme yumurtalama gunu felan akışına bırak. Bana kistlerimden dolayi biliyorsun tup bebek olcak dogal yolla olmaz dediler. Kışa doğru bakariz diye bıraktık maddi durumum el vermedigi için. İkinci ay hamile oldugumu öğrendim beklemedigin anda geliveriyor

Kızlar hmde indirim var bebişin ilk kıyafetlerini aldım gözyaşım pıt bakmak isterseniz bakın hepsini 492 tlye aldım

Eklentiler

• ED65CD0C-CF32-48CE-88A7-5201E57B2DDB.png
    260,3 KB · Görüntüleme: 51
  • B2F7A139-21A6-42A3-8AFA-C1840E273D86.png
    401,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 4AB1E8E6-E7B4-4CF9-9AD6-0E282BC1DFF0.png
    298,8 KB · Görüntüleme: 45
  • FD6C2F40-E9EB-412C-B689-2B957B07F229.png
    194,9 KB · Görüntüleme: 47
KiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Bana da 2 doktor tahlil sonuçlarıma göre polikistik over görüntüsü görünüyo demişti ama ultrasondan baktıkların da da kararsız kalmışlardı. Benim de yumurtalarım gelişiyodu ama bu hastalıktan dolayı sağlıklı gelişim göstermiyodu sanırım.
En son ki doktorum düzenli ve bol akdeniz yeşilllikleriyle beslenmemi, bol su içmemi, strestten olabildiğince uzak olmamı, paketli gıdaları azaltmamı ve egzersizler yapıp haraketsiz kalmamam gerektiğini söylemişti. O ay dediklerini tamamiyle uyguladım ve 12.günde yumurtam kendiliğinden 20mm olmuştu, normalde 14-15.günlerde 16-18 mm arasında olurdu. Perogesteron hormonumda 21 çıkmıştı sağlıklı bi yumurta gelişmişti yani.
Uyguladığım ay da çok şükür hamile kaldım
Hamile kalmam da bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü çok sağlıksız beslenirdim öğünlerimin saati hiç olmazdı ve günde 2 öğün beslenirdim ve yeşillik hiç yemezdim.
Sen de çok endişelenip kendini strese sokma canım doktoruna da danışarak iyi bi yol izleyerek bu durumu azaltabilirsin

KiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Benimde öyle canım adet düzenli diğer hiç bir sorunum yok ama pko görüntüsü var işte sanada mı aynısı söylendi.Bende sabırla bekliyorum ne olacak sonumuz bilemiyorum

Benimde öyle canım adet düzenli diğer hiç bir sorunum yok ama pko görüntüsü var işte sanada mı aynısı söylendi.Bende sabırla bekliyorum ne olacak sonumuz bilemiyorum
Bana da ultrason da baktı polikistik over dedi kan tahlili istedi sonucu daha gostermedim ama e2 158 fsh 9.2 lh 6 cikmis prolaktin.16.50

Biraz gec gordum yazdiginiz mesaji ne yaptiniz merak ettim bende cem hocanin hastasiyim . Tek yumurtam var ve kasim sonu gibi koydurmayi dusunuyorum . Bir kac ameliyat oldum onda o konuda cok memnunum umarim diger konuda da guzel olur

Çok tebrik ederim Rabbim darısını diğer kızçelerimize nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın hsg çekilenlere bir sorum olcak hsg ile aldığımız radyasyon ne zaman atılıyo vücudumuzdan bilen var mı yumurtalıklara zarar verir mi acaba o ay için eğer gebe kalırsak ?
Canım bana sacece enfeksiyon için 3 gün korun dedi. Özellikle şans yüksek olduğu için korunma önermiyor çoğu doktor. Öyle radyasyon birikmesi falan söz konusu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…