Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın hsg çekilenlere bir sorum olcak hsg ile aldığımız radyasyon ne zaman atılıyo vücudumuzdan bilen var mı yumurtalıklara zarar verir mi acaba o ay için eğer gebe kalırsak ?

Merhaba canlarım🥰 Sonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!❤️❤️❤️ Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah🥰🤲🧿
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!! 🥰🧿❤️
@Selizay ❤️❤️❤️
Ne güzel bir haber, çok sevindim🥰 sağlıkla gelsin bebis(lerin)in :KK66: darısı bekleyen herkese ins.🙏

Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!❤️❤️❤️ Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah🥰🤲🧿
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
@Selizay ❤️❤️❤️
Canim coookkk sevindim!! Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, saglikli ve hayirli bir evlat versin insallah🙏🏻🧿🌸 🥰

Sağlıkla gelsin inş 🙏
@Selizay ❤️❤️❤️

Aaaa sen kaç yaşındasın ki çift embriyo koydular bana olmaz dedi doktor
Şuan belkide ikizlere hamilesin 😍
33 yaşındayım önce yok dedi ama ikna ettim, çok uzaktan geliyorum şansım artsın gerçekten tekrar gelemem vs diyince transfer günü kabul ettiler🙈

Merhaba kizlar. Letu kullanan varmi aranizda? Adet gecikmesi yaparmi? Gecen ay kullandim gunumde regl oldum. Bu ay kullandim erken yumurtlama gordum suan Regl gunumden 3 gun gecti bat günü test yaptim negatifdi. Ama yumurtlamanin uzerinden 19gün gecti bugun itobariyle (yumurtlama sonrasi 15-16. Gun regl olurum genelde) gebelik olsaydi 3 gun onceki testte cikardi diye düşünüyorum. Kafam karisti iyice 🤷🏼‍♀️

@Selizay ❤️❤️❤️
Haticemmm çok mutlu oldum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 darısı isteyen bekleyen bütün anne adaylarına inşallah 🥰

Valla bende öyle gene kimyasal geçirdim cumartesi adet gördüm sinirlerim bozuldu valla bıraktım ne kafada hal kaldı nede bedende eşimle iyice yıprandık artık ya
Cok gecmis olsun canim anlayabiliyorum seni cok yipratici bir surec... Neden boyle ya cok var sağlıksız gebelik banami oyle geliyor. 1 aydan fazladir ugrasiyorum dış gebelik ile carsamba yine kontrolum var.

Cok gecmis olsun canim anlayabiliyorum seni cok yipratici bir surec... Neden boyle ya cok var sağlıksız gebelik banami oyle geliyor. 1 aydan fazladir ugrasiyorum dış gebelik ile carsamba yine kontrolum var.
Valla nasipte yoksa olmuyor be kuzum önüne geçilemiyor çok yoruluyor insan çok bunalıyor delleniyorum artık yok gerçekten bir bebek uğruna ya kafayı kırıcam yada bir süre mola vericem ya bu şekilde olursa akıl sağlığımı kaybedicem artık

X