Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gündür pek giremedim siteye.
Canımmm senn kadar mutluyum Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnn

kızlar günaydın
Özel de asılama yaptıranlar ne karara yaptırdınız
Burayı özlemişim son durumumu paylasıyorum
Gecen cuma doktora gittik
Yumurta rezerve dolayı doktor yaşından dolayı ( 30 ) daha cok isterdim ama olsun hiç sıkıntı yok bu ay isterseniz kendınız deneyiz öbür ay da asılama başlayalım dedi acıkcası cok heyecanlıyım heyecanlıyız eşimle rabbim kucağımızı boş bırakmasın emekelrımızın karşılığını alalakm en kısa zaman da canlarım

Ben 1.5 sene önce 2.500 yaptırmıştım canım ilaçlar hariç . Iğne ile büyütmüştük yumurtaları

ben 2000 tl ye yaptırmıştım normal aşılama
mikrocip li aşılamayı da 3250 TL ye yaptırmıştım canım + ilaçlar

Günaydın canım kızlar, ben memorialda tüp bebeğe başlayacaktım ya bu ay, başlayamadım doktor yumurta sayısını az buldu. Temmuzda tek yunurtalıkta 7 tane görmüştü, şimdi sadece 2 tane gördü biraz üzdü ama bir sonraki ay tekrar bakacak bakalım artacak mı..
bu ay da ekşınlara denemelere devam yani

Hayırlı olsun canım sürecin, her ay farklı oluyor gerçekten, bazen vücut kendini dinlenmeye de alıyor, bazı aylar da coşuyor 1 tane olsun bizim olsun belki kendiliğinden olur belli mi olur bu işler

KiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Bende de polikistik over vardı, adetlerin kaç günde bir oluyor? Sağlıklı beslenme, yürüyüş falan iyi geliyor. Bir de polikistik overa özel folik asitler var, onlardan kullanırsan daha iyi olur.

Kuzum ikisinin arasında Li fark nedir vallahi
İlk defa duydum su annda
Normal aşılamada sperm ler alınıp direk rahimdençeri veriliyor. Mikrocip aşılamada sperm ler bir tane kaset tarzı cihazda ayrıştırıp ölü ve hareketsiz kalitesiz olanlar ayrıştırılıp iyi olanlar anne adayına rahimden veriliyor. Sperm sorunu olan hastalarda tercih ediyorlar genelde.
Her hastanede yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…