Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence guzel bakmış olaya çünkü her ay aynı olmuyormuş inşallah diğer ay daha çok olur

Bende de polikistik over vardı, adetlerin kaç günde bir oluyor? Sağlıklı beslenme, yürüyüş falan iyi geliyor. Bir de polikistik overa özel folik asitler var, onlardan kullanırsan daha iyi olur.
23.gun olurum hep.cok duzenlidir en fazla iki gun gecer 26.gun olurum maks. Yumurta iyarici bi ilac onerdi onu alacagim bakalım. Zatn kendime göre 10 kg vermeyi istiyor dum basladim bakalım diyete

Heeee yok yA doktor iğne ilr normal yapacak bana anladım sımdı ayrımını bizde cok sıkuensprem sorunu yok bakalım zaten tekrar sperm testi yapılacak dimi eşe

Merhaba kızlar öncelikle Anne adaylarını tebrik ederim İnşaAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ve beraberinde biz isteyenlere de nasip etsin Allah Kızlar ben Mustafa Taş hocada tedavi olmaya karar verdim gidenler var mı ilgisi nasıl gerçekten bahsedildiği kadar iyi mi bir de fiyat bilgisi olan var mı

Merhaba canım ben de o doktoru araştırmıştım. Memnun kalan da çok tedavi olupta cevap alamayan da var.
Kayseri’de mi yaşıyorsun

Merhaba canım ben de o doktoru araştırmıştım. Memnun kalan da çok tedavi olupta cevap alamayan da var.
Kayseri’de mi yaşıyorsun
Malatya da yaşıyorum canım benim durumum Erken menopoz ve bi videosunda denk gelmiştim uzmanlık alanı zaten benim gibi olan hastalarmış o yüzden araştırıyorum

Malatya da yaşıyorum canım benim durumum Erken menopoz ve bi videosunda denk gelmiştim uzmanlık alanı zaten benim gibi olan hastalarmış o yüzden araştırıyorum
Aa 2.memleketim Ben de şöyle aslında aklımda Kayseri’de tedavi olmak var ama kış şartları olacağı için bulunduğum yere Malatya daha yakın doğu Fertil tüp bebek merkezi var. Ben şu an yurtdışındayım ama döndükten sonra oraya gitmeyi düşünüyodum orasını düşündünüz mü hiç

Yaaa sevindim yarı hemşeri olduk Düşündüm canım ama benim için Malatya da herhangi bi doktorun yapabileceği pek bir şey yok malum birazda maddi olarak da insan etkilendiği için en azından Başarı oranı yüksek bi doktor seçersem belki ilk seferde nasip olur diye düşündüm

Çok haklısın canım benim ben sana özelden yazacağım mesaj kutunu kontrol et olur mu

Merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var. Eşimin spermiogram sonuçları çok kötü çıktı. Doktor direk tüp bebeğe başvurun dedi ( Özelde testi yeniden yaptırmak istiyorum, İstanbulda bildiğiniz bir yer var mı? Ve sanırım bunun haricinde iyi bir tüp bebek doktoru öneriniz

Merhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim

Eklentiler

• 20220930_045101.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar.
Dün akşam üstü ve bu sabah 5 gibi iki ayrı gebelik testi yapmıştım. Yorumlar mısınız?
İki ay önce kimyasal gebelik yasamistim

Eklentiler

• 20220930_045101.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 50
Ne zamandır çocuk düşünüyosunuz canım? Hemen modunuzu düşürmeyin bi tane doktorlada görüşüp hemen karar vermeyin. Benim eşimin de en başta sperm sayısı 15milyondu ama 3 aylık bi takviyeyle değerleri 3 katına çıkmıştı. Bu durum her zaman olmaz belki ama belli de olmaz belki siz de de işe yarar.
Tüp bebekten önce en azından 3-4 ay takviye kullanıp tekrardan değerlerine baktırabilirsiniz. Tabi bu süreçte eşinize olan desteğiniz çok önemli kendinizi çok yıpratmadan, strese sokmadan ilerlemeye çalışın.
Ayrıca benim eşimin ileri hareketliliği 10 iken hamile kaldım o yüzden hemen düşürmeyin kendinizi.
Eğer bi süre sonra değerler de artma ve iyileşme olmazsa o zaman tüp bebek düşünün derim tabi en iyi kararı siz verirsiniz

Bir senedir düşünüyoruz. Ama benim yaşım 33 eşimin 35 sanırım acele etmem dönemlerdeyim Açıkcası doktor düzgün bir açıklama ve yönlendirme yapmadı. Sadece direk tüp bebeğe başvuru yapın dedi. İyi bir ürolog bulup tekrar girmeyi düşünüyoruz. Size ne gibi takviyeler vermişti. Kürlerden bahsetmişler forumlarda acaba onları mı denesek ki?

Erkekler kadınlar gibi değil değerleri 3-4 aylık bi takviye süreciyle düzelebiliyor öyle içinizi karatıp hemen tüpe yönelmeyin derim bende. Önce değerleri düzeltmeye çalışın keçiboynuzu özü çok iyi gelir hıza ve sayıya çiğ kabak çekirdeğininde spermlere iyi geldiğini söylüyorlar deneyebilirsiniz doktorlada görüşüp takviyelere başlayabilirsiniz eğer düzelmezse sonra tüpe yönelirsiniz

Yaştan dolayı tüp bebek demiştir o zaman. Konu yaş olunca bişey diyemiyorum canım. Biz ilk testi verdiğimizde eşim 30 yaşında olduğu için vitamin takviyesiyle önce bi seyrine bakalım demişlerdi ama yaş ilerledikce doktorlar çok beklemeyi önermiyolar. Siz bence başka bi doktorla daha görüşüp ona göre karar verin.
Biz kür olarak değil de doktorun verdiği vitamin ilacını kullandık bi de her gün keçiboynuzu yiyodu, arkadaşıda bi karışım hazırlamıştı onu da kullandı ama içerğinde ne vardı bilmiyorum.
Sen şimdi kürlerle kafanı hiç yorma canım direk doktor araştır ona göre bi yol çizersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…