- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.081
Ben de yorgunum kuzu, okullar açılınca zorlandım. Umutsuz olmak yok, burada umutsuzluğa yer yok. 2023 gelmedi dahaYorgun ve umutsuz sen neler yapıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yorgunum kuzu, okullar açılınca zorlandım. Umutsuz olmak yok, burada umutsuzluğa yer yok. 2023 gelmedi dahaYorgun ve umutsuz sen neler yapıyosun
2023 gelmeden müjdeler geleydi iyiydiBen de yorgunum kuzu, okullar açılınca zorlandım. Umutsuz olmak yok, burada umutsuzluğa yer yok. 2023 gelmedi daha
Gelecek inşallah2023 gelmeden müjdeler geleydi iyiydi
Aynen cnm 3.gundeAdetken mi bakıldı bu değerlere canım
Kilo cok yok ama genede diyete basladim var biraz fazla. BakalımKiloloysan kilo ver canim.
Bir de karbonhidratlardan uzak dur.
Kaç gündür pek giremedim siteye.Merhaba canlarım Sonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!! Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
Selizay
Ben 1.5 sene önce 2.500 yaptırmıştım canım ilaçlar hariç . Iğne ile büyütmüştük yumurtalarıkızlar günaydın
Özel de asılama yaptıranlar ne karara yaptırdınız
Burayı özlemişim son durumumu paylasıyorum
Gecen cuma doktora gittik
Yumurta rezerve dolayı doktor yaşından dolayı ( 30 ) daha cok isterdim ama olsun hiç sıkıntı yok bu ay isterseniz kendınız deneyiz öbür ay da asılama başlayalım dedi acıkcası cok heyecanlıyım heyecanlıyız eşimle rabbim kucağımızı boş bırakmasın emekelrımızın karşılığını alalakm en kısa zaman da canlarım
ben 2000 tl ye yaptırmıştım normal aşılamakızlar günaydın
Özel de asılama yaptıranlar ne karara yaptırdınız
Burayı özlemişim son durumumu paylasıyorum
Gecen cuma doktora gittik
Yumurta rezerve dolayı doktor yaşından dolayı ( 30 ) daha cok isterdim ama olsun hiç sıkıntı yok bu ay isterseniz kendınız deneyiz öbür ay da asılama başlayalım dedi acıkcası cok heyecanlıyım heyecanlıyız eşimle rabbim kucağımızı boş bırakmasın emekelrımızın karşılığını alalakm en kısa zaman da canlarım
Hayırlı olsun canım sürecin, her ay farklı oluyor gerçekten, bazen vücut kendini dinlenmeye de alıyor, bazı aylar da coşuyor 1 tane olsun bizim olsun belki kendiliğinden olur belli mi olur bu işlerGünaydın canım kızlar, ben memorialda tüp bebeğe başlayacaktım ya bu ay, başlayamadım doktor yumurta sayısını az buldu. Temmuzda tek yunurtalıkta 7 tane görmüştü, şimdi sadece 2 tane gördü biraz üzdü ama bir sonraki ay tekrar bakacak bakalım artacak mı..
bu ay da ekşınlara denemelere devam yani
Bende de polikistik over vardı, adetlerin kaç günde bir oluyor? Sağlıklı beslenme, yürüyüş falan iyi geliyor. Bir de polikistik overa özel folik asitler var, onlardan kullanırsan daha iyi olur.KiZlar bugun kontrol den geldim ilk defa doktorun biri polikistik overin var dedi. Yumurta güzel calisiyo ama dedim bu polikistik over icin ne yapmam gerek bilen varmi
Sağol canım.. belli olmaz gerçekten, güzel sürprizlere açığızHayırlı olsun canım sürecin, her ay farklı oluyor gerçekten, bazen vücut kendini dinlenmeye de alıyor, bazı aylar da coşuyor 1 tane olsun bizim olsun belki kendiliğinden olur belli mi olur bu işler
Allah razı olsun kuzum, bugün bir halt yedim, halı yıkama makinesiyle koltuk temizledim.Millet bilmeden neler yapıyor bişey olmaz inşallahKaç gündür pek giremedim siteye.
Canımmm senn kadar mutluyum Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnn
Evet oyleymıs iğne ve ilaçlar kullanılacak onceBen 1.5 sene önce 2.500 yaptırmıştım canım ilaçlar hariç . Iğne ile büyütmüştük yumurtaları
Kuzum ikisinin arasında Li fark nedir vallahiben 2000 tl ye yaptırmıştım normal aşılama
mikrocip li aşılamayı da 3250 TL ye yaptırmıştım canım + ilaçlar
Kız yapma sakın ağır iş, dikkat et en azından ilk aylar kuzumAllah razı olsun kuzum, bugün bir halt yedim, halı yıkama makinesiyle koltuk temizledim.Millet bilmeden neler yapıyor bişey olmaz inşallah
Hahaha yanlis sey gonderdim, aslinda bunu gondermek istemistim;
Normal aşılamada sperm ler alınıp direk rahimdençeri veriliyor. Mikrocip aşılamada sperm ler bir tane kaset tarzı cihazda ayrıştırıp ölü ve hareketsiz kalitesiz olanlar ayrıştırılıp iyi olanlar anne adayına rahimden veriliyor. Sperm sorunu olan hastalarda tercih ediyorlar genelde.Kuzum ikisinin arasında Li fark nedir vallahi
İlk defa duydum su annda