- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.041
Bu ay hsg çektirdim 5 gün korunduk sonra başladık çalışmalara bata 3 gün var daha beklemedeyim bakalım inşallah tutmuştur da haziran annelerinde buluşuruzAllah razı olsun kuzumm, inşallahSen ne durumdasın bakalım?
Yaa hadi inşallah kuzucumBu ay hsg çektirdim 5 gün korunduk sonra başladık çalışmalara bata 3 gün var daha beklemedeyim bakalım inşallah tutmuştur da haziran annelerinde buluşuruz
Benim istedigimde direk beta yükselir yükselmez iğneye başlamak inşallah bu defa herşey yolunda giderKuzu benimde pai homozigot.
Ben kanda 14 ile öğrendim. Daha bat a 4 gün vardı. Doktor oksapar başlattı. Beta oldu ise tutunma gerçekleşmiş riske atamayız dedi…
O ay korunma önermişlerdi banaKızlar günaydın hsg çekilenlere bir sorum olcak hsg ile aldığımız radyasyon ne zaman atılıyo vücudumuzdan bilen var mı yumurtalıklara zarar verir mi acaba o ay için eğer gebe kalırsak ?
Ne güzel bir haber, çok sevindimMerhaba canlarımSonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
@Selizay
Bende 5 gün korundum sadece ama yumurtlama korunma sürecinden sonra oldu benim her doktor farklı öneriyo kimi de hiç korundurmuyormuşO ay korunma önermişlerdi bana
Canım benimm ayrıntıya bakar mısın yalnızNe güzel bir haber, çok sevindimsağlıkla gelsin bebis(lerin)in darısı bekleyen herkese ins.
Canim coookkk sevindim!! Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, saglikli ve hayirli bir evlat versin insallahMerhaba canlarımSonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
@Selizay
İnş gider. Çok şükür ki gebelik sorunun yok. Bu sefer olacaktır inş..Benim istedigimde direk beta yükselir yükselmez iğneye başlamak inşallah bu defa herşey yolunda gider
Merhaba canlarımSonunda o gün geldi...
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
@Selizay
Çoookk teşekkür ederim kuzumm, inşallah sağlıkla büyür miniklerimizCanim coookkk sevindim!! Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, saglikli ve hayirli bir evlat versin insallah
Aaaa sen kaç yaşındasın ki çift embriyo koydular bana olmaz dedi doktor3. Gün çift embriyoydu
33 yaşındayım önce yok dedi ama ikna ettim, çok uzaktan geliyorum şansım artsın gerçekten tekrar gelemem vs diyince transfer günü kabul ettilerAaaa sen kaç yaşındasın ki çift embriyo koydular bana olmaz dedi doktor
Şuan belkide ikizlere hamilesin
Haticemmm çok mutlu oldum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba canlarımSonunda o gün geldi...
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
@Selizay
AminnHaticemmm çok mutlu oldum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı isteyen bekleyen bütün anne adaylarına inşallah
Valla bende öyle gene kimyasal geçirdim cumartesi adet gördüm sinirlerim bozuldu valla bıraktım ne kafada hal kaldı nede bedende eşimle iyice yıprandık artık yaTeşekkür ederim canım. İnsallah bakalım biraz zaman lazim. Sen nasılsın neler yapıyorsun takip edemedim fazla buralari
Cok gecmis olsun canim anlayabiliyorum seni cok yipratici bir surec... Neden boyle ya cok var sağlıksız gebelik banami oyle geliyor. 1 aydan fazladir ugrasiyorum dış gebelik ile carsamba yine kontrolum var.Valla bende öyle gene kimyasal geçirdim cumartesi adet gördüm sinirlerim bozuldu valla bıraktım ne kafada hal kaldı nede bedende eşimle iyice yıprandık artık ya
Valla nasipte yoksa olmuyor be kuzum önüne geçilemiyor çok yoruluyor insan çok bunalıyor delleniyorum artık yok gerçekten bir bebek uğruna ya kafayı kırıcam yada bir süre mola vericem ya bu şekilde olursa akıl sağlığımı kaybedicem artıkCok gecmis olsun canim anlayabiliyorum seni cok yipratici bir surec... Neden boyle ya cok var sağlıksız gebelik banami oyle geliyor. 1 aydan fazladir ugrasiyorum dış gebelik ile carsamba yine kontrolum var.