- 18 Mayıs 2022
- 385
- 237
- 24
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.941
benim en son adet tarihim 18 temmuz kız 2 aydır yok bişi ama o kadarlık değil kan vermiştim negatif çıkmıştı sonra 2. ay geldi gene geciktim 9 gün dedim şimocum sen gene bir test yap bir baktım böyle inanmadım 2 gün sonra birdaha test yaptım bu sefer daha belirgindi şok oldum şok 1 haftadır duphaston kullanıyordum hafta sonu adet olmam lazım normal şartta eğer olmazsam işte o zaman hayırlı olsunHep vazgectigimiz anda gelir boyle guzelliklerRabb'im sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
sokturucu falan kullanma sakınn,
oyle oluyor benımde bır kımyasal ve dıs gebelıgım var
evet dmı bende aynısını dıyordum,Papatyamveben-Mavi kuzuuummm bugun kontrolum vardi 223 cikti degerim haftaya carsamba gidicem bir daha
Beta düşük ciksin diye bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi. Ama bughn eve donerken asiri agrim oldu ve sürekli parca dokukuyor ben hayatimda boyle birsey yasamadim
Vallahi ya insan önce kendi canının pesine dusuyor bir nebzeden sonra.evet dmı bende aynısını dıyordum,
beta yukselsın dıye bekledık,sonrada düşsün diye..
cok sevındım giderek düşecek, parça dusmesıde ıyı rahmın temızlenıyor..
hadı gecmısler olsun canım
bende ılk gun asırı sancı cektım canım , baya terledım hatta ..Vallahi ya insan önce kendi canının pesine dusuyor bir nebzeden sonra.
Sen nasılsın denemelere basladiniz mi adet duzenin nasil eskisi gibi mi ben 25 gün de bir oluyordum normalde degisirmi acaba?
Evet bir yandan seviniyorum rahim kendi kendine temizlenmesine. Ama cok sanci çektim ya dusunce bir rahatliyorumki anlatamam cok degisik seyler yasadim 2 gündür
kuzumm iyiyim çok şükür, dış gebelik sonrası bu ay denemeye başladım bakalım..Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Papatyamveben-Mavi MaviHayallerim bayadir bakamıyorum kuzular var mı güzel haberler
Doğumda her birinize dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahkuzumm iyiyim çok şükür, dış gebelik sonrası bu ay denemeye başladım bakalım..
gecen hafta hsg çektırdım temız cıktı bakalım beklıyoruz mucizemizi
sen nasılsın canım, bebiş nasıl ?
Selam canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Papatyamveben-Mavi MaviHayallerim bayadir bakamıyorum kuzular var mı güzel haberler
Hadi hayirlisi canim insallah guzel haberlerle sevinirizbende ılk gun asırı sancı cektım canım , baya terledım hatta ..
reglım sukur hıc şaşmadı hep 28ınde oldum dıger 2reglımı..
bu ay denemelere başadık bakalım kuzum hayırlısı
selaaaaaam kuzummm nasilsinnnn ? ne zamandir yoktum ya dis gebelik gecirdigini bilmiyordum hayirlisi inshaAllAh ilk ve son olur canimmmkuzumm iyiyim çok şükür, dış gebelik sonrası bu ay denemeye başladım bakalım..
gecen hafta hsg çektırdım temız cıktı bakalım beklıyoruz mucizemizi
sen nasılsın canım, bebiş nasıl ?
Ayyy hadi hayırlı haberle gel inşallah canım geriye en heyecanlı kısmı kalmış bebeğin sımsıkı tutunsun sana sağlıklaSelam canım
Ben transfer için adet bekliyorum. 2. Adette gel dediler opudan sonra ilkini oldum 2. Sine 20 gün falan var daha
5 adet 5. Gün embriyosu donduruldu
19 yumurta toplandı 14 tanesi olgun çıktı 10 tanesi döllendi. Sayı fazla olunca hepsini 5.güne kadar beklettiler 5 tanesi savaşı kazandıbeni bekliyorlar
Tek embriyo transferi olacak yaş genç oldugu için
Sen nasılsın bebişin nasıl doğum yapmışsındoğumda bizi unutmadığın için çok teşekkürler
Niye kız senin neyin varVallahi ya insan önce kendi canının pesine dusuyor bir nebzeden sonra.
Sen nasılsın denemelere basladiniz mi adet duzenin nasil eskisi gibi mi ben 25 gün de bir oluyordum normalde degisirmi acaba?
Evet bir yandan seviniyorum rahim kendi kendine temizlenmesine. Ama cok sanci çektim ya dusunce bir rahatliyorumki anlatamam cok degisik seyler yasadim 2 gündür
Hayırlı olsun kuzum. Sağlıkla büyüsün inşAyyy hadi hayırlı haberle gel inşallah canım geriye en heyecanlı kısmı kalmış bebeğin sımsıkı tutunsun sana sağlıkla
Evet yarın bir hafta olacak canim alışmaya çalışıyoruz birbirimize o dünyaya biz ona herşey yolunda çok şükür sezeryan ağrılarım oluyor oda geçecek zamanla Rabbim isteyen bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin
Ahh Allah razı olsun canimm mavişimDoğumda her birinize dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahhsg vesileyle bu ay sağlıklı gebelik haberini alırsın insalalh canım hadi hayırlı haberlerle dış gebelikten sonra değişti mi regl günlerin
İyiyim canim toparliyorum çok şükür, bebiste iyi alışmaya çalışıyoruz birbirimize her bebek farklı diyorlardı cidden öyleymiş günü gününü tutmuyor
İnşallah tatlımmHadi hayirlisi canim insallah guzel haberlerle seviniriz
Canimm şükür iyiyim sen nasılsınselaaaaaam kuzummm nasilsinnnn ? ne zamandir yoktum ya dis gebelik gecirdigini bilmiyordum hayirlisi inshaAllAh ilk ve son olur canimmm
Hayırlı olsun kuzum. Sağlıkla büyüsün inş
Aminnn inşallah canım kızlar darısı en sağlıklı şekilde sizlere nasip olsun inşallah sasacim cinsiyetiniz belli olmuştur dimiAhhhh Allah razı olsun canimm mavişim
Rabbim analı babalı büyütsun kuzum.
Reglin değişmedi aynı zamanlarda oldum hep şükür..
İnşallah kuzumRabb'im saglikla.butunn bekleyenlere nasip etsin .aminn
Agustos ayinda hamile olduğumu ogrendim canim. 6 ci haftaya girerken dış gebelik oldugu teşhis edildi. İlac tedavisi goruyorum 2 haftadır ugrasiyorum canim yaNiye kız senin neyin var
Oldu oldu. Bir kızçem oluyor inşAminnn inşallah canım kızlar darısı en sağlıklı şekilde sizlere nasip olsun inşallah sasacim cinsiyetiniz belli olmuştur dimi