Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben test yaptım 2 tane ve ikisinde de silik ama bir o kadar da belirgin olan çizgi çıktı akıntım çok fazla şeffafımsı beyaz gibi 2. adet döngümde geçti

Umarım tek gören ben değilimdir :) ucge ucge Destina88 Destina88 iyilikperisi92 iyilikperisi92
1663760996219.png

2 Eylülde aşılama oldum. Bugün 17. Günüm. Halen test yapmaya korkuyorum. Negatif görmeye hazır değilim 😞 adet olacakmışım gibi de bi halim var. Gücüm kalmadı arkadaşlar ☹️ Allah gönülden anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻 Biz bu uğurda çok emek veriyoruz ve hakediyoruz 🧡
sen geç bile kalıyorsun kuzu bir test yaptırman şart

hayırlı olsun canım ,maşallah bebişin gelmiş
Ay ben 2 kere kimyasal geçirdim çok korkuyorum kızz hala emin olamıyorum. 2 tane test yaptık eşimle ikiside böyleydi. Doktorum bi ilaç verdi eğer gebeysen ilaçtan sonra cuma pazar arası adet görmemen lazım dedi şimdi onu bekliyorum emin olmak için

Susamış topraklara su serptin resmen:halay:grupça buna ihtiyacımız vardı bariz görünüyo hayırlı olsun sağlıkla gelsin:dua:
ay hadi inşallah kuzum yaaa aksi bişi çıkacak diye çok korkuyorum hala emin değilim ve inanılmaz bir şekilde iç güdüsel olarak varlığını hissedemiyorum sinirlerim bozuluyooooo :KK70:

Ay ben 2 kere kimyasal geçirdim çok korkuyorum kızz hala emin olamıyorum. 2 tane test yaptık eşimle ikiside böyleydi. Doktorum bi ilaç verdi eğer gebeysen ilaçtan sonra cuma pazar arası adet görmemen lazım dedi şimdi onu bekliyorum emin olmak için
sokturucu falan kullanma sakınn,
oyle oluyor benımde bır kımyasal ve dıs gebelıgım var

ay hadi inşallah kuzum yaaa aksi bişi çıkacak diye çok korkuyorum hala emin değilim ve inanılmaz bir şekilde iç güdüsel olarak varlığını hissedemiyorum sinirlerim bozuluyooooo :KK70:
daha önce kimyasal geçirmişsin biran önce doktora git önlem alır

X