- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.901
İnşallahh canımm, hayırlısı bakalımNe güzel bir pikvakti saati bu aysa gelecektir, ümit hep var
İnşallah kuzucummHadi inşallah yumos tutsun da bu ay sürprizi yaşayalım
Papatyamm bu ay o ay olsun inşallahh, sağlıkla tutunsun minnoşşşHadi bende paylaşayimmaksat grup testsiz kalmasın kasvetii atalım..
alttaki bugün ki ovulasyonhayırlısı bakalım .bende biiii okuma,üfleme alırım
Canımm hayırlı bir şekilde sağlıkla vakti zamanında kucağınıza almanız nasip olsun inşallahhhKizlar nasilsinizYazamadim bir suredir
Bizim dun cinsiyetimiz belli oldu; Allah’in izniyle guzel bir prensesimiz olacak
Bende rahim agzi kisaligi da varmis, ilerleyen haftalarda bebegi tasima ihtimalim dusuk goruldugu icin bu sabah hastaneye yattim rahim agzina dikis atildi. İnsallah bu mudahele ile kizimizi 32. haftadan sonra kucagimiza almayi nasip eder Rabbim bize
İnşallah kuzummPapatyamm bu ay o ay olsun inşallahh, sağlıkla tutunsun minnoşşş
Tebrik ederimmmm pumantemmmKizlar nasilsinizYazamadim bir suredir
Bizim dun cinsiyetimiz belli oldu; Allah’in izniyle guzel bir prensesimiz olacak
Bende rahim agzi kisaligi da varmis, ilerleyen haftalarda bebegi tasima ihtimalim dusuk goruldugu icin bu sabah hastaneye yattim rahim agzina dikis atildi. İnsallah bu mudahele ile kizimizi 32. haftadan sonra kucagimiza almayi nasip eder Rabbim bize
Hayirli olsun kuzum saglikla gelsin kuzunerkenden onlem alinmasi iyi olmus kuzum Allahin izniyle her sey gonlunce olsun
Oyyy maşallah prensesinize canım gözünüz aydın.. çıkışlar da kapndığına göre rahat rahat annesiyle büyümeye devam edebilir kuzucuk
Canım cok sevindim kız annesi olmayı nasip etti bize Rabbim demekkiinşallah hiç bir problem olmadan güzel kızını kucağına alacaksın bol bol dinlen
Oy yavrun sağlıkla gelsin kuzum
Erkenden önlem alınmış çok sevindim
Yaaa demek bir kızın olacak.
Sağlıkla vaktinde doğsun inşallah
Erkenden önlem alınması çok iyi olmuş
Zaman çok hızlı bu arada
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşlllah
Canımm hayırlı bir şekilde sağlıkla vakti zamanında kucağınıza almanız nasip olsun inşallahhh
Hepinize tek tek cok tesekkur ederim kizlar, tum dileklerinize amin diyorumTebrik ederimmmm pumantemmmkızını sağlıkla mutlulukla kucağına almayı Rabbim nasip etsiin kuzum çok geçmiş olsunnn
Ya Cok sevindim, zaten yatip dinleniyordun simdi dikis de atildi. Saglama aldik isimizi. Allahim saglicakla kizini kucagina almayi nasip etsin, gruptaki hanimlarin da tez Vakitte kucagini doldursun InsallahKizlar nasilsinizYazamadim bir suredir
1hafta sonra baslamistir sanirim cunku muthis bel agrisi yasadim ben o donem gunlerce bi de sismeyen ama icten aciyan gogusler dikkatimi cekmisti yoksa 2 gun onceden test yapmak gibi bi adetim hic yoktuGünaydın kızlaarr güzel haberler alcağımız bir hafta olsunhamile olan güzel anne adaylarına bir sorum olcak yumurtlamadan kaç gün sonra belirtileriniz başladı acaba ya da belirti yaşamayanlarınızda oldu mu?
Canım ben bildiğin adet belirtileri yaşadım ama son iki gün sol kasığımda bir ağrı oluşmuştu ayağıma doğru vurmuştu ağrısı hatta regli günümde tuvalete koşmuştum regli geldi kesin diye bi baktım yumurta akı vardı dedim aha ayın sonunda yumurtluyorumGünaydın kızlaarr güzel haberler alcağımız bir hafta olsunhamile olan güzel anne adaylarına bir sorum olcak yumurtlamadan kaç gün sonra belirtileriniz başladı acaba ya da belirti yaşamayanlarınızda oldu mu?
Test günün gelmiş aslında canım inşallah hayırlı haberlerini alırız2 Eylülde aşılama oldum. Bugün 17. Günüm. Halen test yapmaya korkuyorum. Negatif görmeye hazır değilimadet olacakmışım gibi de bi halim var. Gücüm kalmadı arkadaşlar Allah gönülden anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Biz bu uğurda çok emek veriyoruz ve hakediyoruz
2,5 yıl boyunca her ay kendim de hep belirti arayıp test yapardım.Günaydın kızlaarr güzel haberler alcağımız bir hafta olsunhamile olan güzel anne adaylarına bir sorum olcak yumurtlamadan kaç gün sonra belirtileriniz başladı acaba ya da belirti yaşamayanlarınızda oldu mu?
Valla ben bildiğin regl olcam sandım. Sürekli tetikteydim bu sefer oldum diye koştum hepGünaydın kızlaarr güzel haberler alcağımız bir hafta olsunhamile olan güzel anne adaylarına bir sorum olcak yumurtlamadan kaç gün sonra belirtileriniz başladı acaba ya da belirti yaşamayanlarınızda oldu mu?
Selam kızlar
Çok şükür ben de mucizeme kavuştum, inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip olur
Darısı tüm isteyenlere olsun.
@Adelnaz @Hali @charlottes @zahrada
@- Janna -maviespumante Selizay
Nickler mavi olduğu için çoğunuzu bulamadım
Ben hiç yaşamadımGünaydın kızlaarr güzel haberler alcağımız bir hafta olsunhamile olan güzel anne adaylarına bir sorum olcak yumurtlamadan kaç gün sonra belirtileriniz başladı acaba ya da belirti yaşamayanlarınızda oldu mu?
Amin canım, çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Hamile kaldığım ay okadar çok dua ettim ki, her ezan okunduğunda her aklıma geldiğinde bol bol dua ettim. İnşallah letu hamile kalmana vesile olur, ben de klomen ile hamile kaldım.A R Y A yaaa az önce bi anda aklıma geldin aratayım dedim ve gebe olduğunu okudum kendim o haberi almış kadar sevindim. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Çok çok sevindim tarifleyemiyorum O kadar umutsuz mesajların sonrası mucize resmen. Darısı başıma. Bu ay letu kullandım çarşamba kontrol var duruma göre çatlatma iğnesi verilecek. Bana da dua eder misin? Mucizem bana gelsin artık sağlıkla hayırlısıyla