Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm hayırlı bir şekilde sağlıkla vakti zamanında kucağınıza almanız nasip olsun inşallahhh

Tebrik ederimmmm pumantemmm kızını sağlıkla mutlulukla kucağına almayı Rabbim nasip etsiin kuzum çok geçmiş olsunnn

Hayirli olsun kuzum saglikla gelsin kuzun erkenden onlem alinmasi iyi olmus kuzum Allahin izniyle her sey gonlunce olsun

Oyyy maşallah prensesinize canım gözünüz aydın.. çıkışlar da kapndığına göre rahat rahat annesiyle büyümeye devam edebilir kuzucuk

Canım cok sevindim kız annesi olmayı nasip etti bize Rabbim demekki inşallah hiç bir problem olmadan güzel kızını kucağına alacaksın bol bol dinlen

Oy yavrun sağlıkla gelsin kuzum
Erkenden önlem alınmış çok sevindim

Yaaa demek bir kızın olacak.
Sağlıkla vaktinde doğsun inşallah
Erkenden önlem alınması çok iyi olmuş
Zaman çok hızlı bu arada

Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşlllah

Canımm hayırlı bir şekilde sağlıkla vakti zamanında kucağınıza almanız nasip olsun inşallahhh

Tebrik ederimmmm pumantemmm kızını sağlıkla mutlulukla kucağına almayı Rabbim nasip etsiin kuzum çok geçmiş olsunnn
Hepinize tek tek cok tesekkur ederim kizlar, tum dileklerinize amin diyorum Allah hepimize evlatlarimiza saglikla ve vaktinde kavusmayi nasip etsin

Ya Cok sevindim, zaten yatip dinleniyordun simdi dikis de atildi. Saglama aldik isimizi. Allahim saglicakla kizini kucagina almayi nasip etsin, gruptaki hanimlarin da tez Vakitte kucagini doldursun Insallah

1hafta sonra baslamistir sanirim cunku muthis bel agrisi yasadim ben o donem gunlerce bi de sismeyen ama icten aciyan gogusler dikkatimi cekmisti yoksa 2 gun onceden test yapmak gibi bi adetim hic yoktu

Canım ben bildiğin adet belirtileri yaşadım ama son iki gün sol kasığımda bir ağrı oluşmuştu ayağıma doğru vurmuştu ağrısı hatta regli günümde tuvalete koşmuştum regli geldi kesin diye bi baktım yumurta akı vardı dedim aha ayın sonunda yumurtluyorum
2 gün gecince de test yapmıştım

Test günün gelmiş aslında canım inşallah hayırlı haberlerini alırız

2,5 yıl boyunca her ay kendim de hep belirti arayıp test yapardım.
Göğüs acısı, kasıkta batma, bel ağrısı, akıntı vs. hepsini de yaşıyodum.
Gebeliğimi öğrendiğimde çok şaşırmıştım çünkü hiç belirti vermedi, zaten kafamı da artık rahatlatıp hiç kendim de belirti aramamıştım
Test yapmadan 2 gün önce adet sancım başladı, tüp bebek yaptırıcaktım adetimi bekliyodum.
Önce lekelenmem oldu. hahh tamam geliyo diyip sevinip uzandım, adeti bekledim çok ağrım vardı. Hatta ağrı kesici arveles alıcaktım ama tüp bebek olayı olduğu için önce doktora yazdım içeyim mi diye içme sakın sadece parol iç dedi iyi ki de dedi belki arveles içseydim aksi bi durum olabilirdi.
Lekelenmem 2 gün sürünce ve kanamam da başlamayınca test yaptım ve hemen çift çizgi çıkmıştı
İnşaAllahh sen de tez zaman da bu güzel haberi alırsın canım
Ama bence hiç belirti arama kendinde kafan rahat olsun. Kafa rahatlığı oldu mu bu işler daha kolay oluyo canım onu anladım

Valla ben bildiğin regl olcam sandım. Sürekli tetikteydim bu sefer oldum diye koştum hep sonra gecikince yinede umutsuz şekilde test yaptım. Çift çizgi görünce şok geçirdim sonrasında da aşırı bi göğüs ağrısı yaşadım. Rabbim tez vakitte burdaki diğer bütün kızçelere nasip etsin inşallah

A R Y A yaaa az önce bi anda aklıma geldin aratayım dedim ve gebe olduğunu okudum kendim o haberi almış kadar sevindim. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Çok çok sevindim tarifleyemiyorum O kadar umutsuz mesajların sonrası mucize resmen. Darısı başıma. Bu ay letu kullandım çarşamba kontrol var duruma göre çatlatma iğnesi verilecek. Bana da dua eder misin? Mucizem bana gelsin artık sağlıkla hayırlısıyla

Amin canım, çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. Hamile kaldığım ay okadar çok dua ettim ki, her ezan okunduğunda her aklıma geldiğinde bol bol dua ettim. İnşallah letu hamile kalmana vesile olur, ben de klomen ile hamile kaldım.
Dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…