- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.961
Amin inşallah canım inşallah bizede nasip olurAyyy hadi hayırlı haberle gel inşallah canım geriye en heyecanlı kısmı kalmış bebeğin sımsıkı tutunsun sana sağlıkla
Evet yarın bir hafta olacak canim alışmaya çalışıyoruz birbirimize o dünyaya biz ona herşey yolunda çok şükür sezeryan ağrılarım oluyor oda geçecek zamanla Rabbim isteyen bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin
gecmis olsun kuzummCanimm şükür iyiyim sen nasılsın
Evet tüp bebek iicn hazırlanırken hamile.kaldim maalesef dış gebelik oldu.nasip, kısmet..
İnşallah saglikla gelsin yavrularımız
Yaaaa nasıl cimcime prenses olur kim bilir sağlıkla gelsin güzel kızOldu oldu. Bir kızçem oluyor inş
çok sagol canım benımmm,gecmis olsun kuzumm
inshallah canim Rabbim en kisa zamanda gonlune gore versin aminnnnn
ben de iyim cok sukur bir yenilik yok
Ya ciddimisin çok üzüldüm kuzumm ya çok geçmiş olsunAgustos ayinda hamile olduğumu ogrendim canim. 6 ci haftaya girerken dış gebelik oldugu teşhis edildi. İlac tedavisi goruyorum 2 haftadır ugrasiyorum canim ya
Aynen canim cok yorucu yıpratıcı bir süreçti cok üzüldüm ama sonra kendi sagligimi dusunmeye basladim yapcak bisi yok hersey Allah'tan vakti zamanı varmış demekki.Ya ciddimisin çok üzüldüm kuzumm ya çok geçmiş olsun
Amin inş.. Biz onu cimcime yapıcaz gibiYaaaa nasıl cimcime prenses olur kim bilir sağlıkla gelsin güzel kız
Ayni bende transferi bekliyorum benim 3 tane 5. Gun embriyosy donduruldu ilk reglimj oldum doktor bana yasmin verdi sen de kullaniyormusun herhangi bir ilacSelam canım
Ben transfer için adet bekliyorum. 2. Adette gel dediler opudan sonra ilkini oldum 2. Sine 20 gün falan var daha
5 adet 5. Gün embriyosu donduruldu
19 yumurta toplandı 14 tanesi olgun çıktı 10 tanesi döllendi. Sayı fazla olunca hepsini 5.güne kadar beklettiler 5 tanesi savaşı kazandıbeni bekliyorlar
Tek embriyo transferi olacak yaş genç oldugu için
Sen nasılsın bebişin nasıl doğum yapmışsındoğumda bizi unutmadığın için çok teşekkürler
Hayır hiç bişey vermedi. Düzensiz regl oluyorum vaktinde olayı diyr duphaston istedim gecikirden gel öyle verelim dedi bakalım 2 hafta kaldı 2. AdeteAyni bende transferi bekliyorum benim 3 tane 5. Gun embriyosy donduruldu ilk reglimj oldum doktor bana yasmin verdi sen de kullaniyormusun herhangi bir ilac
Anladim hadi bakalim guzel haberlerle insallahHayır hiç bişey vermedi. Düzensiz regl oluyorum vaktinde olayı diyr duphaston istedim gecikirden gel öyle verelim dedi bakalım 2 hafta kaldı 2. Adete
Amin inşallah canımAnladim hadi bakalim guzel haberlerle insallah
Pıhtılaşma taşıyıcısısın ama bir den fazla gende olduğu için sulandırıcı iğne olman gerekecek hamile kaldığında dozunu Dr un belirleyecektir geçmiş olsunKızlar sonucuma bakar mısınız trombofili panel testim çıktı iki dusugum var iğne mi kullanmam gerekiyor acaba
Duydum kalan açıldı mı sizin?Kızlar aranızda hsg ile açılan tüple hamile kalan var mı
Son gebelikte aspirin kullandım normal olarak yeterli gelmedi yine düşük yapmıştım bencede iğne kullanmam gerekecek teşekkür ederimPıhtılaşma taşıyıcısısın ama bir den fazla gende olduğu için sulandırıcı iğne olman gerekecek hamile kaldığında dozunu Dr un belirleyecektir geçmiş olsun
Evet sağ tıkanıktı açtım dedi bu ay gelen iki yumurta da sağdaDuydum kalan açıldı mı sizin?
Ben varımKızlar aranızda hsg ile açılan tüple hamile kalan var mı
Folik asitler heterozigot..Kızlar sonucuma bakar mısınız trombofili panel testim çıktı iki dusugum var iğne mi kullanmam gerekiyor acaba
Peki kaç ay sonra hamile kaldın kuzum beni endişelendiren 9 ay önce sonomedde çekildiğimde de sağın başı tıkalıydı açtılar ondan sonra sağda solda 2 yumurtam vardı bi tanesi tuttu ama düştü kürtaj oldum diyorumki sol taraftaki yumurta tuttu heralde ondan sonra 3 ay denedim yine olmadı yine hsg çektirdim bu sefer sağ yine tıkalıydı ama sonu tıkanıkmış açmış şu an iki yumurta da sağ tarafta endişeleniyorumBen varım
Sol tüpümde akış azdı ve hag sonrası açtıklarını söylemişlerdi. Gebeliğimi sol tüpteki yumurta ile oldu