Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım inşallah bizede nasip olur
Bebeğin sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah

Canimm şükür iyiyim sen nasılsın
Evet tüp bebek iicn hazırlanırken hamile.kaldim maalesef dış gebelik oldu.nasip, kısmet..
İnşallah saglikla gelsin yavrularımız
gecmis olsun kuzumm
inshallah canim Rabbim en kisa zamanda gonlune gore versin aminnnnn

ben de iyim cok sukur bir yenilik yok

Ya ciddimisin çok üzüldüm kuzumm ya çok geçmiş olsun
Aynen canim cok yorucu yıpratıcı bir süreçti cok üzüldüm ama sonra kendi sagligimi dusunmeye basladim yapcak bisi yok hersey Allah'tan vakti zamanı varmış demekki.
Cok agri sanci cektim kanamam yogun ve parçalı oldu bugun daha iyiyim cok şükür

Ayni bende transferi bekliyorum benim 3 tane 5. Gun embriyosy donduruldu ilk reglimj oldum doktor bana yasmin verdi sen de kullaniyormusun herhangi bir ilac

Ayni bende transferi bekliyorum benim 3 tane 5. Gun embriyosy donduruldu ilk reglimj oldum doktor bana yasmin verdi sen de kullaniyormusun herhangi bir ilac
Hayır hiç bişey vermedi. Düzensiz regl oluyorum vaktinde olayı diyr duphaston istedim gecikirden gel öyle verelim dedi bakalım 2 hafta kaldı 2. Adete

Kızlar sonucuma bakar mısınız trombofili panel testim çıktı iki dusugum var iğne mi kullanmam gerekiyor acaba

Eklentiler

• IMG_20220923_131353.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar sonucuma bakar mısınız trombofili panel testim çıktı iki dusugum var iğne mi kullanmam gerekiyor acaba
Pıhtılaşma taşıyıcısısın ama bir den fazla gende olduğu için sulandırıcı iğne olman gerekecek hamile kaldığında dozunu Dr un belirleyecektir geçmiş olsun

Pıhtılaşma taşıyıcısısın ama bir den fazla gende olduğu için sulandırıcı iğne olman gerekecek hamile kaldığında dozunu Dr un belirleyecektir geçmiş olsun
Son gebelikte aspirin kullandım normal olarak yeterli gelmedi yine düşük yapmıştım bencede iğne kullanmam gerekecek teşekkür ederim

Folik asitler heterozigot..
Sadece pai heterozigot.
Doktorlar heterozigot olanlaraa kan sulandırıcı başlatıyorlar. Bazıları 3 ayın sonunda kesiyor bazıları 9 ay kullanıyor.

Ben varım
Sol tüpümde akış azdı ve hag sonrası açtıklarını söylemişlerdi. Gebeliğimi sol tüpteki yumurta ile oldu
Peki kaç ay sonra hamile kaldın kuzum beni endişelendiren 9 ay önce sonomedde çekildiğimde de sağın başı tıkalıydı açtılar ondan sonra sağda solda 2 yumurtam vardı bi tanesi tuttu ama düştü kürtaj oldum diyorumki sol taraftaki yumurta tuttu heralde ondan sonra 3 ay denedim yine olmadı yine hsg çektirdim bu sefer sağ yine tıkalıydı ama sonu tıkanıkmış açmış şu an iki yumurta da sağ tarafta endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…