- 3 Nisan 2021
- 1.036
- 778
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.981
Kullanmam gerekiyor gerekmiyor konusunda kararsız kalmaz umarım diğer tüm testlerim temiz çıktı şuan sadece genetiği bekliyoruz bakalım pazartesi doktorumla gorusecem teşekkür ederim yorumun içinFolik asitler heterozigot..
Sadece pai heterozigot.
Doktorlar heterozigot olanlaraa kan sulandırıcı başlatıyorlar. Bazıları 3 ayın sonunda kesiyor bazıları 9 ay kullanıyor.
Sıkma canını yavrum herşeyin zamanı var sen sağlıklı olda o olur zaten yavrumAynen canim cok yorucu yıpratıcı bir süreçti cok üzüldüm ama sonra kendi sagligimi dusunmeye basladim yapcak bisi yok hersey Allah'tan vakti zamanı varmış demekki.
Cok agri sanci cektim kanamam yogun ve parçalı oldu bugun daha iyiyim cok şükür
Teşekkür ederim canım. İnsallah bakalım biraz zaman lazim. Sen nasılsın neler yapıyorsun takip edemedim fazla buralariSıkma canını yavrum herşeyin zamanı var sen sağlıklı olda o olur zaten yavrum
Ben hsg çektirdiğim ay sağdan yumurtaladım ve gebelik olmadı.Peki kaç ay sonra hamile kaldın kuzum beni endişelendiren 9 ay önce sonomedde çekildiğimde de sağın başı tıkalıydı açtılar ondan sonra sağda solda 2 yumurtam vardı bi tanesi tuttu ama düştü kürtaj oldum diyorumki sol taraftaki yumurta tuttu heralde ondan sonra 3 ay denedim yine olmadı yine hsg çektirdim bu sefer sağ yine tıkalıydı ama sonu tıkanıkmış açmış şu an iki yumurta da sağ tarafta endişeleniyorum
Bazı doktorlar pai önemsiz görüyor. Faktör yazanlar daha önemli. Ama düşük hikayen olduğu için kararsız kalmaz.Kullanmam gerekiyor gerekmiyor konusunda kararsız kalmaz umarım diğer tüm testlerim temiz çıktı şuan sadece genetiği bekliyoruz bakalım pazartesi doktorumla gorusecem teşekkür ederim yorumun için
İnşallah bu sefer sagsalim kavusurumBazı doktorlar pai önemsiz görüyor. Faktör yazanlar daha önemli. Ama düşük hikayen olduğu için kararsız kalmaz.
Hicc strese sokma kendini bence hsg sonrasi banada sağ tüpte tıkanıklık var dediler tıkanıklık açılmadı ama Rabbim nasip etti 1yılı geçti sonra hayırlı haberi aldım canım yumurta bir taraftan diğer tarafa yakalanabiliyormuş bazenPeki kaç ay sonra hamile kaldın kuzum beni endişelendiren 9 ay önce sonomedde çekildiğimde de sağın başı tıkalıydı açtılar ondan sonra sağda solda 2 yumurtam vardı bi tanesi tuttu ama düştü kürtaj oldum diyorumki sol taraftaki yumurta tuttu heralde ondan sonra 3 ay denedim yine olmadı yine hsg çektirdim bu sefer sağ yine tıkalıydı ama sonu tıkanıkmış açmış şu an iki yumurta da sağ tarafta endişeleniyorum
Nasıl yani tüp bebeğe başladığında ilaçlarla yumurtlama olmuyor mu zatenBen hsg çektirdiğim ay sağdan yumurtaladım ve gebelik olmadı.
Hemen sonrakş ay tüp bebeğe başladım ve nisana kadar yani 5 ay yumurtlama olmadı zaten. İlaçlar kullandım sürekli. Ama tüp bebekte sağdaki yumurtalığımdaki yumurtalar kalitesizdi.
Nisanda ilk defa yumurtlama oldu ve soldan olan oldu. O da gebelik oldu çok şükür
Aynen öyle de dediler ama işte bazen dediğin gibi kısmet hayırlsı olsunHicc strese sokma kendini bence hsg sonrasi banada sağ tüpte tıkanıklık var dediler tıkanıklık açılmadı ama Rabbim nasip etti 1yılı geçti sonra hayırlı haberi aldım canım yumurta bir taraftan diğer tarafa yakalanabiliyormuş bazen
Aynen. Önce yumurtalar toplansın diye ilaç verdiler. Yumurtalar toplandı. Embryolar donduruldu.Nasıl yani tüp bebeğe başladığında ilaçlarla yumurtlama olmuyor mu zaten
Hmmm anladım ama iki tarafta da yumurta oluşsaydı ilkinde belkide ilkinde tutacaktıAynen. Önce yumurtalar toplansın diye ilaç verdiler. Yumurtalar toplandı. Embryolar donduruldu.
Sonrasıda kist oluşmasın diye yumurta oluşumu baskılandı. Sonrasında 2 ay üst üste transfer oldum. Bu süreçte de yumurtlama baskılandı. Onlarda negatif oldu.
Sonraki ay ilk defa yumurtlama oldu gebelik oluştu..
Orası nasipHmmm anladım ama iki tarafta da yumurta oluşsaydı ilkinde belkide ilkinde tutacaktı
Evet haklısınız cok üzülmüştüm ben tıkalı olan tüpte yumurta oluşmasına kısmet artık Allah isterse olurOrası nasip
O süreç içerisinde o kadar çok şey yaşıyorsunuz ki hangisi vesile oldu bilmiyorsunuz
Tebrik ederim, Allahim Erdemli, saglikli, Mutlu bir evlat Nasip etsin .Merhaba canlarımSonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
Selizay
Merhaba canlarımSonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
Selizay
AminnTebrik ederim, Allahim Erdemli, saglikli, Mutlu bir evlat Nasip etsin .darisi isteyen tum hanimlarimiza.
Yaaa EsroşuummBizlerde dümdüz senin duygularını heyecanını paylaşıyoruz kuzucummmm
Rabbim sağlıcakla ilerlemesini vakti gelince kucağına almayı nasip etsin aminn
Masadan bir bir eksiliyor dostlarrrr
Çiçeğiiiimmmm, hayırlı olsun çok sevindimmmMerhaba canlarımSonunda o gün geldi...
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
Selizay
Allah razı olsun Özgecim, inşallah hep iyi haberleri paylaşırım sizlerleÇiçeğiiiimmmm, hayırlı olsun çok sevindimmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,aminnn
Dua et bizlere de