- 18 Mayıs 2022
- 385
- 237
- 24
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.921
sen geç bile kalıyorsun kuzu bir test yaptırman şart2 Eylülde aşılama oldum. Bugün 17. Günüm. Halen test yapmaya korkuyorum. Negatif görmeye hazır değilimadet olacakmışım gibi de bi halim var. Gücüm kalmadı arkadaşlar Allah gönülden anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Biz bu uğurda çok emek veriyoruz ve hakediyoruz
Canım çok bariz görünüyor ama hemen mi çıktı çizgi
evet canım 5 dakika içinde çıktı hemdeCanım çok bariz görünüyor ama hemen mi çıktı çizgi
Nasıl yaniiiiiiiiiiiii
Valla bilmiyorum biz vagzgeçmiştik eşimle bi kaçamak oldu sanırım oda tuttu yaa 9 gün gecikmem varNasıl yaniiiiiiiiiiiii
ooo gayet gorunuyor , hemen mı cıktı canım
evet 5 dakika içinde çıktı hemen kalp krizi geçiricektim çünkü tamamen umutsuz vakaydımooo gayet gorunuyor , hemen mı cıktı canım
hayırlı olsun canım ,maşallah bebişin gelmişİnanamadık eşimle 2 tane test yaptık ve ikisinde de çıktı bu şekilde
Ay ben 2 kere kimyasal geçirdim çok korkuyorum kızz hala emin olamıyorum. 2 tane test yaptık eşimle ikiside böyleydi. Doktorum bi ilaç verdi eğer gebeysen ilaçtan sonra cuma pazar arası adet görmemen lazım dedi şimdi onu bekliyorum emin olmak içinhayırlı olsun canım ,maşallah bebişin gelmiş
Susamış topraklara su serptin resmen
ay hadi inşallah kuzum yaaa aksi bişi çıkacak diye çok korkuyorum hala emin değilim ve inanılmaz bir şekilde iç güdüsel olarak varlığını hissedemiyorum sinirlerim bozuluyoooooSusamış topraklara su serptin resmengrupça buna ihtiyacımız vardı bariz görünüyo hayırlı olsun sağlıkla gelsin
sokturucu falan kullanma sakınn,Ay ben 2 kere kimyasal geçirdim çok korkuyorum kızz hala emin olamıyorum. 2 tane test yaptık eşimle ikiside böyleydi. Doktorum bi ilaç verdi eğer gebeysen ilaçtan sonra cuma pazar arası adet görmemen lazım dedi şimdi onu bekliyorum emin olmak için
doktorum duhaston verdi kız içtim ben onu söyledim bide ona tabi o zaman test yapmamıştım dahasokturucu falan kullanma sakınn,
oyle oluyor benımde bır kımyasal ve dıs gebelıgım var
daha önce kimyasal geçirmişsin biran önce doktora git önlem alıray hadi inşallah kuzum yaaa aksi bişi çıkacak diye çok korkuyorum hala emin değilim ve inanılmaz bir şekilde iç güdüsel olarak varlığını hissedemiyorum sinirlerim bozuluyooooo
valla haftaya gidicem şimdi düğünler kınalar var vakit bulamıyorum ki onadaha önce kimyasal geçirmişsin biran önce doktora git önlem alır
Ahhh canimm vallahi gördüm
Hep vazgectigimiz anda gelir boyle guzelliklerValla bilmiyorum biz vagzgeçmiştik eşimle bi kaçamak oldu sanırım oda tuttu yaa 9 gün gecikmem var