Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hücre sayısı olarak çok bilgim yok canım
Ben hep kalite derecesi olarak baktım
Hadi inşallah güzelce tutunurlar

Bu ay fazla ümitlenmiştim perşembe günü bat erken gebelik testi yaptım az önce hayaletin hayaleti bile çizgi yok püffffff 2 yıldır aynı hüsran bazı şeyleri kabullenmek mi lazım
Aynıymış bat tarihlerimiz ben artık umutlanamıyorum inşallah bir sonraki ay verirsin güzel haberini

kizlar merhaba napiyorsunuz, nasilsiniz, hani nerde ovu testleri, macun tarifleri, bebek haberleri ? Dört gözle bekliyorum
çiçeğimmm iyiyiz sen nasılsın ? bebiş nasıl
ben duraklama donemındeydım dıs gebelık sonrası, dün Hsg cektrıdım sukur temız cıktı..
maraton başlıyor
ınsallah tekrardan saglıkla hayırlı evlatlar verır Allahım sızlere burdan yazmak nasıp olur

Burdan devam ediyorum papatyam hsgnin temiz çıkması süper haber.. içerisi ohh iyotla yıkandı mis gibi oldu bu iki ayda sağlıklı bi şekilde tutunacak inşallah bebişin

Kızlarrr sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum ama tuzlu geldi azıcık

10 gün sonra ben haber vericem inşallahh
Ay Allahim duy sesimizi
2 eylülde ilk kez aşılama yaptırdım. Çok belirtim de yok sol kasığımda acı gibi sızlama var sadece. karamsarlaştım valla
Valla mutsuzlugun umutsuzlugun dibindeyken aldim guzel haberi, o isler hic oyle olmuyor, ummadigin anda geliverir bebecik
Cok gecmis gitmis olsun Insallah, rahim filmi de cekildiyse tamamdir artik bu is Sizi de bi sonraki asamaya hamis anneler asamasina bekliyoruz artik, burda da bir sinav bir bekleme var Sürekli Cok sukur

aminnn kuzum, Allah razı olsun..
ınsallahhh annısler grubuna gecerız bızlerde artık

Çok iyi canım
Hsg nin temiz çıkmasına sevindim.
İnşallah tez zamanda güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…