- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.821
Annesi dedi!Annesi dediiiiAhh annesi o korku hep devam edecek
Hücre sayısı olarak çok bilgim yok canımSırf sen böyle yazdın diye bugün sordum kuzum"2 adet çok kaliteli 3. Gün embriyosu transfer edildi, bir tanesi 8 hücreli bir tanesi kompakt halindeydi" dedi."Normalde 5. Günde 8 hücreli olması gerekir ama çok güzel geliştiler" dedi.
Ay hadi inşallah tutunur pıtırcıklarım
Aynıymış bat tarihlerimiz ben artık umutlanamıyorum inşallah bir sonraki ay verirsin güzel haberiniBu ay fazla ümitlenmiştim perşembe günü bat erken gebelik testi yaptım az önce hayaletin hayaleti bile çizgi yokpüffffff 2 yıldır aynı hüsran bazı şeyleri kabullenmek mi lazım
İnşallah birlikte veririzAynıymış bat tarihlerimiz ben artık umutlanamıyorum inşallah bir sonraki ay verirsin güzel haberini
iyiz asıl sen nasılsınGünaydınnnNasılsınız bakalım?
İyiyim bebeklerimle gün geçiriyorumiyiz asıl sen nasılsın
10 gün sonra ben haber vericem inşallahhkizlar merhaba napiyorsunuz, nasilsiniz, hani nerde ovu testleri, macun tarifleri, bebek haberleri? Dört gözle bekliyorum
2 eylülde ilk kez aşılama yaptırdım. Çok belirtim de yokkizlar merhaba napiyorsunuz, nasilsiniz, hani nerde ovu testleri, macun tarifleri, bebek haberleri? Dört gözle bekliyorum
çiçeğimmm iyiyiz sen nasılsın ? bebiş nasılkizlar merhaba napiyorsunuz, nasilsiniz, hani nerde ovu testleri, macun tarifleri, bebek haberleri? Dört gözle bekliyorum
Burdan devam ediyorum papatyamçiçeğimmm iyiyiz sen nasılsın ? bebiş nasıl
ben duraklama donemındeydım dıs gebelık sonrası, dün Hsg cektrıdım sukur temız cıktı..
maraton başlıyor
ınsallah tekrardan saglıkla hayırlı evlatlar verır Allahım sızlere burdan yazmak nasıp olur
Kolay bir süreç değil ama sonucu için katlanılır kuzucumİyiyim bebeklerimle gün geçiriyorumBugün yeniden iğnelere başlıyorum.Tüp bebekten sonra iğne kullanımı bitecek sanıyordum yanılmışım
Kuzucuklarım bana tutunsunda dayanırım
inşallaahhh tatlımmm, amınnnn...Burdan devam ediyorum papatyamhsgnin temiz çıkması süper haber.. içerisi ohh iyotla yıkandı mis gibi oldu bu iki ayda sağlıklı bi şekilde tutunacak inşallah bebişin
Ay Allahim duy sesimizi10 gün sonra ben haber vericem inşallahh
Valla mutsuzlugun umutsuzlugun dibindeyken aldim guzel haberi, o isler hic oyle olmuyor, ummadigin anda geliverir bebecik2 eylülde ilk kez aşılama yaptırdım. Çok belirtim de yoksol kasığımda acı gibi sızlama var sadece. karamsarlaştım valla
Cok gecmis gitmis olsun Insallah, rahim filmi de cekildiyse tamamdir artik bu isçiçeğimmm iyiyiz sen nasılsın ? bebiş nasıl
ben duraklama donemındeydım dıs gebelık sonrası, dün Hsg cektrıdım sukur temız cıktı..
maraton başlıyor
ınsallah tekrardan saglıkla hayırlı evlatlar verır Allahım sızlere burdan yazmak nasıp olur
aminnn kuzum, Allah razı olsun..Ay Allahim duy sesimizi
Valla mutsuzlugun umutsuzlugun dibindeyken aldim guzel haberi, o isler hic oyle olmuyor, ummadigin anda geliverir bebecik
Cok gecmis gitmis olsun Insallah, rahim filmi de cekildiyse tamamdir artik bu isSizi de bi sonraki asamaya hamis anneler asamasina bekliyoruz artik, burda da bir sinav bir bekleme var Sürekli Cok sukur
Çok iyi canımçiçeğimmm iyiyiz sen nasılsın ? bebiş nasıl
maraton başlıyor