- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.841
sagol canım benımmm,Çok iyi canım
Hsg nin temiz çıkmasına sevindim.
İnşallah tez zamanda güzel haberlerle gelirsin
sukur gectı gıttı.
sen nasılsın transfer ne zaman..
amiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım benımmm,Çok iyi canım
Hsg nin temiz çıkmasına sevindim.
İnşallah tez zamanda güzel haberlerle gelirsin
Transferim henüz belli değil canımsagol canım benımmm,
sukur gectı gıttı.
sen nasılsın transfer ne zaman..
amiiinnn
ohh az kalmıs ozaman ...Transferim henüz belli değil canım
Opu dan sonraki 2. Adette transfere hazırlanıcaz
Şuan ilk adetimdeyim
Muhtemelen 2. Adetin bitmesi rahim kalınlaşması beklemek vs derken Ekim sonu Kasım başı ancak olur.
Aslında evet zor kısımları geçtikohh az kalmıs ozaman ...
hadı ınsallahhh sımsıkı tutunsun bebısın, sonucun cok guzel olsun .
en zor kısımlerı aştın
hahaha dımı tarnsfer bekleme surecı sonrada test bekleme :)Aslında evet zor kısımları geçtik
Heyecanlı kısma gelince reklama girdik
Zaman geçmiyor
24 EylülKolay bir süreç değil ama sonucu için katlanılır kuzucum test günün ne zaman
Aynen bu süreçler hep beklemekle geçiyorhahaha dımı tarnsfer bekleme surecı sonrada test bekleme :)
hayatımız beklemeklı gecıyor,saglıkla gelsınlerde beklerız
Canim ne sorcam opudan kac gun sonra adet oldunuz benim bugun 5. Gun sanki adet oldum gibi ama degil gibide anlamadimTransferim henüz belli değil canım
Opu dan sonraki 2. Adette transfere hazırlanıcaz
Şuan ilk adetimdeyim
Muhtemelen 2. Adetin bitmesi rahim kalınlaşması beklemek vs derken Ekim sonu Kasım başı ancak olur.
Ben 5 gun sonra olmustumCanim ne sorcam opudan kac gun sonra adet oldunuz benim bugun 5. Gun sanki adet oldum gibi ama degil gibide anlamadim
Yok kuzu, hiç birini ödemiyor.Kızlarrr sgknın ödediği progesteron iğnesi var mı hiç?progestan ampul ya da prolutex demiş doktorum ama tuzlu geldi azıcık
Ben opudan sonra 7.gün adet olmuştum.Canim ne sorcam opudan kac gun sonra adet oldunuz benim bugun 5. Gun sanki adet oldum gibi ama degil gibide anlamadim
Opudan sonra adet sancısı bende de oldu hep. Opu gününü saymazsak 12.gün oldum benCanim ne sorcam opudan kac gun sonra adet oldunuz benim bugun 5. Gun sanki adet oldum gibi ama degil gibide anlamadim
Prulutex buldum aldım direk, batırdı bu sıpacıklar beniYok kuzu, hiç birini ödemiyor.
Ama progestan dex prolutex daha uygun..
Hiç bise sennnnn ben Tedaviye tam başlarken medikal park işim değiştirdiği için rapor çıkartmayı iptal etti yine benim başıma gelen geldi devletten rapor çıkartıp başlıcaz ölmez sağ kalırsakMaviesra . naptiiinnnjn
Benin 28 çıktığında ilaç vermedi.. ama 34 çıktı geçenlerde ilaç verdi. Gerçi ben 15gün sonra tüp bebeğe başlayacağım belki, o yüzden işi garantiye almak istedi canım. Aslında yüksek değil ama doktorun kararı biraz yani..Kızlar PROLAKTIN 30.3 çıktı bu yüksek mi pzt doktora gideceğim acaba ilaç verip düşürür mü?
Hayirlisi olsun canim her şeyde bir hayır var=)Hiç bise sennnnn ben Tedaviye tam başlarken medikal park işim değiştirdiği için rapor çıkartmayı iptal etti yine benim başıma gelen geldi devletten rapor çıkartıp başlıcaz ölmez sağ kalırsak