- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.781
Kuzum çok karışık yazılanlar ama pai mutasyon var denmiş net okuyabildiğim o oldu..Herkese merhaba kızlar ben venevv hatırlayanlar varsa eğer adımı değiştirdim 1 kürtaj ve ardından düşük yapınca genetiğe gittim pıhtılaşma sonucumu yorumlayabilen var mı? Dr perşembeye kadar yokmuş
Benim kız var 6 yaşında o zaman bir sıkıntı yoktu muhtemelen sonradan oluşan bir durum bu ozaman. Şimdi ben bu sonucu genetik dr una mı göstereceğim yoksa kadın doğum dr una göstermem yeterli mi? Çok sağol canımKuzum çok karışık yazılanlar ama pai mutasyon var denmiş net okuyabildiğim o oldu..
Pai homozigot pıhtılaşma iğnesi kullanman gerekiyor.
Folik asit heterozigot bazı doktorlar 9 ay folik asit kullandırıyor bazıları önemsemiyor…
Kadın doğuma sadece göstersende yeterli.Benim kız var 6 yaşında o zaman bir sıkıntı yoktu muhtemelen sonradan oluşan bir durum bu ozaman. Şimdi ben bu sonucu genetik dr una mı göstereceğim yoksa kadın doğum dr una göstermem yeterli mi? Çok sağol canım
Oldum oldummmMaviMujdem bugun transfer gunundu nasilsin nasil gecti
Ay hem de çifte pıtırcıkOldum oldummmDua edin bana
1. Kalite 2 adet 3. gün embriyosu transfer edildiiPıtırcıklarımı aldım döndüm
İnşallah kuzummAy hem de çifte pıtırcıkdualarım seninle canım
Ayy dualarımız seninleOldum oldummmDua edin bana
Yaaa kuzummm, sen yazdın diye de duygulandım bakAyy dualarımız seninleikiside sımsıkı tutunur inşallah
Yaaaaa ne tatlii dualarim seninle..hadi bakalim ikiside seni birakmasin insallah..ben neyi merak ediyorum hani transfere idrara sıkışık giriyorsun ya sonra ne zaman tuvalete gidiliyorOldum oldummmDua edin bana
İşte orası fenaYaaaaa ne tatlii dualarim seninle..hadi bakalim ikiside seni birakmasin insallah..ben neyi merak ediyorum hani transfere idrara sıkışık giriyorsun ya sonra ne zaman tuvalete gidiliyor
Canım senin yaş kaçOldum oldummmDua edin bana
1. Kalite en iyisi değil mi bana öyle dediler ama?33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim çok uzaktan geldiğimiz için azıcık ısrar ettimCanım senin yaş kaç
Bizim doktor 2 tane transfer yapmıyor genç yaş diyr birde hiç gebelik olmadı diye.
Birde transfer için en iyi kalite dekileri tercih etmediler mi öncelik olarak neden 1. Kalite.
35 yaş altı na tercih etmiyorlar genelde evt1. Kalite en iyisi değil mi bana öyle dediler ama?33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim çok uzaktan geldiğimiz için azıcık ısrar ettim
Aminnn35 yaş altı na tercih etmiyorlar genelde evt
Öyle dediler ise siz anlayın diye 1. Kalite demişlerdir normalde iyi kalite 3 ila 6 arasıdır.
Ama halk arasında biz hep Bi şey iyi si 1. Kalite deriz. Embriyo yu tıpta farklı sınıflandırıyorlar .
İnşallsh güzel sonuçlar alırız hep birlikte
İkiz anneleri mi olcaz biz şimdiiiBende 33 yasindayim 8 yildir cocugumuz olmuyor bizede 2 tane koycaklar ama devlette 35 yas siniri var die biliyorum
Ya çen uyuyamadin mi yoksa heyecandanİkiz anneleri mi olcaz biz şimdiii
Güzel olcak inşallah canımmYaaa kuzummm, sen yazdın diye de duygulandım bak
Uyuyamadım, birde büyük tuvaletimi yaparken bişey olursa diye çiş yapıp kalkıyorum hemenYa çen uyuyamadin mi yoksa heyecandan