Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba kızlar ben venevv hatırlayanlar varsa eğer adımı değiştirdim 1 kürtaj ve ardından düşük yapınca genetiğe gittim pıhtılaşma sonucumu yorumlayabilen var mı? Dr perşembeye kadar yokmuş

Eklentiler

• BA4915F6-2B84-4554-9BB1-C0539824E3D6.jpeg
    203,2 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum çok karışık yazılanlar ama pai mutasyon var denmiş net okuyabildiğim o oldu..
Pai homozigot pıhtılaşma iğnesi kullanman gerekiyor.
Folik asit heterozigot bazı doktorlar 9 ay folik asit kullandırıyor bazıları önemsemiyor…

Benim kız var 6 yaşında o zaman bir sıkıntı yoktu muhtemelen sonradan oluşan bir durum bu ozaman. Şimdi ben bu sonucu genetik dr una mı göstereceğim yoksa kadın doğum dr una göstermem yeterli mi? Çok sağol canım

Kadın doğuma sadece göstersende yeterli.
Genetik doktoru sadcee yorumlamasını söyleyecektir, tedavi için bir yetkisi olmuyot

Yaaaaa ne tatlii dualarim seninle..hadi bakalim ikiside seni birakmasin insallah..ben neyi merak ediyorum hani transfere idrara sıkışık giriyorsun ya sonra ne zaman tuvalete gidiliyor
İşte orası fena 5 10 dk sonra gidebilirsin dedi dayanabilirsen yarım saat sonra çıkmadan gidebilirsin ama mutlaka tuvalete gidip öyle çık dedi, 15 dk dayanabildim

Oldum oldummm Dua edin bana
1. Kalite 2 adet 3. gün embriyosu transfer edildiiPıtırcıklarımı aldım döndüm
Canım senin yaş kaç
Bizim doktor 2 tane transfer yapmıyor genç yaş diyr birde hiç gebelik olmadı diye.
Birde transfer için en iyi kalite dekileri tercih etmediler mi öncelik olarak neden 1. Kalite.

Canım senin yaş kaç
Bizim doktor 2 tane transfer yapmıyor genç yaş diyr birde hiç gebelik olmadı diye.
Birde transfer için en iyi kalite dekileri tercih etmediler mi öncelik olarak neden 1. Kalite.
1. Kalite en iyisi değil mi bana öyle dediler ama?33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim çok uzaktan geldiğimiz için azıcık ısrar ettim

1. Kalite en iyisi değil mi bana öyle dediler ama?33 yaşındayım, 7 yıllık evliyim çok uzaktan geldiğimiz için azıcık ısrar ettim
35 yaş altı na tercih etmiyorlar genelde evt
Öyle dediler ise siz anlayın diye 1. Kalite demişlerdir normalde iyi kalite 3 ila 6 arasıdır.
Ama halk arasında biz hep Bi şey iyi si 1. Kalite deriz. Embriyo yu tıpta farklı sınıflandırıyorlar .
İnşallsh güzel sonuçlar alırız hep birlikte

AminnnTransfer öncesi embriyoloğum ile görüştüm gece türlü türlü kabuslar gördüğümü hepsinin yokolup gittiğinden korktuğumu söyledim.Gülümsedi hepsi çok çok kaliteli dedi.Aynen ben anlayayım diye 1. Kalite dediler demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…