- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.801
2 3 kayısıyı suya koy biraz şişsinler sonra onlari ye canım su dönemde bizim kabızlığımıza çok iyi geliyorUyuyamadım, birde büyük tuvaletimi yaparken bişey olursa diye çiş yapıp kalkıyorum hemenkabızda olmamam lazımmış nasıl olacak bilmiyorum
Kuzum kayısı tüket kabız olmazsın ınsallaahhh..Uyuyamadım, birde büyük tuvaletimi yaparken bişey olursa diye çiş yapıp kalkıyorum hemenkabızda olmamam lazımmış nasıl olacak bilmiyorum
Ya seni yerimUyuyamadım, birde büyük tuvaletimi yaparken bişey olursa diye çiş yapıp kalkıyorum hemenkabızda olmamam lazımmış nasıl olacak bilmiyorum
Ben de 2 tane embriyo koyulması taraftarıydım. Hatta ikiz olursa hep hayalimdi ama kısmet artık. Doktorum arkadaşıma olmazsa 2. De koyarız demiş. O taze transfer oldu bekliyor şuan aynı yaştayızAminnnTransfer öncesi embriyoloğum ile görüştüm gece türlü türlü kabuslar gördüğümü hepsinin yokolup gittiğinden korktuğumu söyledim.Gülümsedi hepsi çok çok kaliteli dedi.Aynen ben anlayayım diye 1. Kalite dediler demek ki
Kız öyle bir girdin ki bi haber gelecek sandımKızlarrrrrr ne habersinizMfk ilr ilerleyenler var mı mfk yaptık ılkndefa bakalım naısl olacak ozlemısım burayı
Kabızlık yok galiba saftirik korkularım var, ya zorlanırsam ya düşerse2 3 kayısıyı suya koy biraz şişsinler sonra onlari ye canım su dönemde bizim kabızlığımıza çok iyi geliyor
Alayım bari altta aktar vardıKuzum kayısı tüket kabız olmazsın ınsallaahhh..
su ıc bol bol
İnşallahYa seni yerim.aksamdan suya kayisi koy kusum sabah kayisilari ye suyu da ic olmazsin insaAllah
Vallla herkes bana öyle diypKız öyle bir girdin ki bi haber gelecek sandım
Yaaaaa hadi inşallahVallla herkes bana öyle diypaz kaldı az selizayım aç cok tanıdım benı umudum var
Ahh annesi o korku hep devam edecekKabızlık yok galiba saftirik korkularım var, ya zorlanırsam ya düşerse
Önce senden haberleri alcaz benim daha transfere varİkiz anneleri mi olcaz biz şimdiii
Hayirli uğurlu olsun inşallahYaaa
Çok teşekkür ederim. Senin doğum ne zaman?
Pik canımKızlar dün ve bugün testlerim bugün için pik olmuş diyebilir miyim acaba
İnşallahhÖnce senden haberleri alcaz benim daha transfere var
Zaten ilk dk itibaren tutunuyor. Rahim dümdüz değil içi ipliklerle dolu.. Ama tutunduktan sonra içine yerleşip ilk deri tabakasını aşması gerekiyor. O kısmı önemli. Ona sen be yaparsan müdahale edemezsin anı yaşa rahatına bak.Kabızlık yok galiba saftirik korkularım var, ya zorlanırsam ya düşerse
Sırf sen böyle yazdın diye bugün sordum kuzum35 yaş altı na tercih etmiyorlar genelde evt
Öyle dediler ise siz anlayın diye 1. Kalite demişlerdir normalde iyi kalite 3 ila 6 arasıdır.
Ama halk arasında biz hep Bi şey iyi si 1. Kalite deriz. Embriyo yu tıpta farklı sınıflandırıyorlar .
İnşallsh güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Ayy yerim ben onları, güzel güzel tutunsunlarZaten ilk dk itibaren tutunuyor. Rahim dümdüz değil içi ipliklerle dolu.. Ama tutunduktan sonra içine yerleşip ilk deri tabakasını aşması gerekiyor. O kısmı önemli. Ona sen be yaparsan müdahale edemezsin anı yaşa rahatına bak.