- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.861
Anladım adete bir hafta kala gögüslerim baya şişiyor ağrıyor bu bile rahatsız ediyor zaten bir süredir bebek istiyorduk olmadı belki bu hormondandır diye düşünüyorum. Bakalım doktor ne diyecek ilaç vermezse de isticemB
Benin 28 çıktığında ilaç vermedi.. ama 34 çıktı geçenlerde ilaç verdi. Gerçi ben 15gün sonra tüp bebeğe başlayacağım belki, o yüzden işi garantiye almak istedi canım. Aslında yüksek değil ama doktorun kararı biraz yani..
Asilama tedavisi gordugumde bende son dozumu o sekilde yapmistim ..bide o kalemlerin icinde biraz daha oluyor tam bitmiyorKızlar cok acil yardımcı olur musunuz doktoruma yazdım ama cevap gelmedi. Gonalf 450 kullanıyorum günlük 75 vurunuyorım pen şeklinde Fakat tedavime 2 gün kala iğnem bitecek tekrardan iğne Alman gerek dedi doktorum 2 gün için. Bende gonalfın flakon şeklinde olanını buldum toz şeklinde 75 lik etkisi aynı mdır sizce
Aynı oluyot. Bende falkon kullandım.Kızlar cok acil yardımcı olur musunuz doktoruma yazdım ama cevap gelmedi. Gonalf 450 kullanıyorum günlük 75 vurunuyorım pen şeklinde Fakat tedavime 2 gün kala iğnem bitecek tekrardan iğne Alman gerek dedi doktorum 2 gün için. Bende gonalfın flakon şeklinde olanını buldum toz şeklinde 75 lik etkisi aynı mdır sizce
Ne oldu kız yineeHiç bisesennnnn ben Tedaviye tam başlarken medikal park işim değiştirdiği için rapor çıkartmayı iptal etti yine benim başıma gelen geldi devletten rapor çıkartıp başlıcaz ölmez sağ kalırsak
Özele gidim dedim ordada yıllardır hastane kendi rapor çıkartıyordu ben başlayınca o rapor işi kalkmış gittiğim yeri kurutuyorumNe oldu kız yinee
Merhaba tekirdağ’da özel kürtaj yapan biri biliyo musunuzBizim hastaneye haftanın 2 günü acıbadem maslak hastanesindeki murat bozkurt ta geliyormuş.
olduğu zamanda kendiside görüyormuş hastaları olmadığı günler takibi hastanenin kendi tüp bebek doktoru yapıyor.
ben tekirdağdayım
hakkımızda hayırlısı olsun
MerhabaMerhaba tekirdağ’da özel kürtaj yapan biri biliyo musunuz
Yok yinede öyle demeyelim de vakti zamanı daha gelmemiş diyelim . Peki şimdi napacaksın bende medical den rapor çıkarmayı düşünüyodumÖzele gidim dedim ordada yıllardır hastane kendi rapor çıkartıyordu ben başlayınca o rapor işi kalkmış gittiğim yeri kurutuyorum
şaka mısınız ?????Merhaba tekirdağ’da özel kürtaj yapan biri biliyo musunuz
Yanlış yerdesinizMerhaba tekirdağ’da özel kürtaj yapan biri biliyo musunuz
Yok yinede öyle demeyelim de vakti zamanı daha gelmemiş diyelim . Peki şimdi napacaksın bende medical den rapor çıkarmayı düşünüyodum
Evet dmi duraklama dönemi yine grup..Kızlar yok mu yaa test yapacak yapan yumurtlama takip eden falan
Yine duraklama dönemine mi girdik bir durgunluk var
Kuruduk mu noldu
Ayyy sorma niye böyle olduk anlamadımEvet dmi duraklama dönemi yine grup..
Ben duraklama dan çıktım da içim hala öyle
Havalardan mi nedir bir kasvet var üzerimde hayır olsun..
ya sanırım dolunay carptı benı yerden yere vurduu :) balık burcuyum keyıfsız hısseıdyorum..Ayyy sorma niye böyle olduk anlamadım
Silkelenmek lazım
Sen ne yaptın denemelere başladınız mı
Tez zamanda mucizen seni bulsun inşallah canımya sanırım dolunay carptı benı yerden yere vurduu :) balık burcuyum keyıfsız hısseıdyorum..
kuzu ıkı gun once basladık denemelere bakalım . nasip kısmet ..
hayırlısı ıle nasıp olsun hepımıze
amiiinnnn, hepımızı bulsunTez zamanda mucizen seni bulsun inşallah canım