Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım adete bir hafta kala gögüslerim baya şişiyor ağrıyor bu bile rahatsız ediyor zaten bir süredir bebek istiyorduk olmadı belki bu hormondandır diye düşünüyorum. Bakalım doktor ne diyecek ilaç vermezse de isticem

Kızlar cok acil yardımcı olur musunuz doktoruma yazdım ama cevap gelmedi. Gonalf 450 kullanıyorum günlük 75 vurunuyorım pen şeklinde Fakat tedavime 2 gün kala iğnem bitecek tekrardan iğne Alman gerek dedi doktorum 2 gün için. Bende gonalfın flakon şeklinde olanını buldum toz şeklinde 75 lik etkisi aynı mdır sizce

Asilama tedavisi gordugumde bende son dozumu o sekilde yapmistim ..bide o kalemlerin icinde biraz daha oluyor tam bitmiyor
Tup bebektete kullandim gonalf 900 ve gonalf300 son dozum kalmisti 2 biten kalemden ayarlamistim

Aynı oluyot. Bende falkon kullandım.

Merhaba tekirdağ’da özel kürtaj yapan biri biliyo musunuz

Malesef medical park vakıf üniversitesi kapsamında bir hastane olduğundan sgk kapsamdan çıkarmış rapor çıkartılamıyor artık Bende adeti beklerken denk geldim 1 ay önce gitsem başlıyordum raporlu.Yıllardır rapor çıkartan hastane 1 günde değişti
Yok yinede öyle demeyelim de vakti zamanı daha gelmemiş diyelim . Peki şimdi napacaksın bende medical den rapor çıkarmayı düşünüyodum

Kızlar yok mu yaa test yapacak yapan yumurtlama takip eden falan
Yine duraklama dönemine mi girdik bir durgunluk var
Kuruduk mu noldu
Evet dmi duraklama dönemi yine grup..
Ben duraklama dan çıktım da içim hala öyle
Havalardan mi nedir bir kasvet var üzerimde hayır olsun..

Ayyy sorma niye böyle olduk anlamadım
Silkelenmek lazım
Sen ne yaptın denemelere başladınız mı
ya sanırım dolunay carptı benı yerden yere vurduu :) balık burcuyum keyıfsız hısseıdyorum..
kuzu ıkı gun once basladık denemelere bakalım . nasip kısmet ..
hayırlısı ıle nasıp olsun hepımıze

Tez zamanda mucizen seni bulsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…