Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn🤲Transfer öncesi embriyoloğum ile görüştüm gece türlü türlü kabuslar gördüğümü hepsinin yokolup gittiğinden korktuğumu söyledim.Gülümsedi hepsi çok çok kaliteli dedi.Aynen ben anlayayım diye 1. Kalite dediler demek ki🥰
Ben de 2 tane embriyo koyulması taraftarıydım. Hatta ikiz olursa hep hayalimdi ama kısmet artık. Doktorum arkadaşıma olmazsa 2. De koyarız demiş. O taze transfer oldu bekliyor şuan aynı yaştayız

Kızlar dün ve bugün testlerim bugün için pik olmuş diyebilir miyim acaba 🤔

Eklentiler

• 20220912_165103.jpg
    20220912_165103.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 20220913_145445.jpg
    20220913_145445.jpg
    192,9 KB · Görüntüleme: 25
Kabızlık yok galiba saftirik korkularım var, ya zorlanırsam ya düşerse😂🙈
Zaten ilk dk itibaren tutunuyor. Rahim dümdüz değil içi ipliklerle dolu.. Ama tutunduktan sonra içine yerleşip ilk deri tabakasını aşması gerekiyor. O kısmı önemli. Ona sen be yaparsan müdahale edemezsin anı yaşa rahatına bak.🙂

35 yaş altı na tercih etmiyorlar genelde evt
Öyle dediler ise siz anlayın diye 1. Kalite demişlerdir normalde iyi kalite 3 ila 6 arasıdır.
Ama halk arasında biz hep Bi şey iyi si 1. Kalite deriz. Embriyo yu tıpta farklı sınıflandırıyorlar .
İnşallsh güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Sırf sen böyle yazdın diye bugün sordum kuzum🥰 "2 adet çok kaliteli 3. Gün embriyosu transfer edildi, bir tanesi 8 hücreli bir tanesi kompakt halindeydi" dedi."Normalde 5. Günde 8 hücreli olması gerekir ama çok güzel geliştiler" dedi.🙈
Ay hadi inşallah tutunur pıtırcıklarım🤲❤️🧿

Zaten ilk dk itibaren tutunuyor. Rahim dümdüz değil içi ipliklerle dolu.. Ama tutunduktan sonra içine yerleşip ilk deri tabakasını aşması gerekiyor. O kısmı önemli. Ona sen be yaparsan müdahale edemezsin anı yaşa rahatına bak.🙂
Ayy yerim ben onları, güzel güzel tutunsunlar🙈
İnsanın böyle bilgili arkadaşları olması ne şanslı bişey 🥰

X