- 22 Ağustos 2022
- 1.503
- 1.985
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.761
Raporu hastaneden çıkardık hemen aynı gün çıktı, Trabzon Medikalparkta kendi bünyesinde rapor çıkarmıyordu, Ktüde çıkarmamız lazımdı en az 5 6 ayı bulacaktı, İzmire geldik halloldu şükür
İnşallah pozitif sonuç alırım3. Gün embriyosu olacak diye biraz endişeliyim
Aynen canim 30 toplanmisti 6 degil yanlis yazmisim 9 dollenmis pazartesi takrar bilgi vercekler kaci kalmis kaci gitmis kalitesi ne die sonra 5. Gunde sanirim dondurcaklar 2 adet sonrada transfer olcak bakalimCanım senden 30 yumurta toplanması mı
6 tane mi döllenmiş
Sürecin hayırlı olsun
Maşallah gebesin canım iğnenin etkisi çoktan geçmiştirKızlar iğnemin 13.günü beta 14.12 dün yaptığım hamilelik testi silikti bugün daha koyu çıktı
Embriyolog ile görüştüm, embriyoyu ne kadar dış ortama maruz bırakırsak bozulma olasılığı o kadar artıyor, biran önce doğal vücut ortamında olması daha sağlıklı olur dedi.Ben görüştüğümdede aynı gün çıkar dediler ama ben başlayamadan sürece artık rapor çıkartma yapmayacakları kararı çıkmış benim şansızlığım oldu açıkçası.3.gün olmasına nasıl karar verdilerki banada taze yada bekleyerek transfer yaparz dediker ama sanki 5. Gün daha iyi oluyor diye okuyorum forumdan falan.inş hayırlıysa pozitifi görürsünüz
Embriyolog ile görüştüm, embriyoyu ne kadar dış ortama maruz bırakırsak bozulma olasılığı o kadar artıyor, biran önce doğal vücut ortamında olması daha sağlıklı olur dedi.
Aynen öyle inşallah tutar bakalımAnladım tutsunda 3 5 gün hiç farketmez
Kırmızı erik kompostosu ve siyah üzüm suyu bagirsaklarinizi hareketlendirir.Selizay selizcimm sen şu kabızlık problemini tamamen atlatabildin mi? Uzun bi süre sen de de oldu diye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamamışımdır
Acil önerilere ihtiyacım var patlıcak gibiyim artık 7 gündür pertimönerebileceğin güzel tariflerin var mıdır acaba
Bana da dondurulmuş embriyo transferi olacak.Aynen canim 30 toplanmisti 6 degil yanlis yazmisim 9 dollenmis pazartesi takrar bilgi vercekler kaci kalmis kaci gitmis kalitesi ne die sonra 5. Gunde sanirim dondurcaklar 2 adet sonrada transfer olcak bakalim
Çok sevindim canımmBende iyim canım
Opudan sonraki ilk adetm başladı bugün işte
Diğer adetle birlikte transfere hazırlanacağız
5 adet 5. Gün embriyo su donduruldu hayırlısı artık
Pek sessiz geçiyor şu dönem galiba herkes yumurta kovalıyorNapıyosunuzzzz hani yok mu gebelik haberi yaaa şenlenelim birazzz
Eskiden batlar yumurtlalamalar gün saymalar teknikler ooo hep bi heyecan vardı şimdi çok durgunlaştıkPek sessiz geçiyor şu dönem galiba herkes yumurta kovalıyor
Aaa hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorumBana da dondurulmuş embriyo transferi olacak.
Hakkımızda hayırlısı artık
Allah razı olsun canımÇok sevindim canımm
Önümüzdeki ay bizlere hayırlı haberler verirsin inşaAllah
Rabbim sürecinde kolaylıklar versin
Bence de geçmiştir diye düşünüyorum yoksa iki gün arayla test yaptım yükselme olmasaydı diğer testim daha koyu olmazdı kan sonucum da 14.12 çıktı çok çok yeni belli ki yarın tekrardan kan vericem bakalım yükselme var mıMaşallah gebesin canım iğnenin etkisi çoktan geçmiştir
Maşallah gebesin canım iğnenin etkisi çoktan geçmiştir
Aynen bi bıkkınlık var sankiEskiden batlar yumurtlalamalar gün saymalar teknikler ooo hep bi heyecan vardı şimdi çok durgunlaştık