Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben görüştüğümdede aynı gün çıkar dediler ama ben başlayamadan sürece artık rapor çıkartma yapmayacakları kararı çıkmış benim şansızlığım oldu açıkçası.3.gün olmasına nasıl karar verdilerki banada taze yada bekleyerek transfer yaparz dediker ama sanki 5. Gün daha iyi oluyor diye okuyorum forumdan falan.inş hayırlıysa pozitifi görürsünüz 😊
Raporu hastaneden çıkardık hemen aynı gün çıktı, Trabzon Medikalparkta kendi bünyesinde rapor çıkarmıyordu, Ktüde çıkarmamız lazımdı en az 5 6 ayı bulacaktı, İzmire geldik halloldu şükür 🥰
İnşallah pozitif sonuç alırım🤲3. Gün embriyosu olacak diye biraz endişeliyim

Kızlar iğnemin 13.günü beta 14.12 dün yaptığım hamilelik testi silikti bugün daha koyu çıktı

Eklentiler

• F3F82934-2F94-4CA0-BFC5-E7A886B6EA53.jpeg
    F3F82934-2F94-4CA0-BFC5-E7A886B6EA53.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 42
Ben görüştüğümdede aynı gün çıkar dediler ama ben başlayamadan sürece artık rapor çıkartma yapmayacakları kararı çıkmış benim şansızlığım oldu açıkçası.3.gün olmasına nasıl karar verdilerki banada taze yada bekleyerek transfer yaparz dediker ama sanki 5. Gün daha iyi oluyor diye okuyorum forumdan falan.inş hayırlıysa pozitifi görürsünüz 😊
Embriyolog ile görüştüm, embriyoyu ne kadar dış ortama maruz bırakırsak bozulma olasılığı o kadar artıyor, biran önce doğal vücut ortamında olması daha sağlıklı olur dedi.

Selizay Selizay selizcimm sen şu kabızlık problemini tamamen atlatabildin mi? Uzun bi süre sen de de oldu diye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamamışımdır🫢
Acil önerilere ihtiyacım var patlıcak gibiyim artık 7 gündür pertim😮‍💨🤦🏻‍♀️ önerebileceğin güzel tariflerin var mıdır acaba💕
Kırmızı erik kompostosu ve siyah üzüm suyu bagirsaklarinizi hareketlendirir.

Selam hanımlar, benim bat perşembe ama artık çok umutlanamıyorum, aylardır ovulasyon yakalamanıza rağmen olmadı, hatta geçen rüyamda yine adet olmuşum artık yapabileceğim bir şey yok, diye icerleniyordum okuyorum sizi ama pek yazasim da gelmiyor açıkçası, yeni sürece başlayan herkesin güzel haberini en kısa zamanda almak dileğiyle :KK66:

X