- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.561
Canim ohss olup olmamada senin pek bir etkin yok aslinda; verilecek ilaclarin dozajlari ve senin bunyenin bunlara verecegi tepkiyle cok ilgili. Sen yalnizca bol su ic bu donemde ve cok fazla karbonhidratli beslenmemeye calis. İlave odem olmamasi icin…Kuzum ohss olmamak için dikkat etmem gereken bişey var mı?
Aminnn canım inşaAllahhhYa gerçekten mi? İnşallah allah herkese hayırlı haberler almayı nasib etsin. Size de evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı ve yetiştirmeyi nasib etsin
Anladım kuzum sağol, yeşilçay falan içebilir miyim acaba şuan?Canim ohss olup olmamada senin pek bir etkin yok aslinda; verilecek ilaclarin dozajlari ve senin bunyenin bunlara verecegi tepkiyle cok ilgili. Sen yalnizca bol su ic bu donemde ve cok fazla karbonhidratli beslenmemeye calis. İlave odem olmamasi icin…
Tüp bebek sürecinde bitki çayları kahve vs yasaklanır alındaAnladım kuzum sağol, yeşilçay falan içebilir miyim acaba şuan?
Valla ben zaten dondurulmus transfer olacagim icin icmistim hepsini, ama yine de hemsirene bir sor istersen simdi taze transferde onden bir negatif etkisi olur mu bilemedimAnladım kuzum sağol, yeşilçay falan içebilir miyim acaba şuan?
Transfer öncesi herşey serbest, transfer sonrası zaten söyliycez dedi ama yine de emin olamadımValla ben zaten dondurulmus transfer olacagim icin icmistim hepsini, ama yine de hemsirene bir sor istersen simdi taze transferde onden bir negatif etkisi olur mu bilemedim
harıka canım,Kızlar merhabahsg den çıktım şimdi çok şükür tüpler açık çekimim çok rahat geçti herhangi bir anamoli yok okadar rahatladım ki anlatamam
Öyleymiş inşallah daha fazla beklemeyiz çok yıpratıcı bir süreç gerçektenharıka canım,
çok sukurrr, bu 3ayı ıyı degerlendır hsg sonrası gebelık kolay oluşuyor derler .
ınsallahh canım yaaa,evet surec zorlu ve yıpratıcı ..Öyleymiş inşallah daha fazla beklemeyiz çok yıpratıcı bir süreç gerçekten
canım ıgne etkısı bende asılamamda ıkısınde de farklı zamanlarda gecmıstı..Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucaktı , ovitrelle iğnesi oldum agustos 29 zunda diğer tedavim negatif ile sonuçlanmıştı temmuzdaki tedavimde iğne oldum çatlatma iğnesi sadece iki gün karnım ağrımıştı başka bi belirtim olmamıştı şimdi 8.ci günümdeyim ara sıra karnım ağrıyor ve inanılmaz göğüslerim açıyor dokunamıyorum bile sizce gebelikten olabilir mi 8.ci günüm 10.cu gün iğnenin etkisi geçiyor çünkü temmuzdaki tedavimde hiç böyle olmamıştı
Canım çok sevindim hem açık olmasına, hem de rahat geçmesineKızlar merhabahsg den çıktım şimdi çok şükür tüpler açık çekimim çok rahat geçti herhangi bir anamoli yok okadar rahatladım ki anlatamam
Geçmiş olsun canım, inşallah güzel sonuçlanırKızlar merhabahsg den çıktım şimdi çok şükür tüpler açık çekimim çok rahat geçti herhangi bir anamoli yok okadar rahatladım ki anlatamam
İnşallah devamıda güzel gelirCanım çok sevindim hem açık olmasına, hem de rahat geçmesine
Saol canım inşallahGeçmiş olsun canım, inşallah güzel sonuçlanır
O zaman ic gitsin, sonra icemiyorsun zatenTransfer öncesi herşey serbest, transfer sonrası zaten söyliycez dedi ama yine de emin olamadım
İyiyim bebeğim teşekkür ederiiimmmm sen nasılsın????MaviliGizem sen nasılsınnnn