Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ohss olmamak için dikkat etmem gereken bişey var mı?
Canim ohss olup olmamada senin pek bir etkin yok aslinda; verilecek ilaclarin dozajlari ve senin bunyenin bunlara verecegi tepkiyle cok ilgili. Sen yalnizca bol su ic bu donemde ve cok fazla karbonhidratli beslenmemeye calis. İlave odem olmamasi icin…

Anladım kuzum sağol, yeşilçay falan içebilir miyim acaba şuan?

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucaktı , ovitrelle iğnesi oldum agustos 29 zunda diğer tedavim negatif ile sonuçlanmıştı temmuzdaki tedavimde iğne oldum çatlatma iğnesi sadece iki gün karnım ağrımıştı başka bi belirtim olmamıştı şimdi 8.ci günümdeyim ara sıra karnım ağrıyor ve inanılmaz göğüslerim açıyor dokunamıyorum bile sizce gebelikten olabilir mi 8.ci günüm 10.cu gün iğnenin etkisi geçiyor çünkü temmuzdaki tedavimde hiç böyle olmamıştı

Kızlar merhaba hsg den çıktım şimdi çok şükür tüpler açık çekimim çok rahat geçti herhangi bir anamoli yok okadar rahatladım ki anlatamam
harıka canım,
çok sukurrr, bu 3ayı ıyı degerlendır hsg sonrası gebelık kolay oluşuyor derler .

canım ıgne etkısı bende asılamamda ıkısınde de farklı zamanlarda gecmıstı..
ınsallaahh gebelık belıtrılerıdır, 1-2 gun daha beklemenı öneririm .
hayırlı haberler alırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…