- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.521
Yapabilirsin kuzum evet bu ilaç temin etmek belliki daha da zorlaşacak gibiBen de 2 aya tupe başlarım heralde bu ilaç bulamama işini ben 2 3 saat yaşamıştım o bile kötü acaba doktora desem mi bu ilaclari onceden belirleyelim bulunca ona göre tupe başlayalım strese girmek istemiyorum mu desem napsam
Selammm jülietiimm aynı devam kuzucumm sen napıyonn nasılsınIyi akşamlar kızlarnasılsınız
Ben de iyiyim canım aynı valla beklemecelerSelammm jülietiimm aynı devam kuzucumm sen napıyonn nasılsın
Yaa inşallah bakalımİnşallah canım hafif şekilde atlatırımsürecinide takip ediyorum sonuçlarına etiketle mutlaka güzel haberlerini bekliyorum
Aminnn, sen nasılsın kuzucum?Ne zamandır girmiyordum neler yaptın ne durumdasın?Merhabalar canım seni çok iyi biliyorum her sey çok güzel olur insallah
Ayyy kimler varmışşşKuzu valla kendimi dinlemiyorum yahayırlısı diyip vakit geçirmeye bakıyorum. Bakalım salı çarşamba gibi ak koyun kara koyun ortaya çıkar
Kesinlikle 2 3 tane 900lük gonalf bulup kenara atmalısın kuzumBen de 2 aya tupe başlarım heralde bu ilaç bulamama işini ben 2 3 saat yaşamıştım o bile kötü acaba doktora desem mi bu ilaclari onceden belirleyelim bulunca ona göre tupe başlayalım strese girmek istemiyorum mu desem napsam
Ayyy kimler varmışşşkkya 1 2 aydır doğru dürüst girmiyorum ben varken sende yazmaya ara vermiştin napıyosunnn, özlemişim seni Şimdi gidip tüm mesajlarını okuyayım merak ettim neler yaptığını
Ama ben gecenkinde meriofert kullandım belli olmuyor=/Kesinlikle 2 3 tane 900lük gonalf bulup kenara atmalısın kuzum
Ayni değişen bisi yok=(Aminnn, sen nasılsın kuzucum?Ne zamandır girmiyordum neler yaptın ne durumdasın?
Hadi inşallah pozitif dönsün kuzummay ben de hem sizi hem buraları özlüyorum ama girdikçe de sadece malum konuya odaklandığımdan salmıştım açıkçası. Dur teee oralara gitme ben özetleyeyim sana neler yaptım. Geçen yıl haziranda yara dondurttuktan sonra 3 ay denedim baktım olmuyor doktora gittim geri o da dediki aşılama yaptır başka türlü olmayacak belliki. Ben de tabi ki yine dinlemedim gitmedim teeee mayısa kadar. Mayıs ayında aşılama yaptırmaya diye üni hastanesine gittim. Doktor bana demesin mi ne aşılaması ameliyat olman lazım. Hemen histeroskopi laparoskopi yaptı. Sol tüp yapışıkmış, rahime septum varmış onları halletti. Bir ay dene sonra gel dedi ve yine olmadı tabi ki ben de gittim bu ay hadi yapın aşılamamı dedim. Gonal f kullandım. 8 10 tane yumurta oluştu. Herkes şok, yanlış mı kullandın, bilmem ne mi oldu derken iptal edelim istersen çünkü çoğul gebelik riski çok yüksek dediler. Ben de birinin bile tutacağı şaibeli yapın geçin dedim. Eşim de 2 tane olsun beraber büyüsünler bi çocuk daha beni darlama iyi işte dedi ve 25inde aşılamayı yaptırdık. Sonuç bugün 10. Gün tek çizgi sen neler yaptın peki?
İnşallah kuzum, artık yoruldum biraz açıkçası. Bu bekleme, umut etme olmama süreçleri yıprattı beni. Olmadıysa da devam edebileceğimden çok emin değilim. Allah bi ara nasib eder verir inşallah vermezse de o da allahın takdiri diyeceğim sanırım. Evet bi yanım çok istiyor ama öbür yanım, bilmiyorum.Hadi inşallah pozitif dönsün kuzummAşılamada kanda bile 12. Gün çıkar demişti doktorum inşallah tutmuştur uğraşmazsın Ben 2 aşılama yaptırdım sonuç negatif, 2 kere hsg çektirdim tüplerde bilye bilye görüntü ve çikolata kisti var diye ameliyat dediler, karadenizde güvenemedim eşimin memlekete İzmire geldik, doç bir doktor histereskopi ve laporoskopi yapacaktı ama bişey geri geri çekti, daha önceden tüm ameliyatlarımı medikalparkta olmuştum reglin 3. Günüydü dur bakalım bide oraya gideyim dedim, doktor demesin mi "şuanlık ameliyatlık bir durum yok herşey şahane tüpe başlayabiliriz!!! " kendimi birden ilaç arama telaşı içinde buldum, aşılamada fazladan 900lük gonalf ve çatlatma iğneleri yazdırıp kenara atmış yanımda getirmiştim, doktorda hadi başlayalım diyince 29 haziranda kendimi tüpbebeğe başlamış buldum ilaç arama derdinden tüpbebeğe başladığımı bile idrak edemedim, ilk defa dün biraz heyecanlandım.Boyutları birbirine yakın en az 7 yumurta var hayırlısı bakalım.Dua et bana Gizemcim
Kız silik bişi var mı sankiCanlar günaydınSelizay Cım test test dedin dayanamadım test yaptım senin için bebeğim yine hiç şaşırtmadı
Canımsın yaKız silik bişi var mı sanki
Boyle var gibiCanımsın yanasıl da umutlu
Karartınca böyle çıktı da hayırlısı bi selizaycım
hayır bi de bu testleri aldığımda bunlar yalancı çizgi çıkarıyor demiştiniz yabi kere bile çıkmadı hainde
İnşallah vardırBoyle var gibi
İnsaAllah canim Rabbim tez vakitte guzel haberlerle mujdelesin tum bekleyenleriİnşallah vardıren azından artık geleceğe odaklanabilirim o şekilde