- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.601
Neyse yarına kadar artık bir şey demiyorum yarın bakcam görcem çıldırmazsam o zamana kadar tabiTopic olarak toplanıp ısırırız
böyle karartınca baya bariz var
Sabah koşa koşa gelip sana bakcam GizemimNeyse yarına kadar artık bir şey demiyorum yarın bakcam görcem çıldırmazsam o zamana kadar tabi
aşılamanın kaçıncı günündesiniz? Ben de bu ay ilk kez aşılama yaptırdım. Hepimiz pozitifi görelim inşallahNeyse yarına kadar artık bir şey demiyorum yarın bakcam görcem çıldırmazsam o zamana kadar tabi
Aşılama gününü saymayınca 12. Gündeyimaşılamanın kaçıncı günündesiniz? Ben de bu ay ilk kez aşılama yaptırdım. Hepimiz pozitifi görelim inşallah
Çok da sabah gelme kızSabah koşa koşa gelip sana bakcam Gizemim
Ya vallahi şaştım kaldım bu duruma, teşekkür ederimböyle karartınca baya bariz var
Ağrılı bir işlem mi acabaAşılama gününü saymayınca 12. Gündeyim
Yok ya gayet basit bi işlem. Aşılamayı ben 2 yıl kaça kaça erteledim korktuğum için yaptırınca dedim ki aklıma tüküreyim aşırı basit bi işlemmiş neden erteledim kiAğrılı bir işlem mi acaba
Eğer olumsuz olursa ara vermeden ikinci aşılamayı da yaptırYok ya gayet basit bi işlem. Aşılamayı ben 2 yıl kaça kaça erteledim korktuğum için yaptırınca dedim ki aklıma tüküreyim aşırı basit bi işlemmiş neden erteledim kihiç korkma yani, ağrısız acısız sancısız.
Bi sonrasında gaz sancısı olabiliyor o da ertesi güne geçti bende
Bende görüyorum yahu. Var gibi çizgi
Doktorunla konuşacak mısınSelizay cım yok canım boşa ümit ettik
Doktorunla konuşacak mısın
Kuzu 8-10 yumurta ile ilgisi yok. Eşin takviye kullansın bir ay, gelecek aya bir daha aşılama deneyin bence, ikincisinde tutma olasılığı daha yüksek. Ondan sonra tüp düşüncelerine geçersinizbilmiyorum ki, direk tüp bebeğe geçmek istiyor o, ben o süreçten de korkuyorum. Yeniden aşılama düşünsek 8 10 yumurta ile de olmadıysa daha ne yapacağım bilemedim. Salsam kendi kendine olsun diye beklesem olmadığında bu sefer çok üzülcem, bilemiyorum yani. Bir sürü soru işareti var kafamda çözümsüz bir durumdayım
Sperm kalitesi iyiydi aslında. Keçiboynuzu pekmezi falan içiyor. Rahim hazırlansın diye avakado, incir, multivitamin, fosfor bilmem ne, ne bulduysan tükettim yani. Dünya kocaman, ben küçücük bir etkim yok diyordum hep; meğer küçücük bedenimde de hiçbir etkim yokmuş. Çok ilginç...Kuzu 8-10 yumurta ile ilgisi yok. Eşin takviye kullansın bir ay, gelecek aya bir daha aşılama deneyin bence, ikincisinde tutma olasılığı daha yüksek. Ondan sonra tüp düşüncelerine geçersiniz
Teşekkür ederim gerçekten desteğiniz için. İnşallah görürüm ama biraz da umutsuzluk ağır basıyor artıkDemek ki bu testlerde boyle ciplak gozle silik de olsa pembe renkte cizgi gormeden umutlanmamamiz lazimKarartinca, zaman gecince vs durumlarinda gorduklerimiz ya testin kendi cizgisi oluyor ya da kuruma cizgisi. Benim de basima gelmisti testin kendi cizgisiydi- oyle olunca beyaz gorunuyor.
Umutlaniyoruz sonra olmayinca daha cok uzuluyoruz
MaviliGizem uzuldum gercekten insallah en kisa zamanda gercek pozitifi gorursun Tupten de korkma, bir kere basladin mi sonu geliyor, mesakatli evet ama oyle korkulacak bir durum yok.
Mfk ürünlerini denedimmi hiç?bilmiyorum ki, direk tüp bebeğe geçmek istiyor o, ben o süreçten de korkuyorum. Yeniden aşılama düşünsek 8 10 yumurta ile de olmadıysa daha ne yapacağım bilemedim. Salsam kendi kendine olsun diye beklesem olmadığında bu sefer çok üzülcem, bilemiyorum yani. Bir sürü soru işareti var kafamda çözümsüz bir durumdayım
Denemedim ama bu kadar iğne ilaç bile çözemediyse zor...Mfk ürünlerini denedimmi hiç?