Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum, gerçekten yıpratıcı bir süreç Allah yüreğimizdekini en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatsın inşallah

İki resimde de çizgileri çok rahat görebiliyorum inşaAllah vardır canım Rabbim salı günü güzel haberler almanı nasip etsin inşaAllah

İki resimde de çizgileri çok rahat görebiliyorum inşaAllah vardır canım Rabbim salı günü güzel haberler almanı nasip etsin inşaAllah
Ya gerçekten mi? İnşallah allah herkese hayırlı haberler almayı nasib etsin. Size de evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı ve yetiştirmeyi nasib etsin

Merhaba size bir sşey sormak istiyorum bana da taze transfer için 6 tane cetrodite gerekli oluyor oyüzden donduracak dedi. Cetrodite neden çokkullanıyorlqr? Benim arkadaşlarımda bir tane kullandı

Ben her gun gonal f (300), meriofert ve saizen kullandim bastan sona. Tam sayilari hatirlamiyorum en az 8 tame cetrotide, iste sonra gonapeptyl… multivitaminler… tabi transfer asamasi da baska… hala devam
Merhaba size bir sşey sormak istiyorum bana da taze transfer için 6 tane cetrodite gerekli oluyor oyüzden donduracak dedi. Cetrodite neden çokkullanıyorlqr? Benim arkadaşlarımda bir tane kullandı

Merhaba. Ben dondurulmus transfer olmama ragmen opu ya kadar cok sayida Cetrotide kullandim. Sonucta yumurtalarin kontrolsuz catlamasini istemedikleri icin bunu kullandiriyorlar ama taze/donmus transferde ne fark ediyor veya niye az ya da cok kullanmayi tercih ediyorlar bilmiyorum acikcasi..

Canim hayirli olsun insallah, bundan sonraki surecin de su gibi aksin. Basarili bir transfer olsun, guzel haberlerini bekleyecegiz

Kuzum ohss olmamak için dikkat etmem gereken bişey var mı?
Kuzum o tamamen bünye ile alakalı sanırım ya. Hemşire beni de korkuttu çok sayıda yumurta oluştuğu için ohss olma ihtimalin çok yüksek, öyle olursa muhakkak hastaneye gel dedi ama şükür bişey olmadı. Hep dinlendim belki o yüzden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…