- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.541
Amin canım inşallah. Sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasib etsin inşallahİnsaAllah canim Rabbim tez vakitte guzel haberlerle mujdelesin tum bekleyenleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah. Sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasib etsin inşallahİnsaAllah canim Rabbim tez vakitte guzel haberlerle mujdelesin tum bekleyenleri
Ikincisinde cizgi gordum sanki canım insallah vardirCanımsın ya nasıl da umutlu
Karartınca böyle çıktı da hayırlısı bi selizaycım
hayır bi de bu testleri aldığımda bunlar yalancı çizgi çıkarıyor demiştiniz ya bi kere bile çıkmadı hainde
Kız gördüm de dedim valla inşallah vardırCanımsın ya nasıl da umutlu
hayır bi de bu testleri aldığımda bunlar yalancı çizgi çıkarıyor demiştiniz ya bi kere bile çıkmadı hainde
İnşallah kuzum inşallah gönülden diliyorum salı günü kan vereyim de sonucu görelim inşallahKız gördüm de dedim valla inşallah vardır
İnşallah sevgili anneler dualarınızda olmak ne güzelIkincisinde cizgi gordum sanki canım insallah vardir
Aaa farkı var mı acaba ikisinin?Ama ben gecenkinde meriofert kullandım belli olmuyor=/
Laaayynnn ikisinde de net çizgi varrrCanımsın ya nasıl da umutlu
İnşallah kuzum, gerçekten yıpratıcı bir süreç Allah yüreğimizdekini en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatsın inşallahİnşallah kuzum, artık yoruldum biraz açıkçası. Bu bekleme, umut etme olmama süreçleri yıprattı beni. Olmadıysa da devam edebileceğimden çok emin değilim. Allah bi ara nasib eder verir inşallah vermezse de o da allahın takdiri diyeceğim sanırım. Evet bi yanım çok istiyor ama öbür yanım, bilmiyorum.
İnşallah seninki de hemen olur, müjdeli haberler alırsın canım benim
Valla bilemiyorum hayırlısı diyorum sadeceLaaayynnn ikisinde de net çizgi varrr
Amin Allah razi olsun kuzumAmin canım inşallah. Sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasib etsin inşallah
İki resimde de çizgileri çok rahat görebiliyorum inşaAllah vardır canım Rabbim salı günü güzel haberler almanı nasip etsin inşaAllahCanımsın ya nasıl da umutlu
Ya gerçekten mi? İnşallah allah herkese hayırlı haberler almayı nasib etsin. Size de evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı ve yetiştirmeyi nasib etsinİki resimde de çizgileri çok rahat görebiliyorum inşaAllah vardır canım Rabbim salı günü güzel haberler almanı nasip etsin inşaAllah
Medipol megada kuzu
Been gonal f kullandım bi kaç tane, sonra meriofertle devam ettim
8 gün, günde 300 ünite toplamda
4 tane de cetrodite kullandım
Bide ovitrelle ve gonapeptyl vardı, bunları hastaneden doktorum verdı
Dısarda bulamazsın, elimizde hastalardan kalan var diip
O ikisine ücret vermedim
Sen neler kullandın ki
Merhaba size bir sşey sormak istiyorum bana da taze transfer için 6 tane cetrodite gerekli oluyor oyüzden donduracak dedi. Cetrodite neden çokkullanıyorlqr? Benim arkadaşlarımda bir tane kullandıBen her gun gonal f (300), meriofert ve saizen kullandim bastan sona. Tam sayilari hatirlamiyorum en az 8 tame cetrotide, iste sonra gonapeptyl… multivitaminler… tabi transfer asamasi da baska… hala devam
Merhaba. Ben dondurulmus transfer olmama ragmen opu ya kadar cok sayida Cetrotide kullandim. Sonucta yumurtalarin kontrolsuz catlamasini istemedikleri icin bunu kullandiriyorlar ama taze/donmus transferde ne fark ediyor veya niye az ya da cok kullanmayi tercih ediyorlar bilmiyorum acikcasi..Merhaba size bir sşey sormak istiyorum bana da taze transfer için 6 tane cetrodite gerekli oluyor oyüzden donduracak dedi. Cetrodite neden çokkullanıyorlqr? Benim arkadaşlarımda bir tane kullandı
Canim hayirli olsun insallah, bundan sonraki surecin de su gibi aksin. Basarili bir transfer olsun, guzel haberlerini bekleyecegizKızlaaarr selamlar, uzun zamandır yazmıyordum bugün yazayım ki ilerde belki hatıra olur vay bee ne yollardan geçmişim derim inşallah
Çikolata kisti ve tüplerde bilye bilye görüntü vardı ve ameliyat olmak için İzmir'e geldim, muayene oldum ameliyat kesinleşti sonra reglin 3. Günü anesteziye gittim kan verdim, EKG ve röntgen çekildim ama bişey geri geri çekti.Funda Göde'ye gittim ve reglin 3. Günü muayene oldum, Funda hanım herşey şahane hemen tüpbebeğe başlayabiliriz dedi!!!Aşılama sırasında fazladan gonalf yazdırıp yanıma almıştım iyi ki yazdırmışım gonalf olsa bile raporlu vermiyorlarMenapur yazıldı onu bulmak çok zor oldu, hele cetrotide!!!Onu ara bunu ara derken tüp bebeğe başladığımı bile anlayamadımBuradan tanıştığım melek arkadaşım taa nerelerden Cetrotide ulaştırdı, sayesinde taze transfer olacağımBugün ilaç sonrası ilk kontrolüm vardı.Reglin 8. Günü doktorum "rahim kalınlığı 7.4 mm, solda 14 12 11 ve 8 mm yumurta, sağdada 12, 10 ve 8 mm yumurta var ama tam sayısını saymadım herşey güzel görünüyor, en erken perşembe en geç cmt toplama yaparız" dedi!!!!Endometriyoma akan sıvı olmazsa, rahim kalınlığında sıkıntı olmazsa taze transfer olacağımKırk kere isim değiştiğimiz için bu kim demeyin, ben mayıs grubundan HTCNM, littledreams HaticeDualarınızı bekliyorum canlarımSüreçle alakalı önerilerinizi duymak isterim
İnşallah kuzum heyecan, endişe, sevinç, korku, hüzün hepsini bir arada yaşıyorum, inşallah olumlu olarak sonuçlanırCanim hayirli olsun insallah, bundan sonraki surecin de su gibi aksin. Basarili bir transfer olsun, guzel haberlerini bekleyecegiz
Kuzum ohss olmamak için dikkat etmem gereken bişey var mı?Canim hayirli olsun insallah, bundan sonraki surecin de su gibi aksin. Basarili bir transfer olsun, guzel haberlerini bekleyecegiz
Kuzum o tamamen bünye ile alakalı sanırım ya. Hemşire beni de korkuttu çok sayıda yumurta oluştuğu için ohss olma ihtimalin çok yüksek, öyle olursa muhakkak hastaneye gel dedi ama şükür bişey olmadı. Hep dinlendim belki o yüzden bilmiyorumKuzum ohss olmamak için dikkat etmem gereken bişey var mı?