- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.581
İyiyim senden haber bekliyorumİyiyim bebeğim teşekkür ederiiimmmm sen nasılsın????
Senin de hayırlı olsun bebeğim. Sağlıkla ve huzurla geçsin inşallah :))) Ben de kendimden cesaret bekliyorum. Yarın bi test versem mi yoksa sonraki gün mü versem, ne yapsam yoksa adeti mi beklesem :))) kafamda deli korkularİyiyim senden haber bekliyorumyeni eğitim öğretim yılın hayırlı olsun
Ver çıksın ne var ne yok ortayaSenin de hayırlı olsun bebeğim. Sağlıkla ve huzurla geçsin inşallah :))) Ben de kendimden cesaret bekliyorum. Yarın bi test versem mi yoksa sonraki gün mü versem, ne yapsam yoksa adeti mi beklesem :))) kafamda deli korkular
ya korkunun ecele faydası yok diyorum kendi kendime de işte :) mecbur vercez ama sonsuza kadar acaba diyemeyeceğime göreVer çıksın ne var ne yok ortaya
Yaaniiii. İnşallah şuraya müjdeni yazmak nasip olurya korkunun ecele faydası yok diyorum kendi kendime de işte :) mecbur vercez ama sonsuza kadar acaba diyemeyeceğime göre
Canımcım test yine negatif malesef, boş yere kan vermeye gerek var mı bilemedim.Yaaniiii. İnşallah şuraya müjdeni yazmak nasip olur
Ovu testi de yaptım onda da katmerli negatif çıktı. Yani aşılama da olmadı olamadıYaaniiii. İnşallah şuraya müjdeni yazmak nasip olur
Yaa, ulan çok üzüldüm ya. Resmen inanmıştım ben vardı çizgi çünküCanımcım test yine negatif malesef, boş yere kan vermeye gerek var mı bilemedim.
Bi de beni düşün! Küstüm oynamıyorumYaa, ulan çok üzüldüm ya. Resmen inanmıştım ben vardı çizgi çünkü
Olsun aşılama bende de tutmadi canım hiç stres yapma Rabbim doğal yoldan nasip etti. sanada tez zamanda insallahh gösterecekOvu testi de yaptım onda da katmerli negatif çıktı. Yani aşılama da olmadı olamadıdaha ne yapmam lazım bilmiyorum yani.
İlk asilama mi canim?Bi de beni düşün! Küstüm oynamıyorum
Evet canım.İlk asilama mi canim?
Hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim teşekkür ederim duanız içinOlsun aşılama bende de tutmadi canım hiç stres yapma Rabbim doğal yoldan nasip etti. sanada tez zamanda insallahh gösterecek
aşılama erkek faktöründe sorun yoksa pek umut vaad etmiyor aslındaEvet canım.
İlkinden sonraki aşılamada şansın yüksek oldugunq dair yazılar okudum umut bitmediii hemen ikinci için kolları sıvaEvet canım.
Bugün içmedim son 3 gün içmeyeyim bakalım ne olacakO zaman ic gitsin, sonra icemiyorsun zaten
Görüyorum ulan, bizimle daha mı geçiyor bu testler
Ahahahahaha valla bilmiyorum sabahki testGörüyorum ulan, bizimle daha mı geçiyor bu testler
Topic olarak toplanıp ısırırızAhahahahaha valla bilmiyorum sabahki testneyse kan verdim zaten, yarın 10 gibi çıkacakmış. Ne olduğunu asıl o zaman göreceğiz de beni üzüp üzüp ondan sonra çıkarsa popişine şaplak atcam