- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 33
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.461
Öyle bişey mi var kuzum ben tüp bebekle 3kere kaldım bu engel olur mu acabaAşılama için hiç gebelik elde edememe şartı var dimi? Benim bir kaybım var, hak sahibi olur muyum acaba
Biliyorum ki hiç süreciÖyle bişey mi var kuzum ben tüp bebekle 3kere kaldım bu engel olur mu acaba
Bı araştırmak lazım ben önümüzdeki ay için denesem eğer şartlar uyarsa yarın sorusturayim bakalimBiliyorum ki hiç süreci
Yok onay değil de tavsiye bekledim aslında burda bir sıkıntı yok birde genetik baktırın diyen olmadı hiç hep pkoya odaklanıyorlar. Önceki doktorum o kadar ilgili değildi şimdi geçen ay yeni doktora gitmeye başladım diyarbakırda bayağı tanınan bir doktor gayette ilgili hatta diğer doktoruma göre çok çok ilgili ama o da söyledi bi kaç ay yumurtaların büyüme hızını falan takip edeceğiz falan dedi ona da hak verdim aslında hemen bişey demesini beklemiyordum zatenGenetik testler için doktordan onay almana gerek yok. Tıbbi genetik bölümüne randevu alıp direk sende diyebilirsin.. Doktor ilgili ise zaten herşeye bakar…
İkiz bekleyen bir arkadaşın 22 haftada sancısı geldi maalesef kaybetti bebeklerini. Çok çok üzüldüm anlatamam...
ÜzüldümKızlar regl oldum aşılama başarısız 2.aşılamaya merhaba salı günü gidicem doktora üzüldüm mü evet ama yıkılmadım en azından tüp bebeğe yaklaşıyorum Allah hayırlısını versin
3 seneyi devirince çıkıyor bnce dene mutlakaHmm aslında bana hak cikmistir artık ya bende mi denesem devlette bı 6yildir olmuyor benimde canım
3 seneyi geçtiği için olur kuzum kaybın olsa bile oluyo diye biliyorumAşılama için hiç gebelik elde edememe şartı var dimi? Benim bir kaybım var, hak sahibi olur muyum acaba
Canım başta inceydi ama sonra ideal kalınlığa gelmişti bnce sebebi yok dicektir nasip değilmiş bn salı başlamak istiyodum tekrardan ama eşim bi süre tedavi istemyrm dedi Bnde mecbur vazgeçtim beklcz bklmÜzüldümşubat ayında aşılama yolları ikimiz için görünüyoo … Doktoruna endometrium kalınlığını sor. En azından neden tutmadığını öğrenmiş olursun
Ocak ayını bende es geçtim 1 ay bile olsa dinlenmek iyi geliyo ovulasyon testini bile düzgün yapmıyorum takvimden hiç bişeye bakmıyorum. Bu kadar bekledik bikaç ay daha beklesek bişey olmaz . Sende 1 ay dinlen martta başlarsınCanım başta inceydi ama sonra ideal kalınlığa gelmişti bnce sebebi yok dicektir nasip değilmiş bn salı başlamak istiyodum tekrardan ama eşim bi süre tedavi istemyrm dedi Bnde mecbur vazgeçtim beklcz bklm
Belki geç döllenmedir. Ovulasyon ile takip ettin mi?Gunaydin kızlar hala olmadi
Evet son 3 gün yaptım sipsilikti yumurtlamam 31 aralıkta 1 inde bakmadım 2sinde silikti yani catlamisBelki geç döllenmedir. Ovulasyon ile takip ettin mi?
İnşallah cnm daha da geciksin istemyrm aslında ama kısmetOcak ayını bende es geçtim 1 ay bile olsa dinlenmek iyi geliyo ovulasyon testini bile düzgün yapmıyorum takvimden hiç bişeye bakmıyorum. Bu kadar bekledik bikaç ay daha beklesek bişey olmaz . Sende 1 ay dinlen martta başlarsın