Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genetik testler için doktordan onay almana gerek yok. Tıbbi genetik bölümüne randevu alıp direk sende diyebilirsin.. Doktor ilgili ise zaten herşeye bakar…
Yok onay değil de tavsiye bekledim aslında burda bir sıkıntı yok birde genetik baktırın diyen olmadı hiç hep pkoya odaklanıyorlar. Önceki doktorum o kadar ilgili değildi şimdi geçen ay yeni doktora gitmeye başladım diyarbakırda bayağı tanınan bir doktor gayette ilgili hatta diğer doktoruma göre çok çok ilgili ama o da söyledi bi kaç ay yumurtaların büyüme hızını falan takip edeceğiz falan dedi ona da hak verdim aslında hemen bişey demesini beklemiyordum zaten

İkiz bekleyen bir arkadaşın 22 haftada sancısı geldi maalesef kaybetti bebeklerini. Çok çok üzüldüm anlatamam...
Kızlar regl oldum aşılama başarısız 2.aşılamaya merhaba salı günü gidicem doktora üzüldüm mü evet ama yıkılmadım en azından tüp bebeğe yaklaşıyorum Allah hayırlısını versin
Üzüldüm 😞 şubat ayında aşılama yolları ikimiz için görünüyoo … Doktoruna endometrium kalınlığını sor. En azından neden tutmadığını öğrenmiş olursun

Kızlar bir fincan kekik çayı içtim. 11. Gün negatif çıktı olmadığını düşünüyorum ama ufak bir ihtimal varsa sıkıntı olur mu?

Üzüldüm 😞 şubat ayında aşılama yolları ikimiz için görünüyoo … Doktoruna endometrium kalınlığını sor. En azından neden tutmadığını öğrenmiş olursun
Canım başta inceydi ama sonra ideal kalınlığa gelmişti bnce sebebi yok dicektir nasip değilmiş bn salı başlamak istiyodum tekrardan ama eşim bi süre tedavi istemyrm dedi Bnde mecbur vazgeçtim beklcz bklm

Canım başta inceydi ama sonra ideal kalınlığa gelmişti bnce sebebi yok dicektir nasip değilmiş bn salı başlamak istiyodum tekrardan ama eşim bi süre tedavi istemyrm dedi Bnde mecbur vazgeçtim beklcz bklm
Ocak ayını bende es geçtim 1 ay bile olsa dinlenmek iyi geliyo ovulasyon testini bile düzgün yapmıyorum takvimden hiç bişeye bakmıyorum. Bu kadar bekledik bikaç ay daha beklesek bişey olmaz . Sende 1 ay dinlen martta başlarsın 🥳

Kizlar benim bata var daha ama ilk kez bu ay asiri yorgunluk uyku hali sirt agrisi oldu.. bir de dun kuşum öldu.. morelim o kdr bozuldu ki 😥 bakalim bu ay yumurtan kucuk demisti doktor ama ovulasyon da pik gorunce yinede degerlendirdik

merhaba geçen hafta adetimin 3.günü kan testi verdim ,amh çıkmadı bir tek,diğerlerinde prolaktin 29 çıktı çok yğksek değil ama yinede haftada 2 kere yarım kullanacağım dostinex verdi.bir de femara diye bir hap verdi.3.günü başladım hergün 4 tane 5 gün al dedi.eşimin sperm testinde kruger sonuc u yüzde 3 çıktı.4 ün üzeinde olması gerkiyor ona da bana yazdığı forver royal jelly arı sütü verdi.benden ziyade şimdilik sorun eşimdeymiş.çok ilginç ilk çocuk şak diye 5.deneme de oldu şu an geldğimiz nokta şaşırttı.yaş stres vs herşey sperm kalitesine etkiliymiş çok pişmanım neden oğlum 2 yaşındayken düşünmedim diye...ben 35 eşim 37 yaşında 6 ay bu ilaç ve takviye ile deneyecğiz olmazsa tekrar testler yoksa aşılama tüp bebek dedi...

X